facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

402 street race Slovenj Gradec 29.06.08

Debate o F1, Rally, Drag racing, Street racing in ostalih vejah motošporta.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a robi-crx » 01 jul 2008 15:20

če niso normalni,***** sram jih je lahko

44€ štartnina
oz. 35€ štartnina
7€ licenca,pa bi jo moral vseeno plačat,čeprav imam licenco voznika za rally ter gorske dirke,ki me je licenca prišla 300+€

ter 2€ za čiščenje proge,mislim da bi to lahko bilo všteto v štartnino

poleg tega na mađarskem in drugje v svetu,plačaš 10-20€ štartnine,s tabo notri za ta denar gredo vsi tvoji mehaniki

sedaj pa na to kako se tam vozi,se postaviš na štart,pelješ,zgoraj je s kegli označen polkrog,ter po drugi strani piste pripelješ zopet na štart,se pravi da se voziš v krogu,kolikokrat hočeš,poleg tega je na štartu bazen z vodo,ter vedra,da si natočiš poliješ,ne pa da te opluvajo ko prideš na WC po vodo za polivanje

mislim da smo slovenci DALEČ DALEČ ZADAJ,NAJ ŠE KDO REČE KAJ ZA HRVATE,LAHKO BI NAS MARSIKAJ NAUČILI,MI PA EVROPA,ŠE NAJMANJ 10 LET NE BOMO

sedaj pa ena velika graja za organizatorje

POGLEJTE SI MALO DIRKE PO SVETU,CEPCI POŽREŠNI
Uporabniški avatar
robi-crx
Uporabnik

Kraj: štajerska naveza

OdgovorNapisal/-a mloncar » 01 jul 2008 16:55

7€ licenca,pa bi jo moral vseeno plačat,čeprav imam licenco voznika za rally ter gorske dirke,ki me je licenca prišla 300+€

Na dirki v SG je bilo potrebno plačati dnevno ali letno 402streetrace licenco, ki nima prav nič (razen naziva licenca) skupnega s AŠjevo licenco, kar verjetno veš (oz bi moral vedeti), da je AŠ2005 dal "roke stran" od pospeševanja na 402m!

PS: denar od licence pobere 402streetrace in NE organizator dirke
Dizel za ogrevanje,
Plin za kuhanje,
Bencin za avtomobile :-)
Uporabniški avatar
mloncar
Uporabnik

Kraj: celje

OdgovorNapisal/-a TuNeBoY » 01 jul 2008 18:11

Slo dragi so kr neki,vsi gledajo samo da se bojo obogatili,ne pa kej naredili za žur.kr neki

Cestitke za une ki so zmagali.

Lp
Uporabniški avatar
TuNeBoY
I'm a fish!

Kraj: Kajuh

OdgovorNapisal/-a plava strela » 01 jul 2008 18:23

Fantje z tako prireditvijo je en kup skrbi,časa, stroškov in še kaj. Glavno je da je sploh kaj bilo. Bolje dat pri nas 50€ kakor pa se pelat nekam 1000km vstran.

LP
Uporabniški avatar
plava strela
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 01 jul 2008 18:44

plava strela je napisal/-a:Fantje z tako prireditvijo je en kup skrbi,časa, stroškov in še kaj. Glavno je da je sploh kaj bilo. Bolje dat pri nas 50€ kakor pa se pelat nekam 1000km vstran.

LP

To je res,samo lahko bi edino omogocili da se vse hitreje odvija,pa da se veckrat pelje to je moja velka graja,recimo lani Celje 2dni ali pa LJ 2dni,v LJ sm mel v 2dneh preko 20 startov,tko da sm res izkoristil,je pa tut res da nas je bilo dost manj pista je bila dolga 201m,samo to je tudi na organizatorjih,lahko bi nas recimo dal v 2 skupini ali pa 3 in recimo varnostni avto bi nas lahko ze cakal v cilju ko bi nas odpelal recimo 20-30,bi prisli nazaj in takoj bi zacela peljati druga 20-30 in tako v hitrem tempu da se odvija in dam glavo da bi vozniki bili bolj zadovolni,pravtako pa tudi gledalci saj bi mel marsikej kej za vidit.

Recimo vozilo bi se lahko tudi ko so imeli tisti air-show,meni se je slo da peljem cim hitrejsi cajt da se cim bolj "nadrkam" piste,semaforja,starta pa ostalih malenkosti,tko sm pa meu 2 kvalifikaciji nism odnesel popolnoma nic,nimam vsak dan moznosti startat na tak semafor,tisti v LJ so mal lazji. :lol: :lol: :lol:

Ampak se 1x povem NM je biu zakon,tudi kar se tice organizacije ko si odpelal si sel lepo v krogu in si se spet postavu,seveda so imeli tudi omogoceno da si lahko peljal v krogu ker kle v SG to nazalost ni mogoce se pa da dost bol pospesit use. 8)
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Uporabniški avatar
KING Alexzander The GREAT
Panda style

Kraj: 4.gen Land(Blizu Niksica)

OdgovorNapisal/-a robi-crx » 01 jul 2008 19:41

mloncar je napisal/-a:

Na dirki v SG je bilo potrebno plačati dnevno ali letno 402streetrace licenco, ki nima prav nič (razen naziva licenca) skupnega s AŠjevo licenco, kar verjetno veš (oz bi moral vedeti), da je AŠ2005 dal "roke stran" od pospeševanja na 402m!

PS: denar od licence pobere 402streetrace in NE organizator dirke

glej vem koliko je skrbi in vsega skupaj,ampak tukaj se vprašaj,ali mogoče za druge v drugih državah teh skrbi ni,da jim vse tako lepo teče kot po maslu,povsod so skrbi

samo ne mi o teh skrbeh koliko jih je,včasih smo rekli,vsak ima svojo ceno,čeprav lepo da je sploh kaj bilo,ampak jaz osebno raje ne bi ničesar delal,ker bi,če bi delal tako kot so tile organizatorji,že vnaprej vedel da jih bo cela slovenija in sploh tujina nosila po zobeh

pa še enkrat sram naj vas bo,v novem mestu so to naredili prvič,pa slovenj gradec temu še sigurno dolgo,oz. nikoli ne bo prišel blizu

lp robi

p.s.:poglejte si vendar kakšno dirko v tujini,predno vidite pred sabo samo denar,kajti če bi to delali s srcen takšnih stvari sigurno ne bi bilo
Uporabniški avatar
robi-crx
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a mloncar » 01 jul 2008 21:36

robi-crxr.. ..ne vem zakaj zgornji post leti na mene, jst sem pisal samo o licencah. Drugače pa nisem imel nič pri sami organizaciji, le nekaj malega sem pomagal pri razporeditvi vozil!
Dizel za ogrevanje,
Plin za kuhanje,
Bencin za avtomobile :-)
Uporabniški avatar
mloncar
Uporabnik

Kraj: celje

OdgovorNapisal/-a Jery » 01 jul 2008 22:15

Evo še edini punci na dragu kot tekmovalki! 8)
Moja Jasmy...
Slika

In Nadja
Slika
No speed limits ;)

B16A2 tunned
Uporabniški avatar
Jery
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 01 jul 2008 22:18

Dobr da se nisi zajebu pa napisu se in moja Nadja :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Panda style

OdgovorNapisal/-a Jery » 01 jul 2008 22:24

:D Brez skrbi - skrbno ločeno :wink:
No speed limits ;)

B16A2 tunned
Uporabniški avatar
Jery
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 01 jul 2008 22:40

Jery je napisal/-a::D Brez skrbi - skrbno ločeno :wink:

Sej se opazi razlika,po pravici povedan nam ovinkaru,bi rajs prvo Nadjo pol pa tvojo. :lol: :lol: :lol: :lol:

No se prej pa bi Teyco :lol: :lol: :lol:

No se prej pa une 2 hostesi,eno nebi k jo nism spoznal,Valerija ji je bilo ime to sam vem,une drugi 2 sta bile bol odprte,kar se tice pogovarjanja. 8)

Mal sm zasel :lol: :lol: :lol: :lol:

Se vidimo na naslednjem dregu,upam da bos do takrat mel porihtan avto 8) :wink:

Uporabniški avatar
Panda style

OdgovorNapisal/-a Debil » 02 jul 2008 09:13

Punce so se dobro odrezale. Sam Alex une dežnikarce res niso ble hude:D
Uporabniški avatar
Debil
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a G-4S » 02 jul 2008 11:18

Glede na zadnje Alexove poste na različnih forumih, bi rekel, da trpi za hudim pomanjkanjem vitamina F. :lol:
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

Kraj: Republika Banana

OdgovorNapisal/-a Jery » 02 jul 2008 15:41

Alex ti raj povej kero nebi...Še veverco bi, če ti nebi na drevo ušla :lol: :lol:
No speed limits ;)

B16A2 tunned
Uporabniški avatar
Jery
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 02 jul 2008 15:49

Jery je napisal/-a:Alex ti raj povej kero nebi...Še veverco bi, če ti nebi na drevo ušla :lol: :lol:

Posekam drevo :lol:

@G4s-ne neprimankuje mi nic,sam kaj ces ene so lepe ene niso. 8)

@Debil-men so vredi ble,saj dolgcas ni biu ko sm stal tm na soncu. :wink: 8)

Uporabniški avatar
Panda style

OdgovorNapisal/-a Jasmy » 03 jul 2008 12:16

Prijavla sem se zato na drag da bi lahk večkrat sprobala štartat in vidla kaj smo do sedaj dosegli z predelavo in začasno elektroniko, pa sem imela možnost sam 3x pelat :? To sem se komi štartat navadla :D Torej lahko bi bilo kvalifikacijskih vožnj več. Pa da sem plačala 2€ za čiščenje boksov, c c c, na koncu smo res zanalašč pustil vse nasvinjan.
Drugače mi je pa bilo zelo lepo se vrnat nazaj na dirko po dolgem času :twisted: 8)

Torej moje mnenje, s l a b o !

Drugače pa, čestitke zmagovalcem!

LP
Jasmy
Uporabniški avatar
Jasmy
Uporabnik

Kraj: Veleje

OdgovorNapisal/-a Buddha » 07 jul 2008 12:53

Js pa Jery lahka skup, a ne?? Sam more bit kakašna prostovoljka . :lol: :lol: :D
have a smile :)
Uporabniški avatar
Buddha
Uporabnik

Kraj: Velenje

OdgovorNapisal/-a [mande] » 07 jul 2008 13:49

LP

Najprej vse cestitke zmagovalcem.

OJGN! :shock: :shock: :shock: NORO!

Organizacija???Cisto tako!Kaj koji **** mene **** koliko je skrbi,casa porabljenega za to.Jaz sem placal vstopnino in mi je malo mar za vse TO.Kot je rekel Robi,naredili ste.Super svaka cast,a naredili ste na pol.
Gleda na to kako je bilo lansko leto bi lahko bilo letos se bolje.Ne pa da stvar nazaduje.
Ni bilo DRIFT-a.SKODA!Ni bilo motorjev,lansko leto so bili!SKODA!
Tista letala,super a jaz nisem prisel na AERO MITING!
Jaz in se kdo si je prisel samo ogledati avte,voznje,zabiti eno nedeljsko popldne,se zabavati.Ne pa cakati!CAKATI!

Kaj me je najbolj motilo???URA!!!CAS???Kje naj ga vidim,slisati ga je bilo tako,tako zelo tezko nevem a je napovedovalec imel kaj v ustih.Ne pa tisto nabijanje muzike. :roll: Da se nisi mogel pogovarjati.

LAHKO bi kaj vec povedal o samih avtih recimo na startu(jaz tako lahko sam vidim z 400 metrov kaj za en avto je).
A je to HODNA ali je R5!Tisto lucko katera opozori katera stran je zmagovalec si lahko nekam vtaknete. :roll:

Potem ti NEUMNI G7 varnostniki,vsakic ko sem sel po pijaco je hotel pogledati karte.Sem mu rekel tu jih imas **** a imas tri sekune spomina,da si ne zapomnis vsaj priblizo da sem sel ze vsaj 3x mim.
Boste urmli za 5EURO.Sklicite sklad in me obvestie takoj zdaj vam nakazem prek KLIK-a.

DEJSTVO je to da je bil DRAG zelo slabo izpeljan.PREVEC enega cakanja.

PA SE NEKAJ!
Avte ki so znizani tlacite cez 20-40cm rob v tisti njivi.Ce po sami makadam cesti sem tri krat pobrusil po tleh.
PA VI STE ENI NAVADNI BEDAKI RES.
Pa sem se moral skregati ker sem nasel prostor za moj avto kjer je bilo parkiranih se vsaj 50 drugih.Nebi rekel ce nebi bilo tam mozno parkirati in bi bil avto komu napoti.

PAZI ZDAJ TO:
Pa se pripelje en res PRIMITIVEC z APN6.V uhi vsaj 5 uhanov.Pa neko kapo nazaj obrnjeno.NEMORES TU PARKIRAT!Clovek se dere name.Sem bil hladen,tiho.
Pa grem naprej!CUJES TI.
Jaz tiho!On pa z motorja pa telfon ven pa klice okrepitev. :lol:
Kaj bi se jaz moral ustrasit nekoga tam ali kaj?
Potem mi je pa snelo pokrov.Ce nebi bilo punce bi ga zabil v tla in zravanal tisto grbino tam na tleh.Sem mu rekel ti se bos drl name.
Lahko imas se enkrat toliko uhanov,sam tak odnost pa nebos imel pa proti njemu.Imel je sreco,lahko se BOGU zahvali da je bila Lea tam.
Pa pride potem en 120KG,pa mene za roko pa AVTO VEN!PRAV AGRESIVEN! :lol: :lol: :lol:
Jaz pa KAJ?NEBOM!Bomo pa poklical Anzelaka(avto vleko).
Sem rekel IZVOLI,avto sem pustil v R(brzini) volan namotan in rocno zategnjeno ti ga pa spravi na vleko ce ga mores brez da ga poskudujes.
V mislih sem pa imel TELESKOPSKO PALICO ki jo imam v avtu pa da mu navijem okoli tiste KMECKE glave.

PROKLETI KMETI eni,bolje bi bilo da jih pustite doma delat,zdaj je lepo vreme in se da okoli kmetije veliko za postorit.

SKRATKA!KATASTROFA.

Ce pa kdo pozna tistega uhancka pa naj ga pozdravi v mojem imenu,jaz pa upam da ga kje zunaj srecam da ga mal prizemljim in utisam.GLASNO POJE in VISOKO LETA,to je pa nevarno za mlade pticke.

Drugače pa se enkrat čestitke zmagovalcem!Pa lepo je bilo srecati nekaj znanih obrazov.
Uporabniški avatar
[mande]
Uporabnik

Kraj: Adresa mi lutanje!

OdgovorNapisal/-a Jery » 07 jul 2008 14:10

Buddha je napisal/-a:Js pa Jery lahka skup, a ne?? Sam more bit kakašna prostovoljka . :lol: :lol: :D

:shock: ti si čist not padu
No speed limits ;)

B16A2 tunned
Uporabniški avatar
Jery
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a robi-crx » 07 jul 2008 15:33

mande se popolnoma strinjam s tabo,tako kot sem rekel,enkrat naj si gredo pogledat en drag race na sosednjo bodi si to avstrijo,mađarsko ali hrvaško,ko jih tako zaničujemo,oni so carji za nas glede teh stvari

ampak kakor smo vedno na koncu prišli do ugotovitve,en si pač mora napolniti žepe,noben naj mi ne reče da se to dela s srcem,kajti če bi se teh stvari ne bi bilo,s srcem moj *****

navadni cepci ste organizatorji,jaz raje ne bi naredil ničesar,kakor da potem naredite tako kot ste,svaka vam čast,ste pokazali koliko imate v glavah,popolnoma nič,pa vsako leto je ista pesem,vedno se vam pove kako ina kaj,kaj je koga motlo,ampak ne vi ne samo da nardite isto,ampak še najmanj trikrat slabše

edina dobra stvar letos je bila ta da med striptisom ni bilo prekinitve dirke,koj ***** je treba da neka pička pleše tam po odru,**** a smo na moto showu al kaj

adijo pamet

p.s.:maj se oglasi tukaj eden od organizatorjev že enkrat,da ne bo tako kot vsako leto,samo molite rep med noge,saj ste prijavljeni na forum,da ne bom začel imensko imenovat SPOSOBNEŽEV
Uporabniški avatar
robi-crx
Uporabnik

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Motošport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost