Moderator: Blue Angels
zelena strela je napisal/-a:nikoli ga ne tiscim mrzlega in vsi ostali kolegi ga ne!esi pac ni za divjanje!
zelena strela je napisal/-a:ja imas prav!!!se lahko gremo 1x peljat!SAM TA CRX JE RES DOBER IN SE GA SPLACA ZRIHTAT!
tje je napisal/-a:zelena strela je napisal/-a:nic nima proti 206 niti bilo keremu ostalemu avtu!tudi to je res da vti ne ger dost bol od esi.ja je pa res da sem unico 5esi-jev in enega vtija!la se ga je kdo drug unico?za esi-je mi ne rabite govorit!kaj pa se tice normalen vozje je pa ql!sem se vozil z civicom in integro type-R in oba gresta super
sklepam da je z tvojim nacinom voznje nekaj narobe!!
nehajmo nabijat off topic, to so mali oglasi, ne peskovnik!!!!
majaCRX je napisal/-a:tje je napisal/-a:zelena strela je napisal/-a:nic nima proti 206 niti bilo keremu ostalemu avtu!tudi to je res da vti ne ger dost bol od esi.ja je pa res da sem unico 5esi-jev in enega vtija!la se ga je kdo drug unico?za esi-je mi ne rabite govorit!kaj pa se tice normalen vozje je pa ql!sem se vozil z civicom in integro type-R in oba gresta super
Hondo se da uničiti samo na par "preprostih" načinov:
- neredni servisi
- nedolivanje olja (torej motor zariba)
- tiščanje mrzlega avta
Servisiran, z dovolj olja in ogret avto lahko tiščiš kolikor ti srče poželi, pa v 20ih letih ne boš uničil kar 5 Hondinih motorjev!!
- neredni servisi
- tiščanje mrzlega avta
Servisiran, z dovolj olja in ogret avto lahko tiščiš kolikor ti srče poželi, pa v 20ih letih ne boš uničil kar 5 Hondinih motorjev!!
yogo je napisal/-a:ehhh...mislim....zdej je pa LSI in ESI totalno škart roba....direkt za na odpad...skratka smeti...VTI je pa itak zakon ne
![]()
CupraR je napisal/-a:Sicer na tem forumu ni tok za opazt (pač majo bl v glavah pošlihtan) na cesti je pa dost takoh k misljo da če majo VTI-ja da so boga za jajca prjel
![]()
zelena strela je napisal/-a:se nisem vido esi-ja ko bi ga en mesec vozil po mojeda nebi zacel kadit in ne pit olja ampak ZRET!!!!!!
majaCRX je napisal/-a:tje je napisal/-a:zelena strela je napisal/-a:nic nima proti 206 niti bilo keremu ostalemu avtu!tudi to je res da vti ne ger dost bol od esi.ja je pa res da sem unico 5esi-jev in enega vtija!la se ga je kdo drug unico?za esi-je mi ne rabite govorit!kaj pa se tice normalen vozje je pa ql!sem se vozil z civicom in integro type-R in oba gresta super
- neredni servisi
- tiščanje mrzlega avta
G-4S je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:Sicer na tem forumu ni tok za opazt (pač majo bl v glavah pošlihtan) na cesti je pa dost takoh k misljo da če majo VTI-ja da so boga za jajca prjel
![]()
Ja tuki na forumu se šekrotimo,pol pa visimo na bogovih jajcih...![]()
![]()
![]()
joke drgač
Me zanima,kaj so imeli za sabo tili motorji ki si jih uničil? Noben ni modro kadil a?
Swiftman je napisal/-a:@Maja crx:
Jzt bi pelu turbo esija, ti pa lahk mojo sedankico.![]()
![]()
![]()
![]()
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov