facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

ESI in VTI DelSol

Splošne informacije, mnenja, izkušnje in podobno na temo Honda.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a zelena strela » 24 jan 2005 22:41

ja imas prav!!! :D se lahko gremo 1x peljat!SAM TA CRX JE RES DOBER IN SE GA SPLACA ZRIHTAT!
Uporabniški avatar
zelena strela
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a RR » 25 jan 2005 09:39

zelena strela je napisal/-a:ja imas prav!!! :D se lahko gremo 1x peljat!SAM TA CRX JE RES DOBER IN SE GA SPLACA ZRIHTAT!

:roll: :roll:
Uporabniški avatar
RR
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Bostjancek » 25 jan 2005 10:05

zelena strela je napisal/-a:nikoli ga ne tiscim mrzlega in vsi ostali kolegi ga ne!esi pac ni za divjanje! :D

:evil: :evil: :evil: se da tut kr konkretno z njim pelat :wink: sicer pa kdo še pa danes divja k so take kazni :roll:
Civic Sport 2004
http://www.hondaclub-si.com/forum/viewt ... 7&start=20
Uporabniški avatar
Bostjancek
Uporabnik

Kraj: Honda ob Paki

OdgovorNapisal/-a majaV8 » 25 jan 2005 11:57

zelena strela je napisal/-a:ja imas prav!!! :D se lahko gremo 1x peljat!SAM TA CRX JE RES DOBER IN SE GA SPLACA ZRIHTAT!

Oglasi se enkrat pri meni, da boš pelčjal turbo ESIja... :lol: :D :lol: :D
Uporabniški avatar
majaV8
Uporabnik

Kraj: Slovenia

OdgovorNapisal/-a majaV8 » 25 jan 2005 12:00

tje je napisal/-a:
zelena strela je napisal/-a:nic nima proti 206 niti bilo keremu ostalemu avtu!tudi to je res da vti ne ger dost bol od esi.ja je pa res da sem unico 5esi-jev in enega vtija!la se ga je kdo drug unico?za esi-je mi ne rabite govorit!kaj pa se tice normalen vozje je pa ql!sem se vozil z civicom in integro type-R in oba gresta super :D

sklepam da je z tvojim nacinom voznje nekaj narobe!!

nehajmo nabijat off topic, to so mali oglasi, ne peskovnik!!!!

Hondo se da uničiti samo na par "preprostih" načinov:
- neredni servisi
- nedolivanje olja (torej motor zariba)
- tiščanje mrzlega avta

Servisiran, z dovolj olja in ogret avto lahko tiščiš kolikor ti srče poželi, pa v 20ih letih ne boš uničil kar 5 Hondinih motorjev!!
Uporabniški avatar
majaV8
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a zupy99 » 25 jan 2005 14:19

zelena strela je napisal/-a: je pa res da sem unico 5esi-jev in enega vtija!la se ga je kdo drug unico?za esi-je mi ne rabite govorit :D

potem takem je nekaj narobe z teboj oz. z tvojim nacinom voznje, se ti ne zdi?
Uporabniški avatar
zupy99
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Sandro » 25 jan 2005 14:26

majaCRX je napisal/-a:
tje je napisal/-a:
zelena strela je napisal/-a:nic nima proti 206 niti bilo keremu ostalemu avtu!tudi to je res da vti ne ger dost bol od esi.ja je pa res da sem unico 5esi-jev in enega vtija!la se ga je kdo drug unico?za esi-je mi ne rabite govorit!kaj pa se tice normalen vozje je pa ql!sem se vozil z civicom in integro type-R in oba gresta super :D

- neredni servisi
- tiščanje mrzlega avta

Servisiran, z dovolj olja in ogret avto lahko tiščiš kolikor ti srče poželi, pa v 20ih letih ne boš uničil kar 5 Hondinih motorjev!!

se popolnoma strinjam. da ti je pa ratal 5 mašin uničt si pa res moral grdo delat z avtom.

BTW: jest se z temi mašinami nebi preveč hvalu :evil:
Uporabniški avatar
Sandro
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a [SALE] » 25 jan 2005 15:02

majaCRX je napisal/-a:

Oglasi se enkrat pri meni, da boš pelčjal turbo ESIja... :lol: :D :lol: :D

:twisted: :twisted: :twisted:
Del Sol VTI
Uporabniški avatar
[SALE]
Uporabnik

Kraj: Srbija do Tokia :)

OdgovorNapisal/-a pr0n » 25 jan 2005 15:04

- neredni servisi
- tiščanje mrzlega avta

Ha ha ha ti pa si optimistka... Open your eyes honey...
Od kivija brat pa od očija sin...

--> enašter .96'
Uporabniški avatar
pr0n
Uporabnik

Kraj: Milano

OdgovorNapisal/-a yogo » 25 jan 2005 15:06

ehhh...mislim....zdej je pa LSI in ESI totalno škart roba....direkt za na odpad...skratka smeti :roll: ...VTI je pa itak zakon ne :roll: :?:
Yogo
Uporabniški avatar
yogo
Uporabnik

Kraj: Na soncni strani alp

OdgovorNapisal/-a CupraR » 25 jan 2005 15:50

yogo je napisal/-a:ehhh...mislim....zdej je pa LSI in ESI totalno škart roba....direkt za na odpad...skratka smeti :roll: ...VTI je pa itak zakon ne :roll: :?:

Sicer na tem forumu ni tok za opazt (pač majo bl v glavah pošlihtan :lol: ) na cesti je pa dost takoh k misljo da če majo VTI-ja da so boga za jajca prjel :lol:

BTW čist tko, z tehničnega vidika. Zakaj je problematičen esi motor, zakaj kao olje pije če mal bl tišiš?? Ker ma sam eno odmično??? ali zaradi česa drugega.
Ne pozabit na to da je Renault f1 prvak..... Zaradi cesar imajo sedaj vsi klioti nekaj KM vec, nekoliko manj pokurijo, servisni interval pa se je podaljsal za 2000 km. Njihovim voznikom pa se je podaljsal tic, povecal gobec in zmanjsal iq.
Uporabniški avatar
CupraR
Brake Master

Kraj: Bolivia

OdgovorNapisal/-a G-4S » 25 jan 2005 16:02

CupraR je napisal/-a:Sicer na tem forumu ni tok za opazt (pač majo bl v glavah pošlihtan :lol: ) na cesti je pa dost takoh k misljo da če majo VTI-ja da so boga za jajca prjel :lol:

Ja tuki na forumu se šekrotimo,pol pa visimo na bogovih jajcih... :P :P :P :lol: joke drgač

Me zanima,kaj so imeli za sabo tili motorji ki si jih uničil? Noben ni modro kadil a? :D
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

Kraj: Republika Banana

OdgovorNapisal/-a Bronco » 25 jan 2005 17:35

zelena strela je napisal/-a:se nisem vido esi-ja ko bi ga en mesec vozil po moje :D da nebi zacel kadit in ne pit olja ampak ZRET!!!!!!

Ma daj ne preseravaja se tolko no. Mislim, slabo mi je, ko berem tvoje umotvore :roll: :roll: . Zamisli se malo :!:
Uporabniški avatar
Bronco
Uporabnik

Kraj: Jamaica

OdgovorNapisal/-a MrCartoon » 25 jan 2005 18:34

Honda je Honda! Pa naj gre za najšvohnejši motor al pa najmočnejši, še zmer je njemu znak H, ki pa predstavlja kvalitetne avtomobile. Dejstvo je da gre za kvaliteto in to tud dokazujejo avtomobili stari po 15 let in več, ki še zmeraj tiktakajo kot švicarske ure ter držijo ceno kot malokatera druga znamka. Zdej pa prosim da se zadržite neumnih komentarjev in raje dvakrat premislite preden še kakšno neumnost napišete. Človeku, ki pa je uspelo uničit 5 Hondinih motorjev bom pa reku sam; Kupi si kolo, ker očitno, ne znaš delat z avtomobili!
Crx Del Sol VTI '96 (no more bangin' on the back seats :P)
Uporabniški avatar
MrCartoon
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Dinotti » 25 jan 2005 20:05

Ej ti zelena strela :x ti pa vožnja?Kdo je lahk tok smotan,da unič 5 esi-jev,prid k men v avtošolo,da te naučm vozt 8) Kar se tiče primerjave med Esi-jem in Vti-jem,sploh ni tok očitna,dan bi se lahk tok duvu!!vozi se ti z Vti turbo,pa boš vidu razliko :shock:
Youtube/Instagram: Dinotti
Uporabniški avatar
Dinotti
Uporabnik

Kraj: Beverly hills bosnian črnuče style

OdgovorNapisal/-a Swinger » 25 jan 2005 20:18

majaCRX je napisal/-a:
tje je napisal/-a:

- neredni servisi
- tiščanje mrzlega avta

To velja za vse avtomobile, ne samo za honde. Včasih je blo drugač, sedaj pa mi skoraj nobena od znanih znamk ne pade na pamet, ki bi crknila kr tako brezveze ob rednem vzdrževanju. S tem mislim na mehanske okvare...
Uporabniški avatar
Swinger
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a CupraR » 25 jan 2005 20:36

G-4S je napisal/-a:
CupraR je napisal/-a:Sicer na tem forumu ni tok za opazt (pač majo bl v glavah pošlihtan :lol: ) na cesti je pa dost takoh k misljo da če majo VTI-ja da so boga za jajca prjel :lol:

Ja tuki na forumu se šekrotimo,pol pa visimo na bogovih jajcih... :P :P :P :lol: joke drgač

Me zanima,kaj so imeli za sabo tili motorji ki si jih uničil? Noben ni modro kadil a? :D

Ma dej enkat mi bo dopizd. in bom enostavno začel enga porivat naprej ker se določeni VTi fahrerji nikol ne omaknejo :lol:

Drgač pa itak, če delaš z avtom kokr ti paše bo šlo hitr kej v om. Pač je od znamke odvisn al čez en mesc la pa čez pol leta :lol: Drgač me pa še vedno zanima, kje je problem esi-ja če ga do blokade teraš, oz da hitr začnejo olje pit. Ena odmična???
Ne pozabit na to da je Renault f1 prvak..... Zaradi cesar imajo sedaj vsi klioti nekaj KM vec, nekoliko manj pokurijo, servisni interval pa se je podaljsal za 2000 km. Njihovim voznikom pa se je podaljsal tic, povecal gobec in zmanjsal iq.
Uporabniški avatar
CupraR
Brake Master

Kraj: Bolivia

OdgovorNapisal/-a Swiftman » 25 jan 2005 22:46

@Maja crx:

Jzt bi pelu turbo esija, ti pa lahk mojo sedankico. :twisted: :roll: :oops: :P :P
Uporabniški avatar
Swiftman
Uporabnik

Kraj: Cazin - Skokovi (Stiroporska 595)

OdgovorNapisal/-a majaV8 » 26 jan 2005 10:40

Swiftman je napisal/-a:@Maja crx:

Jzt bi pelu turbo esija, ti pa lahk mojo sedankico. :twisted: :roll: :oops: :P :P

Javi se, ko boš kaj v mojih krajih...pa ko seveda ne bo snega (imam letne gume na CRXki) :wink: :wink:
Uporabniški avatar
majaV8
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Swiftman » 26 jan 2005 11:00

Jzt pa u tvojih krajih bit ne sploh. :roll: :roll: :cry:
Uporabniški avatar
Swiftman
Uporabnik

Kraj: Cazin - Skokovi (Stiroporska 595)

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Splošno