hemingway je napisal/-a:49. Uroš Benedičič, Honda CRX del sol T
Sej pravm da ta hudi hondasi vozjo za ZUP-RACING![]()
p.s.: sam se MAJO mormo podkupit...
word! :peace:
Moderator: Blue Angels
SunShiner je napisal/-a:hemingway je napisal/-a:49. Uroš Benedičič, Honda CRX del sol T
word! :peace:
baracuda je napisal/-a:Kje vi vidte prijave!?
Nice bo mel 26. Edi Grubeliè, Audi RS2 le primerno konkurencomajaCRX je napisal/-a:aaaaaaaaaaaaaaaaa pa se je prijavila še ena "kost za glodanje"...lani najhitrejši avto v uradni konkurenci:
52. Reinhard Aldrian, Mitsubishi EVO 6
majaCRX je napisal/-a:Maja ma preslab avto za v ZUP![]()
![]()
mloncar je napisal/-a:ravnokar je bil gost v oddaji na VTV Gregor Brešer in je bilo nekaj govora o dragu v SG! lepo, da se takole predtsvlja ta šport širši javnosti, pa čeprav samo na VTV!
PS: žal sem ujel le zadnjih 5min prispevka
a nis nč spil prejbrese_gr je napisal/-a:mloncar je napisal/-a:ravnokar je bil gost v oddaji na VTV Gregor Brešer in je bilo nekaj govora o dragu v SG! lepo, da se takole predtsvlja ta šport širši javnosti, pa čeprav samo na VTV!
Upam da se mi ni prevec tresel glas - malo je blo treme
ND4SPD je napisal/-a:a nis nč spil prejbrese_gr je napisal/-a:mloncar je napisal/-a:ravnokar je bil gost v oddaji na VTV Gregor Brešer in je bilo nekaj govora o dragu v SG! lepo, da se takole predtsvlja ta šport širši javnosti, pa čeprav samo na VTV!
Upam da se mi ni prevec tresel glas - malo je blo tremepa sem ti reku, da morš enga takratkega
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost