bomo vidlibrese_gr je napisal/-a:djsly je napisal/-a:Nope. Clio je civiln avto. Za kulturno vožnjo. Vse orginal. Ok, razen zatemnjenih šip.![]()
Tjunam drug avto....
fajn leti clio, sm bil kr malo presenecen
Moderator: Blue Angels
bomo vidlibrese_gr je napisal/-a:djsly je napisal/-a:Nope. Clio je civiln avto. Za kulturno vožnjo. Vse orginal. Ok, razen zatemnjenih šip.![]()
Tjunam drug avto....
fajn leti clio, sm bil kr malo presenecen
brese_gr je napisal/-a:djsly je napisal/-a:Kje je lista trenutno prijavljenih?
JUTRI
mene nebomajaCRX je napisal/-a:Dajte se no HONDAŠI malo prijavit!!
Več je nekih Renaultov, pa ne vem česa še...kot pa Hond!!![]()
Ej, majči, qua je tist zaena zadeva na plakatu za drag race v SG k "dodge" gor piše? a ne bi blo bolj če bi dal kaj od honde gor?majaCRX je napisal/-a:Dajte se no HONDAŠI malo prijavit!!
Rdeca Strela je napisal/-a:mene nebomajaCRX je napisal/-a:Dajte se no HONDAŠI malo prijavit!!
![]()
ND4SPD je napisal/-a:Ej, majči, qua je tist zaena zadeva na plakatu za drag race v SG k "dodge" gor piše? a ne bi blo bolj če bi dal kaj od honde gor?majaCRX je napisal/-a:Dajte se no HONDAŠI malo prijavit!!
a bo dodge-a prpelu?majaCRX je napisal/-a:ND4SPD je napisal/-a:Ej, majči, qua je tist zaena zadeva na plakatu za drag race v SG k "dodge" gor piše? a ne bi blo bolj če bi dal kaj od honde gor?majaCRX je napisal/-a:Dajte se no HONDAŠI malo prijavit!!
Celoten styling plakata je bil v domeni Kompareta...on je glavni sponzor in je taka pač njegova volja
ND4SPD je napisal/-a:a bo dodge-a prpelu?![]()

NipponStar je napisal/-a:a hrvaške kolege ste povabil:
http://www.hondafunclub.com/
Pa še zanima me če bojo tud denarne nagrade?
majaCRX je napisal/-a:NipponStar je napisal/-a:a hrvaške kolege ste povabil:
http://www.hondafunclub.com/
Pa še zanima me če bojo tud denarne nagrade?
Sem že dala oglas...a obstaja še kak drug Hrvaški forum??
NipponStar je napisal/-a:Plakat sicer ni slab sam je pa res škoda da glede na to da je Hondina prireditev ni honda gor na plakatu?!
Kaj pa manjka NSXu?![]()
BTW: a bo kakšn NSX dragu?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov