4.GEN ROX
Moderator: Blue Angels
Vrtelo Leteloje napisal/-a:
PS; a si ti pobiral denar pri vstopu na pisto![]()
Ojgn je napisal/-a:jaz bi se tudi priporocal za kak cd z filmcki ce mi kdo lahko poslje
hvala!
lp.grega
Ojgn je napisal/-a:jaz bi se tudi priporocal za kak cd z filmcki ce mi kdo lahko poslje
hvala!
lp.grega
R type je napisal/-a:Vrtelo Leteloje napisal/-a:
PS; a si ti pobiral denar pri vstopu na pisto![]()
Jop samo so mi komaj pol povedli da si to ti.
Pa za Alexandra sem tudi pol zvedo.![]()
LP
Zoka je napisal/-a:Najprej en lep pozdrav vsem hondašem in vsem prisotnim na sobotnem dogodku.
Kot razberem iz vaših komentarjev ste se imeli OK (tudi jaz), zato velja ob tem pohvaliti organizatorja in vse ostale, ki so prispevali k izvedbi Kostanjevega piknika (kuhan vinček je bil super). Ena sama majhna zamera, ki je pa že izginila je bila ta, da se nisem mogel zapeljat z EVOTOM po stezi. Zato pa mi je Maja prijazno razložila zakaj je temu tako. Mogoče v prihodnje kdaj organizirate Japan motors event. kar ne bi bilo slabo.
No pa vseeno, kar nisem storil v soboto sem storil v nedeljo in se odpeljal po MK s praktično novim EVOTOM. Do danes sem z njim odpeljal 500 km skupaj jih ima pa 3500 km. Že ko sem vozil ogrevalni krog sem videl da se avto pelje v drugi dimenziji (do sedaj vozil CTR, mazda rx8), ko sem pa vozil prvi hitri krog in ga srečno odpeljal je urca pokazala 1:11:7 (jaz osebno sem računal nekje okoli 1:13) no nakar sem odpeljal še pet hitrih krogov in vozil nekje 1:11:xx moj najboljši dosežen čas 1:11:39. Naslednjo sezono pa nabavim še slicke potem pa......................
Tu bi pohvalil še Gregata - Ojgna in njegovo vsem znano zver, ki je res avto ki buta. Če primerjam EVOTA in nj. civic moram reč, da je primerjava kar na mestu. Hvala ti za odpeljan krog (kot sovoznik) in za vožnjo na meji. Ob tem, da ima dober avto je tudi enkraten voznik. Tudi čas Vrtelo Veselo 1:14:2 je nesramno dober čas za ESi.
Lep pozdrav vsem!
PS: če ima kdo kakšne slike od EVO, prosim za.........
ND4SPD je napisal/-a: najbrž ste mislili 12.
Zoka je napisal/-a:Kot razberem iz vaših komentarjev ste se imeli OK (tudi jaz), zato velja ob tem pohvaliti organizatorja in vse ostale, ki so prispevali k izvedbi Kostanjevega piknika (kuhan vinček je bil super). Ena sama majhna zamera, ki je pa že izginila je bila ta, da se nisem mogel zapeljat z EVOTOM po stezi. Zato pa mi je Maja prijazno razložila zakaj je temu tako. Mogoče v prihodnje kdaj organizirate Japan motors event. kar ne bi bilo slabo.
........
majaCRX je napisal/-a:Zoka je napisal/-a:Kot razberem iz vaših komentarjev ste se imeli OK (tudi jaz), zato velja ob tem pohvaliti organizatorja in vse ostale, ki so prispevali k izvedbi Kostanjevega piknika (kuhan vinček je bil super). Ena sama majhna zamera, ki je pa že izginila je bila ta, da se nisem mogel zapeljat z EVOTOM po stezi. Zato pa mi je Maja prijazno razložila zakaj je temu tako. Mogoče v prihodnje kdaj organizirate Japan motors event. kar ne bi bilo slabo.
........
Japan motors event SIGURNO bo v 2006![]()
![]()
Hvala za obisk in se priporočam za kakšen krog na že zgoraj omenjenem eventu!
Vrtelo Leteloje napisal/-a:
G-4S je napisal/-a:In kakšen je recept za predzadnji ovink. Da vidm, če prov pelem
Ja tko da je bolje malo pocasneje v njega prileteti, ker cene mas cist napacno linijo pri vstopu v nasljednjega se pravi zadnji dolgi v levo tik pred startom-ciljem
Zoka je napisal/-a:Najprej en lep pozdrav vsem hondašem in vsem prisotnim na sobotnem dogodku.
Kot razberem iz vaših komentarjev ste se imeli OK (tudi jaz), zato velja ob tem pohvaliti organizatorja in vse ostale, ki so prispevali k izvedbi Kostanjevega piknika (kuhan vinček je bil super). Ena sama majhna zamera, ki je pa že izginila je bila ta, da se nisem mogel zapeljat z EVOTOM po stezi. Zato pa mi je Maja prijazno razložila zakaj je temu tako. Mogoče v prihodnje kdaj organizirate Japan motors event. kar ne bi bilo slabo.
No pa vseeno, kar nisem storil v soboto sem storil v nedeljo in se odpeljal po MK s praktično novim EVOTOM. Do danes sem z njim odpeljal 500 km skupaj jih ima pa 3500 km. Že ko sem vozil ogrevalni krog sem videl da se avto pelje v drugi dimenziji (do sedaj vozil CTR, mazda rx8), ko sem pa vozil prvi hitri krog in ga srečno odpeljal je urca pokazala 1:11:7 (jaz osebno sem računal nekje okoli 1:13) no nakar sem odpeljal še pet hitrih krogov in vozil nekje 1:11:xx moj najboljši dosežen čas 1:11:39. Naslednjo sezono pa nabavim še slicke potem pa......................
Tu bi pohvalil še Gregata - Ojgna in njegovo vsem znano zver, ki je res avto ki buta. Če primerjam EVOTA in nj. civic moram reč, da je primerjava kar na mestu. Hvala ti za odpeljan krog (kot sovoznik) in za vožnjo na meji. Ob tem, da ima dober avto je tudi enkraten voznik. Tudi čas Vrtelo Veselo 1:14:2 je nesramno dober čas za ESi.
Lep pozdrav vsem!
PS: če ima kdo kakšne slike od EVO, prosim za.........
Alexzander je napisal/-a:Drgac pa peles jo vn z Hondo, to je cist dovol za valentinovo,mal naj slisi VTEC pa je, pol pa kaksn burek mal gres odregat s kaksnim jo odpeles dam in ji reces se vidva jutr.
G-4S je napisal/-a:Vrtelo Leteloje napisal/-a:
G-4S je napisal/-a:In kakšen je recept za predzadnji ovink. Da vidm, če prov pelem
Ja tko da je bolje malo pocasneje v njega prileteti, ker cene mas cist napacno linijo pri vstopu v nasljednjega se pravi zadnji dolgi v levo tik pred startom-ciljem
Res je ja, tud jaz se tega držim. Nekako do sredine se splača spustit avto (ne do roba), da imaš lepo izhodišče za zadnji ovinek.
Kaj pa prvi desni? Ta je mene že parkrat stresel (izguba časa, take oči ->)
. Kje bremzate na ciljni ravnici?
Nizmot je napisal/-a:Oprostite ker nisem obiskal foruma ze dosti casa. Tisti KPsem jz . Aha pa 1:14 to pa je ze cool. Upam da za VTEC SHOW ce bo naslednje leto, da bo se bolse.
Vrtelo Leteloje napisal/-a:PS; sam se ti vidi da si Moderator, sem mogu kar sam izpolnit prijavnico
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost