Moderator: Blue Angels
cagr je napisal/-a:Super je blo...![]()
Jest sem se navozu, upam da bo držal za celo zimo.![]()
Ojgnu pa tak trga tist civic, da se lohk sam smejiš. LOL![]()
Se priporočam, če ma kdo kako fotko al pa filmček.
R type je napisal/-a:Komaj sem čakal da vidim Urosch-a na stezi. Samo ni zgledalo da avto ne vem kak grozno leti. No potem pozno popoldan, pa vidim uroscha še enkrat gor. Ne vem kaj je jedo prej ampak tisto je bilo čisti odklop. Avto je dobil čisti popizditis.Noro.
LP
cagr je napisal/-a:
Hadu dobra fotka.![]()
Ker fotkič pa maš to?
Spoon-R je napisal/-a:Ja dobra fotka! Kdo pa ma ta avto, nekam znan mi je![]()

Alexzander je napisal/-a:Lepa slikca.![]()
Dons gre material na cd tko da vsi tisti k bi radi meli posnetke na MK mi poslte pm od vas pa potrebujem samo prazn dvd.Na cd-ju bo pa blo voznja Vrtelo letelo,Cagrova hudobija(snemala Cac),moja ljubica,ter Mufc-ova in Kastrova bela svezina,pa se drugi udelezenci,ki smo jih zasledovali.
![]()
![]()
![]()
![]()
p.s.Posebna zahvala gre pa Cagru ki je pelu pred mojim bratom, ter mu omogocil neverjetn hitr krog 1:14,2 kar je pomoje najhitrejsi odpeljani krog za Esi-ja,cas kroga smo ugotovili preko video posnetka.![]()
![]()
![]()
R type je napisal/-a:Bomba je bilo ja.
Vrtelo Letelo ga je dobro žgal po stezi.
Cagr je tu rohnel ko zmešan.
Ojgn pa.Jezus no. Ko je štartal na začetku ravnice je zgledalo, kot, da bi ga eden prvezal na štartu pol pa štrik spusto. Avto je dobesedno katapultiralo čez tisto ravnico.
Pa da ne govorim o streljanju iz auspuha. Folk je kr trzal v boksih ko je vsekalo.
V glavnem čisto odbit avto.
Komaj sem čakal da vidim Urosch-a na stezi. Samo ni zgledalo da avto ne vem kak grozno leti. No potem pozno popoldan, pa vidim uroscha še enkrat gor. Ne vem kaj je jedo prej ampak tisto je bilo čisti odklop. Avto je dobil čisti popizditis.Noro.
Navdušli so me tudi novi Accordi, ki so se pokazali extremno stabilni v zavojih.![]()
Dobro je bilo.![]()
LP
G-4S je napisal/-a:In kakšen je recept za predzadnji ovink. Da vidm, če prov pelem
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost