Zdravo,
pogovarjal sem se danes z lastnikom trgovine in sicer možnost je group buy za SiR lip honda civic gen. 6
Cena, za katero sva se pogovarjala naj bi se vrtela okoli $50 za komad ob večjem naročilu je rekel, da da
tudi nekaj popusta tako da čim več tem bolje. Poštnina je $50 za en komad ob večjem naročilu pač normalno več
se pravi za dva sir lipa bo pomoje okoli $60 ali pa $70 še vseeno bistveno ceneje.
Skupni strošek za 1 SiR lip je potem $100 oz. 75,30 €, ne vem ali je potrebno plačati še potem naknadno carino.
Uglavnim jaz v petek 14.12.2012 oz. res v skrajni sili ponedeljek 17.12.2012 ampak to bo za take, ki trenutno nimate denarja pa boste počakali na plačo, drugače pa res v petek, oddam naročilo kolikor vas bo vas bo. Želim pa da tisti, ki boste ga želeli imeti
pričakujem nakazilo na TRR v naprej.
Izdelki naj bi bilo dostavljeni vsaj tako je rekel najkasneje 10 delovnih dneh, kar se zna zgodit, da bodo še pred
novim letom tukaj, če ne pa v začetku leta. Ko bodo prišli komadi k meni domov vam bom javil na ZS, ter se lahka potem dogovorimo, kako boste prevzeli komade.
http://www.baysonr.com/96_98_Honda_Civi ... 98-sir.htm
Lahko ga vprašam še za druge izdelke ampak veste kako je to zamik ure in to je prekratek čas za dogovarjanje.
Mogoče v drugi rundi, ko si še namislim kakšen zadnji podaljšek =)
1. avx_civic, 1 SiR Lip
2. ....
carina in davek