Rdeca Strela je napisal/-a:mene kr na listo![]()
![]()
Mene tut. Upam da bova kakšno odpeljala
Moderator: Blue Angels
saj sva že??je kar težka,pismo,bom še mal dodelal avto tak dacresh je napisal/-a:Rdeca Strela je napisal/-a:mene kr na listo![]()
![]()
Mene tut. Upam da bova kakšno odpeljala![]()
ambrozic je napisal/-a:A je kje kak pravilnik objavljen?
ja kj je swifty če me en spraševal pa ne vem če ja al ne??Swifty je napisal/-a:Rdeca Strela je napisal/-a:a povrne štartnino honda club,hondašem ,ki so včlanjeni v klub al ne??![]()
![]()
![]()
![]()
Rdeca Strela je napisal/-a:ja kj je swifty če me en spraševal pa ne vem če ja al ne??Swifty je napisal/-a:Rdeca Strela je napisal/-a:a povrne štartnino honda club,hondašem ,ki so včlanjeni v klub al ne??![]()
![]()
![]()
![]()
Rdeca Strela je napisal/-a:saj sva že??je kar težka,pismo,bom še mal dodelal avto tak dacresh je napisal/-a:Rdeca Strela je napisal/-a:mene kr na listo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja pa upam da nebomo hondaši hondaše ven zmetal na dragu v sg.
![]()
![]()
cresh v kateri klasi pa misliš vozit??
verjetno kar taktiziru,hehe pa plava strela pravtkocresh je napisal/-a:Rdeca Strela je napisal/-a:saj sva že??je kar težka,pismo,bom še mal dodelal avto tak dacresh je napisal/-a:Rdeca Strela je napisal/-a:mene kr na listo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja pa upam da nebomo hondaši hondaše ven zmetal na dragu v sg.
![]()
![]()
cresh v kateri klasi pa misliš vozit??
hm nimam pojma v kateri klasi.
Ti ciljaš na 14-15? Al boš taktiziru v 15-16?
zakaj pa nebi če pravilnik dovoljuje,pa kdo si ga je zmisluuEddy-k2 je napisal/-a:nč taktizirat--->to je brezveze...zakaj ne vozite vi na polno pa je?
Eddy-k2 je napisal/-a:nč taktizirat--->to je brezveze...zakaj ne vozite vi na polno pa je?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov