Tko se dela,gre kolker gre.Pa tud če nisem obdržal lanske "lovorike".
Pohvala vsem ,ki ste se trudili, da smo lahko dirkali.
Lp
Moderator: Blue Angels
dobr je za prvičCivy je napisal/-a:jst sm mela najprej 16.9 pol k se je slo pa zares pa 17.1 pa 17.5 pol sm sla pa vn k me je kr en opel dol uzgal
hemingway je napisal/-a:Sm tud tisal do fula in me je to prav tako stalo visje uvrstitve.
Civy je napisal/-a:jst sm mela najprej 16.9 pol k se je slo pa zares pa 17.1 pa 17.5 pol sm sla pa vn k me je kr en opel dol uzgal
Civy ma 1.4 Dual carb 90PSNipponStar je napisal/-a:Civy je napisal/-a:jst sm mela najprej 16.9 pol k se je slo pa zares pa 17.1 pa 17.5 pol sm sla pa vn k me je kr en opel dol uzgal
CIVY kero masino pa mas ti?
HVALA LP ROK
ND4SPD je napisal/-a:Civy ma 1.4 Dual carb 90PSNipponStar je napisal/-a:Civy je napisal/-a:jst sm mela najprej 16.9 pol k se je slo pa zares pa 17.1 pa 17.5 pol sm sla pa vn k me je kr en opel dol uzgal
CIVY kero masino pa mas ti?
HVALA LP ROK
to je še stari civic brez ajnšprica, ima pa dva fergazarja... tist avtočk res dobr skoč za svojih 90PS, ker ima okol 900kg.NipponStar je napisal/-a:Kaj pa to pomen dual carb k avto je sou res dobr!!!
ND4SPD je napisal/-a:to je še stari civic brez ajnšprica, ima pa dva fergazarja... tist avtočk res dobr skoč za svojih 90PS, ker ima okol 900kg.NipponStar je napisal/-a:Kaj pa to pomen dual carb k avto je sou res dobr!!!
ja, moj pa še mal bolj skočSaby je napisal/-a:ND4SPD je napisal/-a:to je še stari civic brez ajnšprica, ima pa dva fergazarja... tist avtočk res dobr skoč za svojih 90PS, ker ima okol 900kg.NipponStar je napisal/-a:Kaj pa to pomen dual carb k avto je sou res dobr!!!
lih tko k ti dobr skočš,sorry tvoj
Uros je napisal/-a:A so že kje časi posameznih avtomobilov?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov