facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

Kostanjev piknik - Mobikrog Cerklje sobota 12.11.2005

Avto-moto dogodki pri nas in v tujini.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 14 nov 2005 22:56

Ja lahko recem da stock diski pa ploscice rox ker sm odpelu v kosu vec kot 10krogov in mi v nobenem tenutku niso zavore popustile, je pa tud res da je vreme bilo malo hladnejse,gume so se dobre se za kaksn Mk tko da nasledn let pridem na VTEC show in pa seveda na kostanjev pikinik.Cilj je pa seveda prit pod 1:15. :twisted: :twisted: :twisted:

4.GEN ROX :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Uporabniški avatar
KING Alexzander The GREAT
Panda style

Kraj: 4.gen Land(Blizu Niksica)

OdgovorNapisal/-a R type » 15 nov 2005 09:25

Vrtelo Letelo :) je napisal/-a:
PS; a si ti pobiral denar pri vstopu na pisto :?: :D

Jop samo so mi komaj pol povedli da si to ti. :wink:

Pa za Alexandra sem tudi pol zvedo. :lol:

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Uporabniški avatar
R type
Insane

Kraj: TERORland

OdgovorNapisal/-a Ojgn » 15 nov 2005 09:46

jaz bi se tudi priporocal za kak cd z filmcki ce mi kdo lahko poslje

hvala!
lp.grega
Uporabniški avatar
Ojgn
Uporabnik

Kraj: Voličina

OdgovorNapisal/-a Honda-vw » 15 nov 2005 10:14

Ojgn je napisal/-a:jaz bi se tudi priporocal za kak cd z filmcki ce mi kdo lahko poslje

hvala!
lp.grega

sm te že holtel prosit če bi me en krog :oops: :oops: ,te bom drugič, avto je....ah sej vemo! 8) 8)
Uporabniški avatar
Honda-vw
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 15 nov 2005 11:33

Ojgn je napisal/-a:jaz bi se tudi priporocal za kak cd z filmcki ce mi kdo lahko poslje

hvala!
lp.grega

Lahko ti posljem, ni pene :twisted: Na PM mi poslji tvoj naslov in dobis po posti :wink: :twisted:

PS: Je pa 42min materiala 8)
Za povečanje penisa si preprosto kupite BMW in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Uporabniški avatar
Vrtelo Letelo :)
Uporabnik

Kraj: med oblaki

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 15 nov 2005 11:35

R type je napisal/-a:
PS; a si ti pobiral denar pri vstopu na pisto :?: :D

Jop samo so mi komaj pol povedli da si to ti. :wink:

Pa za Alexandra sem tudi pol zvedo. :lol:

LP

Hehe, sej nama je tut Jolly povedal ampak tut tam nek popoldne okoli 15h :D , se bomo pa ob drugi priliki spoznali :twisted: 8) :D

PS; sam se ti vidi da si Moderator, sem mogu kar sam izpolnit prijavnico :lol: :lol:
Za povečanje penisa si preprosto kupite BMW in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Uporabniški avatar
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Zoka » 15 nov 2005 11:43

Najprej en lep pozdrav vsem hondašem in vsem prisotnim na sobotnem dogodku.

Kot razberem iz vaših komentarjev ste se imeli OK (tudi jaz), zato velja ob tem pohvaliti organizatorja in vse ostale, ki so prispevali k izvedbi Kostanjevega piknika (kuhan vinček je bil super). Ena sama majhna zamera, ki je pa že izginila je bila ta, da se nisem mogel zapeljat z EVOTOM po stezi. Zato pa mi je Maja prijazno razložila zakaj je temu tako. Mogoče v prihodnje kdaj organizirate Japan motors event. kar ne bi bilo slabo.

No pa vseeno, kar nisem storil v soboto sem storil v nedeljo in se odpeljal po MK s praktično novim EVOTOM. Do danes sem z njim odpeljal 500 km skupaj jih ima pa 3500 km. Že ko sem vozil ogrevalni krog sem videl da se avto pelje v drugi dimenziji (do sedaj vozil CTR, mazda rx8), ko sem pa vozil prvi hitri krog in ga srečno odpeljal je urca pokazala 1:11:7 (jaz osebno sem računal nekje okoli 1:13) no nakar sem odpeljal še pet hitrih krogov in vozil nekje 1:11:xx moj najboljši dosežen čas 1:11:39. Naslednjo sezono pa nabavim še slicke potem pa......................

Tu bi pohvalil še Gregata - Ojgna in njegovo vsem znano zver, ki je res avto ki buta. Če primerjam EVOTA in nj. civic moram reč, da je primerjava kar na mestu. Hvala ti za odpeljan krog (kot sovoznik) in za vožnjo na meji. Ob tem, da ima dober avto je tudi enkraten voznik. Tudi čas Vrtelo Veselo 1:14:2 je nesramno dober čas za ESi.

Lep pozdrav vsem!

PS: če ima kdo kakšne slike od EVO, prosim za.........
Uporabniški avatar
Zoka
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 15 nov 2005 11:51

Zoka je napisal/-a:Najprej en lep pozdrav vsem hondašem in vsem prisotnim na sobotnem dogodku.

Kot razberem iz vaših komentarjev ste se imeli OK (tudi jaz), zato velja ob tem pohvaliti organizatorja in vse ostale, ki so prispevali k izvedbi Kostanjevega piknika (kuhan vinček je bil super). Ena sama majhna zamera, ki je pa že izginila je bila ta, da se nisem mogel zapeljat z EVOTOM po stezi. Zato pa mi je Maja prijazno razložila zakaj je temu tako. Mogoče v prihodnje kdaj organizirate Japan motors event. kar ne bi bilo slabo.

No pa vseeno, kar nisem storil v soboto sem storil v nedeljo in se odpeljal po MK s praktično novim EVOTOM. Do danes sem z njim odpeljal 500 km skupaj jih ima pa 3500 km. Že ko sem vozil ogrevalni krog sem videl da se avto pelje v drugi dimenziji (do sedaj vozil CTR, mazda rx8), ko sem pa vozil prvi hitri krog in ga srečno odpeljal je urca pokazala 1:11:7 (jaz osebno sem računal nekje okoli 1:13) no nakar sem odpeljal še pet hitrih krogov in vozil nekje 1:11:xx moj najboljši dosežen čas 1:11:39. Naslednjo sezono pa nabavim še slicke potem pa......................

Tu bi pohvalil še Gregata - Ojgna in njegovo vsem znano zver, ki je res avto ki buta. Če primerjam EVOTA in nj. civic moram reč, da je primerjava kar na mestu. Hvala ti za odpeljan krog (kot sovoznik) in za vožnjo na meji. Ob tem, da ima dober avto je tudi enkraten voznik. Tudi čas Vrtelo Veselo 1:14:2 je nesramno dober čas za ESi.

Lep pozdrav vsem!

Hvala hvala :oops: 8) , v soboto 12-ga sem videl tvojega Evo-ta za ograjo :twisted: 8)

Ja dobra ideja JAPAN MOTORS EVENT , to bi bilo zmagovalno srecanje, vsaj kar se tice udelezbe.
Tvoj dosezeni cas mi tut dvigne kocine pokonci, je moglo letet ko pr norcih :twisted: :twisted:

PS; drugace sem cist EVO freak in upam da se ob priliki spoznamo :twisted: 8)
Uporabniški avatar
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Ojgn » 15 nov 2005 12:08

hvala!
lp.grega

Lahko ti posljem, ni pene :twisted: Na PM mi poslji tvoj naslov in dobis po posti :wink: :twisted:

PS: Je pa 42min materiala 8)

mas PM
Uporabniški avatar
Ojgn
Uporabnik

Kraj: Voličina

Umm...

OdgovorNapisal/-a door250 » 15 nov 2005 17:02

ND4SPD je napisal/-a: najbrž ste mislili 12.

Look, the thing is that you - . You know what - nevermind. forget it.
[url=http://www.card-gambling.07-07.net]Card Gambling
[/url] [url=http://download-online-gambling-000.scica.com]download online gambling 000
[/url]
Uporabniški avatar
door250
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a majaV8 » 15 nov 2005 18:03

Zoka je napisal/-a:Kot razberem iz vaših komentarjev ste se imeli OK (tudi jaz), zato velja ob tem pohvaliti organizatorja in vse ostale, ki so prispevali k izvedbi Kostanjevega piknika (kuhan vinček je bil super). Ena sama majhna zamera, ki je pa že izginila je bila ta, da se nisem mogel zapeljat z EVOTOM po stezi. Zato pa mi je Maja prijazno razložila zakaj je temu tako. Mogoče v prihodnje kdaj organizirate Japan motors event. kar ne bi bilo slabo.
........

Japan motors event SIGURNO bo v 2006 :twisted: :twisted:

Hvala za obisk in se priporočam za kakšen krog na že zgoraj omenjenem eventu! 8)
Uporabniški avatar
majaV8
Uporabnik

Kraj: Slovenia

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 15 nov 2005 18:08

majaCRX je napisal/-a:
Zoka je napisal/-a:Kot razberem iz vaših komentarjev ste se imeli OK (tudi jaz), zato velja ob tem pohvaliti organizatorja in vse ostale, ki so prispevali k izvedbi Kostanjevega piknika (kuhan vinček je bil super). Ena sama majhna zamera, ki je pa že izginila je bila ta, da se nisem mogel zapeljat z EVOTOM po stezi. Zato pa mi je Maja prijazno razložila zakaj je temu tako. Mogoče v prihodnje kdaj organizirate Japan motors event. kar ne bi bilo slabo.
........

Japan motors event SIGURNO bo v 2006 :twisted: :twisted:

Hvala za obisk in se priporočam za kakšen krog na že zgoraj omenjenem eventu! 8)

Zakonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn to ga bo sedel da se druge japance vidim. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
Panda style

OdgovorNapisal/-a G-4S » 15 nov 2005 18:42

G-4S je napisal/-a:In kakšen je recept za predzadnji ovink. Da vidm, če prov pelem :D

Ja tko da je bolje malo pocasneje v njega prileteti, ker cene mas cist napacno linijo pri vstopu v nasljednjega se pravi zadnji dolgi v levo tik pred startom-ciljem :D

Res je ja, tud jaz se tega držim. Nekako do sredine se splača spustit avto (ne do roba), da imaš lepo izhodišče za zadnji ovinek.

Kaj pa prvi desni? Ta je mene že parkrat stresel (izguba časa, take oči -> :shock: ) :lol: . Kje bremzate na ciljni ravnici?
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

Kraj: Republika Banana

OdgovorNapisal/-a kwowt » 15 nov 2005 20:53

Zoka je napisal/-a:Najprej en lep pozdrav vsem hondašem in vsem prisotnim na sobotnem dogodku.

Lep pozdrav vsem!

Js mam ene par posnetkov tvojga avta, s kamero. Sam je treba iz kasete treba spravt v digitalno obliko. Drgac pa avto bomba :D
Alexzander je napisal/-a:Drgac pa peles jo vn z Hondo, to je cist dovol za valentinovo,mal naj slisi VTEC pa je, pol pa kaksn burek mal gres odregat s kaksnim jo odpeles dam in ji reces se vidva jutr. 8)
Uporabniški avatar
kwowt
Uporabnik

Kraj: Laško

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 16 nov 2005 14:46

G-4S je napisal/-a:
G-4S je napisal/-a:In kakšen je recept za predzadnji ovink. Da vidm, če prov pelem :D

Ja tko da je bolje malo pocasneje v njega prileteti, ker cene mas cist napacno linijo pri vstopu v nasljednjega se pravi zadnji dolgi v levo tik pred startom-ciljem :D

Res je ja, tud jaz se tega držim. Nekako do sredine se splača spustit avto (ne do roba), da imaš lepo izhodišče za zadnji ovinek.

Kaj pa prvi desni? Ta je mene že parkrat stresel (izguba časa, take oči -> :shock: ) :lol: . Kje bremzate na ciljni ravnici?

Jaz najraje cim bolj pozno :twisted: pri vseh ovinkih, samo na nekatirih je bolj malo prej pa pol z gasom cez ovinek :wink: kot pa uletet cez njega 8)
Drugace je pa mene tut ta prvi desni enkrat zaj., sem se obrnu za 360* :lol: :lol: , sem neki probaval :lol: :lol:
Uporabniški avatar
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Zoka » 17 nov 2005 11:59

Js mam ene par posnetkov tvojga avta, s kamero. Sam je treba iz kasete treba spravt v digitalno obliko. Drgac pa avto bomba :D[/quote]

Ko jih spraviš v digitalno obliko se priporočam.................

LpZ
Uporabniški avatar
Zoka
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Nizmot » 21 nov 2005 10:54

Oprostite ker nisem obiskal foruma ze dosti casa. Tisti KP :?: sem jz . Aha pa 1:14 to pa je ze cool. Upam da za VTEC SHOW ce bo naslednje leto, da bo se bolse.
Honda Accord 2.4 2003 Exe
314HP 324Nm in še bo naraslo :D
Uporabniški avatar
Nizmot
Uporabnik

Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 21 nov 2005 13:32

Nizmot je napisal/-a:Oprostite ker nisem obiskal foruma ze dosti casa. Tisti KP :?: sem jz . Aha pa 1:14 to pa je ze cool. Upam da za VTEC SHOW ce bo naslednje leto, da bo se bolse.

Popravljeno. :wink: :)

Drgac mas pa hudo Accord-ko. :twisted: :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
Panda style

OdgovorNapisal/-a Nizmot » 22 nov 2005 09:44

Hvala

Se bom potrudu da bo se boljsa :!:
Honda Accord 2.4 2003 Exe
314HP 324Nm in še bo naraslo :D
Uporabniški avatar
Nizmot
Uporabnik

Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a R type » 22 nov 2005 19:28

Vrtelo Letelo :) je napisal/-a:PS; sam se ti vidi da si Moderator, sem mogu kar sam izpolnit prijavnico :lol: :lol:

Si mel tolk zakomplicirani ime in priimek, da sem dal rajši tebi izpolnit. :lol: Imam jaz iste probleme z mojim priimkom. :lol: Pol od tebe naprej pa so kr vsi pisali lepo sami. :lol:

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Uporabniški avatar
R type
Insane

Kraj: TERORland

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Koledar dogodkov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost