GOOOOOOOOOOOOOOOO¨DOCTOR
CHE SPETTACOLO
Moderator: Blue Angels
KING Alexzander The GREAT je napisal/-a:No dans zvečer pa bo,ena bolsih prog za gledat![]()
GOOOOOOOOOOOOOOOO¨DOCTOR![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
CHE SPETTACOLO
Blazko69 je napisal/-a:roosi ne bo nič pil. rossi tudi v svoji pravi formi ne more kaj dosti naredit proti lorenzotu. preprosto prehiter je.
Blazko69 je napisal/-a:roosi ne bo nič pil. rossi tudi v svoji pravi formi ne more kaj dosti naredit proti lorenzotu. preprosto prehiter je.
R type je napisal/-a:Blazko69 je napisal/-a:roosi ne bo nič pil. rossi tudi v svoji pravi formi ne more kaj dosti naredit proti lorenzotu. preprosto prehiter je.
V to so bili tudi prepričani oboževalci Stonerja potem ko je bil prvak. In kaj se je zgodilo?![]()
Letos če ne bo napak delal ima Lorenzo itak vse šanse za prvaka. In mislim da mu bo uspelo, ampak da je prehiter za Rossi-ja, comon.Zadeva je samo vprašanje kondicije Rossi-ja. In samo hitrost nikoli ni bila osnova za zmagovanje.
![]()
LP
KING Alexzander The GREAT je napisal/-a:
Js srcno upam da Rossi se poceli v teh 3 tednih in da v Brno pride taksen kot zna biti in ce me bo bog uslisal bo use te "mulce" postavil tam kamor jim je mesto na 2,3,4.... mesto![]()
VALE VALE VALE VALE VALE VALE
Blazko69 je napisal/-a:da ne bo pomote, jaz tudi navijam za rossija vendar vidim da spremebe katere so vzeli delajo samo v korist lorenzotu in ne rossiju. govorim o tem da si ne izmenjujejo več podatkov med dvema motorjema. motorja so ista, razlika je samo v nastavitvi. rossiju pa ne gre več tako lahko nastavit motor od kar so to naredili.
to da ni v formi je malo tako. noben idjot ne bi šel na bika kateri je pojedel vrečo viagre in čez spravil 10litrov red bula. tudi rossi ne.
rossifumi je napisal/-a:Je kdo zasledil gre Jeremy Burgess z njim ali ne?
darkok je napisal/-a:Jaz pa upam da bo zmagala Honda ali Yamaha
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost