Sicer oglasa ni več ampak po tekstu sodeč vem za kater avto se gre, verjetno
tega. Imel ga je moj dober prijatelj do sedaj 9-10 let, kupil od prvega lastnika davnega leta ko sem jaz še vozil modrega bingeca. Delal je z njo lepo, vzdrževal kolikor je pač bilo potrebno, ni bil nek biser od lastnika, ni pa bil slab do avta niti slučajno. Sedaj pa je pred kratkim začel delat v Avstriji in je seveda posledično rabil enga dizla (izbire ne bom komentiral raje

Opel) zato se je po dolgih letih odločil da avto proda takšnega kot pač je, zadnje obrobe so začele malo rjavet. Kupil ga je nek švero za 750€, pobral muziko ven iz avta (domnevam ker nič ne omeni da je kaj, je pa bil en velik sub, ojačevalec vse od JBL in spredaj taboljši JBL-i v vratih) potem ga pa čez dva dni klical da mu je sklopka crknila

Čeprav se je avto vedno lepo vozil in s sklopko nikoli ni bilo problema. V glavnem radi mira pri bajti je kolega mu nakazal 100€ kolikor je zahteval (polovica stroška menjave sklopke) drugače mu kao avto pripelje nazaj in hoče imeti kupnino, ni pa nikoli pokazal računa od sklopke, to se še vedno dajeta

Avto ni slab, spomnim se samo da je poleti nekaj zajebaval, vklapljal se je ventilator klime kar sam od sebe, a ko si jo pa rabil (klimo) pa ni delala, kakor ji je bilo. Kako je sedaj s tem ne vem. Ima pa avto ven vzeto dihtungo in od iS-a ECU, ter spredaj zadaj od EK4 stabilizatorje ter H&R fedre in naknadno vgrajene meglenke. Ima ročno nastavljiva vzratna ogledala ker se mu tega ni dalo menjavat, šipe pa je naredil da so električne, v originalu je bilo vse ročno.
Kolikor vidim je zdajšnji lastnik tudi razdrl luči in jih naredil črne, kako to sedaj tesni ne vem, prej je bilo vse original.