LP
Najprej vse cestitke zmagovalcem.
OJGN!

NORO!
Organizacija???Cisto tako!Kaj koji **** mene **** koliko je skrbi,casa porabljenega za to.Jaz sem placal vstopnino in mi je malo mar za vse TO.Kot je rekel Robi,naredili ste.Super svaka cast,a naredili ste na pol.
Gleda na to kako je bilo lansko leto bi lahko bilo letos se bolje.Ne pa da stvar nazaduje.
Ni bilo DRIFT-a.SKODA!Ni bilo motorjev,lansko leto so bili!SKODA!
Tista letala,super a jaz nisem prisel na AERO MITING!
Jaz in se kdo si je prisel samo ogledati avte,voznje,zabiti eno nedeljsko popldne,se zabavati.Ne pa cakati!CAKATI!
Kaj me je najbolj motilo???URA!!!CAS???Kje naj ga vidim,slisati ga je bilo tako,tako zelo tezko nevem a je napovedovalec imel kaj v ustih.Ne pa tisto nabijanje muzike.

Da se nisi mogel pogovarjati.
LAHKO bi kaj vec povedal o samih avtih recimo na startu(jaz tako lahko sam vidim z 400 metrov kaj za en avto je).
A je to HODNA ali je R5!Tisto lucko katera opozori katera stran je zmagovalec si lahko nekam vtaknete.
Potem ti NEUMNI G7 varnostniki,vsakic ko sem sel po pijaco je hotel pogledati karte.Sem mu rekel tu jih imas **** a imas tri sekune spomina,da si ne zapomnis vsaj priblizo da sem sel ze vsaj 3x mim.
Boste urmli za 5EURO.Sklicite sklad in me obvestie takoj zdaj vam nakazem prek KLIK-a.
DEJSTVO je to da je bil DRAG zelo slabo izpeljan.PREVEC enega cakanja.
PA SE NEKAJ!
Avte ki so znizani tlacite cez 20-40cm rob v tisti njivi.Ce po sami makadam cesti sem tri krat pobrusil po tleh.
PA VI STE ENI NAVADNI BEDAKI RES.
Pa sem se moral skregati ker sem nasel prostor za moj avto kjer je bilo parkiranih se vsaj 50 drugih.Nebi rekel ce nebi bilo tam mozno parkirati in bi bil avto komu napoti.
PAZI ZDAJ TO:
Pa se pripelje en res PRIMITIVEC z APN6.V uhi vsaj 5 uhanov.Pa neko kapo nazaj obrnjeno.NEMORES TU PARKIRAT!Clovek se dere name.Sem bil hladen,tiho.
Pa grem naprej!CUJES TI.
Jaz tiho!On pa z motorja pa telfon ven pa klice okrepitev.
Kaj bi se jaz moral ustrasit nekoga tam ali kaj?
Potem mi je pa snelo pokrov.Ce nebi bilo punce bi ga zabil v tla in zravanal tisto grbino tam na tleh.Sem mu rekel ti se bos drl name.
Lahko imas se enkrat toliko uhanov,sam tak odnost pa nebos imel pa proti njemu.Imel je sreco,lahko se BOGU zahvali da je bila Lea tam.
Pa pride potem en 120KG,pa mene za roko pa AVTO VEN!PRAV AGRESIVEN!
Jaz pa KAJ?NEBOM!Bomo pa poklical Anzelaka(avto vleko).
Sem rekel IZVOLI,avto sem pustil v R(brzini) volan namotan in rocno zategnjeno ti ga pa spravi na vleko ce ga mores brez da ga poskudujes.
V mislih sem pa imel TELESKOPSKO PALICO ki jo imam v avtu pa da mu navijem okoli tiste KMECKE glave.
PROKLETI KMETI eni,bolje bi bilo da jih pustite doma delat,zdaj je lepo vreme in se da okoli kmetije veliko za postorit.
SKRATKA!KATASTROFA.
Ce pa kdo pozna tistega uhancka pa naj ga pozdravi v mojem imenu,jaz pa upam da ga kje zunaj srecam da ga mal prizemljim in utisam.GLASNO POJE in VISOKO LETA,to je pa nevarno za mlade pticke.
Drugače pa se enkrat čestitke zmagovalcem!Pa lepo je bilo srecati nekaj znanih obrazov.