Moderator: Blue Angels
Aly je napisal/-a:To je bila nočna mora, ali se ti je življenje res tako zelo zamerilo?
alenvprekrsku je napisal/-a:Pridem s soprogo in hčerko v salon nakar prodajalec reče: "Veste, to ni družinski avto".
pegica je napisal/-a:alenvprekrsku je napisal/-a:Pridem s soprogo in hčerko v salon nakar prodajalec reče: "Veste, to ni družinski avto".
Tale izjava je pa kar zanimiva, še posebej če imajo namen kakšen avto prodat. Jaz imam Civica, prav tako imam družino in je Civic družinski avto. Gremo z njim povsod tudi na morje. Zaenkrat nam odlično služi.
sportman333 je napisal/-a:Verjamem...me zanima tvoje mnenje recimo čez 5do8.let če boš ostal še na istem vw (oz.bo zdržal....)
franko je napisal/-a:Želim ti vso srečo pri iskanju željenega avta, ampak kot si že sam ugotovil, so dobro ohranjeni in z malo kilometri rariteta in zato imajo temu primerno ceno.
Priporočam ti, da nabaviš kakšnega slabše ohranjenega in ga porihtaš po svojih željah. Boš pa kmalu ugotovil zakaj imajo dobri takšno ceno
andy je napisal/-a:Evo da se še jaz predstavim, ime mi je Andraž, ko sem se rodil sem bil še dojenček in sicer 28.11. 1977. Zaradi izjemnih uspehov sem srednjo ekonomsko šolo obiskoval pet let. Po končanem šolanju so me poklicali k soldatom, bilo je precej fino. Za avtomobilizem se že dolgo navdušujem, žačel sem z zelo zjebanim yugačem, ki mi je pa precej dobro služil, sledil mu je opel kadett letnik 88 kibernetska varnost. Po zaposlitvi v NLB sem spoznal prednosti kredita in si omislil GSI Astro. Njene prednosti sem spoznaval leto in pol, do dneva ko sem malo preveč spil in se raztreščil...
Zelo rad lovim ribe in če je na forumu še kak ribič se lohka kej zmenmo. Za Honde se navdušujem šele zadnje leto, iskal sem najbolj ekonomičen in vzdržljiv avto in našel koda drugega le kot Hondo. Zelo rad imam roštiljade z ogromno piva in dima shopsy, tudi postanki med vikendi v kaffanah mi niso tuji. v zadnji letih večji del dneva preživim v službi, moje strasti pa že tri leta miri moja draga. To je v grobem vse, svoje slike pa trenutno nimam.
P.S. sem nekadilec, nealkoholik, neavanturist, ljubitelj narave in vsega lepega, ločen ne po svoji krivdi... he he
živjo živje ljubitelj ribnikov!
ZELENI PODIVJANI MERJASEC
SEDAN 1.6 VTI 97
urbane je napisal/-a:živ!
Moje ime je Aleš. Sem praktično iz Ljubljane ( le 4 km izven izdelava spletnih strani reklamna oblačila dražba vozil ravnalec za lase). Po letih konkuriram Strommerju(29).
Delam v PETROL-u. Ob delu pa študiram vsesplošni študij. Kako priti do več denarja namreč.
Vozim Hondo Civic 1,5 iLS l.99 in se zaenkrat še nisem spustil v prevelike predelave razen vzmeti EIBACH cca. 4,5-5 cm nižji avto, alu platišča 195/50 R15 in pa dvojni izpuh POwerfull. Ostalo pride ko bojo nastopil boljši časi v zgodovini moje denarnice!
Moji hobiji so poleg vožje štirikolesne Honde
še vožnja z gorskim kolesom znamke HONDA, model Type R
Prav tako pa rad tečem seveda po gozdu. A kdo ve kje bi dobil Honda superge?
Ni važn al je črna al je bjonda, važn da je HONDA!
LP!
------------------------------
Civic HB 1,5 iLS, 99
Edited by - urbane on 18/04/2003 23:42:04
Vidotti je napisal/-a:Zdravo,
sem mladi entusiast, komaj naredil vozniški izpit (7 mesecev nazaj) in se malo vrtim po forumih ter raziskujem avte. Imam željo nakupa honde civic eg hatchback, https://spartan-agency.com/services/social-media vendar kakor vidim po redkosti in ceni dvomim da se bo želja uresničila. Zanimivi so mi tudi ek 1.4is, ampak so tuti te postali redki, če želis avto z zelo malo kilometri in seveda da je lepo ohranjen. Obrnil bi https://elpec-ebikes.com/ se na honde saj poznam njihovo zanesljivost in prijaznost začetnikom. Žal mi je da se nisem rodil nekaj let prej, saj se spomnim da sem pri 15ih gledal avto.net, kjer se (vsaj po mojem občutku) je prodajalo veliko več bingotov, ki so bili tudi zelo lepo predelani. Ne samo v smislu zvočnikov in podobnih stvari. Če kdo prodaja mogoče kakšen avto, sam se zanimam za ovinke bolj kot pa kaj drugega, lahko v zasebno sporočilo kaj napiše. Mogoče se pa kaj najde
Surci je napisal/-a:Zdravo lasulje. Imemi je Jure kličejo me pa Surch Imel sem prvo 1997 Klio f2 potem 1998 Megane Coupe nato 2000 wingo zdaj pa spet Coupe, letnik 2000, 2. faza. Honde so me itak neprestano zanimale, tako da čakam na uro, ko bo pravi trenutek za ESi, VTi, male prostornine, ogromne, kot 1.8 cbg kapljice in tako dalje. Glasba tako rekoč ni več moj hobi tako da me lahko najdete tudi na stream. Lepo se imejtetu
MatijaSever je napisal/-a:andy je napisal/-a:Evo da se še jaz predstavim, ime mi je Andraž, ko sem se rodil sem bil še dojenček in sicer 28.11. 1977. Zaradi izjemnih uspehov sem srednjo ekonomsko šolo obiskoval pet let. Po končanem šolanju so me poklicali k soldatom, bilo je precej fino. Za avtomobilizem se že dolgo navdušujem, žačel sem z zelo zjebanim yugačem, ki mi je pa precej dobro služil, sledil mu je opel kadett letnik 88 kibernetska varnost. Po zaposlitvi v NLB sem spoznal prednosti kredita in si omislil GSI Astro. Njene prednosti sem spoznaval leto in pol, do dneva ko sem malo preveč spil in se raztreščil...
Zelo rad lovim ribe in 11st oprema če je na forumu še kak ribič se lohka kej zmenmo. Za Honde se navdušujem šele zadnje leto, iskal sem najbolj ekonomičen in vzdržljiv avto in našel koda drugega le kot Hondo. Zelo rad imam roštiljade z ogromno piva in dima cbd kapljice, tudi postanki med vikendi v kaffanah mi niso tuji. v zadnji letih večji del dneva preživim v službi, moje strasti pa že tri leta miri moja draga. To je v grobem vse, svoje slike pa trenutno tu nimam.
P.S. sem nekadilec, nealkoholik, neavanturist, ljubitelj narave in vsega lepega, ločen ne po svoji krivdi... he he
živjo živje ljubitelj ribnikov!
ZELENI PODIVJANI MERJASEC
SEDAN 1.6 VTI 97
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost