facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

SiR Lip

Za vse tiste, ki organizirate skupinske nakupe.

Moderator: Blue Angels

SiR Lip

OdgovorNapisal/-a avx_civic » 13 dec 2012 04:32

Zdravo,

pogovarjal sem se danes z lastnikom trgovine in sicer možnost je group buy za SiR lip honda civic gen. 6
Cena, za katero sva se pogovarjala naj bi se vrtela okoli $50 za komad ob večjem naročilu je rekel, da da
tudi nekaj popusta tako da čim več tem bolje. Poštnina je $50 za en komad ob večjem naročilu pač normalno več
se pravi za dva sir lipa bo pomoje okoli $60 ali pa $70 še vseeno bistveno ceneje.

Skupni strošek za 1 SiR lip je potem $100 oz. 75,30 €, ne vem ali je potrebno plačati še potem naknadno carino.
Uglavnim jaz v petek 14.12.2012 oz. res v skrajni sili ponedeljek 17.12.2012 ampak to bo za take, ki trenutno nimate denarja pa boste počakali na plačo, drugače pa res v petek, oddam naročilo kolikor vas bo vas bo. Želim pa da tisti, ki boste ga želeli imeti
pričakujem nakazilo na TRR v naprej.

Izdelki naj bi bilo dostavljeni vsaj tako je rekel najkasneje 10 delovnih dneh, kar se zna zgodit, da bodo še pred
novim letom tukaj, če ne pa v začetku leta. Ko bodo prišli komadi k meni domov vam bom javil na ZS, ter se lahka potem dogovorimo, kako boste prevzeli komade.

http://www.baysonr.com/96_98_Honda_Civi ... 98-sir.htm

Lahko ga vprašam še za druge izdelke ampak veste kako je to zamik ure in to je prekratek čas za dogovarjanje.
Mogoče v drugi rundi, ko si še namislim kakšen zadnji podaljšek =)

1. avx_civic, 1 SiR Lip
2. ....
Honda civic ef9 D16A9 1991
Honda civic ek3 D15Z6 1996

Kaj še bo sledilo :D
Uporabniški avatar
avx_civic
Uporabnik

Re: SiR Lip

OdgovorNapisal/-a haxor21 » 14 dec 2012 17:27

Prvič bi lahko vsaj napisal razumno kaj se bo dogajalo:
Uglavnim jaz v petek 14.12.2012 oz. res v skrajni sili ponedeljek 17.12.2012 ampak to bo za take, ki trenutno nimate denarja pa boste počakali na plačo, drugače pa res v petek, oddam naročilo kolikor vas bo vas bo. Želim pa da tisti, ki boste ga želeli imeti
pričakujem nakazilo na TRR v naprej.

kaj boš ti v petek naredil točno ?

Drugič, 13 decembra narediš temo za grup buy sir lipa in 14. drugi dan bi že rad naročila, bistveno premalo časa en dan.

Tretjič, sem zraven ampak danes ti nebom mogel nakazat denarja in čez vikend tudi ne prvič ker nevem točno koliko, drugič ker me nebo doma in tretjič ker nimam kam :) Dajmo prosim ponovit še 1x pa naj bo vsaj kak teden časa da se zberejo naročila.
Uporabniški avatar
haxor21
Uporabnik

Kraj: Štajerska

OdgovorNapisal/-a ReNeGeJd » 14 dec 2012 22:12

avx_civic je napisal/-a:ne vem ali je potrebno plačati še potem naknadno carino.

:yes: carina in davek :yes:

avx_civic je napisal/-a:Izdelki naj bi bilo dostavljeni vsaj tako je rekel najkasneje 10 delovnih dneh

:rotfl:
prej v 30ih dneh, pa še to si lahk optimist :D
civic 1.4 bingo
civic sedan EK4
accord CN1
Uporabniški avatar
ReNeGeJd
Uporabnik

Kraj: Krško

OdgovorNapisal/-a Type-R » 16 dec 2012 00:17

In s tako organiziranim group buy-em ti želiš nabrat nekaj ljudi? Pojma nimaš o nabavi kosov iz druge celine (tuje ti je kako poteka, poštnina, carina, ddv in strošek carinjenja) oziroma vsaj tak občutek daješ. Pred leti je ta group buy izpeljal Krigl, kateri je originale zrihtal za cca 250eur in kopije za cca 150eur, ti pa misliš da boš sedaj naredil cenejši biznis v tako kriznih časih? Prej bi rekel da bi bilo dražje ne pa tako napol zaston kot ti opisuješ. No gremo dalje..... Vse skupaj pa si začinil z nekim hitenjem (čisto premalo časa za se odločit), ki pa me spominja na Brumčija in njegov posel z Iphoni. Če temu ni tako se opravičujem.
Forum lastnikov in ljubiteljev vozil Type-R - http://www.Type-R.si
Uporabniški avatar
Type-R
Uporabnik

Vrni se na Group Buy

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost