Moderator: Blue Angels
SunShiner je napisal/-a:v čem je bil pa trik da corvette niso hotle vozit finalnih voženj?
Cicero je napisal/-a:SunShiner je napisal/-a:a pa se kej ve kolk KMjev ma njegov LEON?
Kaj pa integre a se niso dobr odrezale?
sam a ni ojgen prehitu urosa20?
PA kwa za enga hudica ma ojgen da mu tolk leti zadeva![]()
ojgnu zdele dela avto šele na 70% močiboš vidu kaj bo to delal ko bo 100% hehehe
ti praviš na organizacijo,plava strela je napisal/-a:Popolnoma se strinjam z Cicerom ker tudi v 14-15 je bilo kar nekaj nepravilnosti. SPREMENITE PRAVILA DIRKE
Aja kar se pa tiče organizacijapa nimam kaj reč.
SunShiner je napisal/-a:samo še neki sm se spomnu, sm že prej pozabu vprašat...![]()
kako je lahko rumena corvetta vozila z dirkalnimi gumami, popolnoma brez profila?![]()
sm mislu da to ni dovoljeno
Cicero je napisal/-a:SunShiner je napisal/-a:v čem je bil pa trik da corvette niso hotle vozit finalnih voženj?
Trik je bil v tem, da so se Avstrijci skregali z organizatorji dirke, ker so se morali več ur pražit na soncu, da so lahko na koncu dneva odpeljali par voženj. Vsaj tako sem slišal!
majaCRX je napisal/-a:Cicero je napisal/-a:SunShiner je napisal/-a:v čem je bil pa trik da corvette niso hotle vozit finalnih voženj?
Trik je bil v tem, da so se Avstrijci skregali z organizatorji dirke, ker so se morali več ur pražit na soncu, da so lahko na koncu dneva odpeljali par voženj. Vsaj tako sem slišal!
Ne mešat ORGANIZATORJEV (mi smo dobri prijatelji z njimi) ter izvajalcem časomerilskega dela! Le ti imajo v rokah pravilnik ter izvedbo tekmovalnega dela!
Cicero je napisal/-a:Se opravičujem, če sem koga užalil.
Jaz pač celoten organizacijski del in izvajalski del, štejem pod eno celoto, ker če nekaj delate skupaj, pol morate delovati skladno.
hondaesi je napisal/-a:S približno koliko konji si pa potemtakem vozu?![]()
Stari svaka ti čast res so mi honde boljše sam tvojga avteka se pa ne bi branu.
hondaesi je napisal/-a:S približno koliko konji si pa potemtakem vozu?![]()
Stari svaka ti čast res so mi honde boljše sam tvojga avteka se pa ne bi branu.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost