Uporabnik
VTI in Alfa 155???
Imam civica hatchback 1.6 VTI, letnik 2000. Zadnjič sem bil v okolici Celja, ko se mi je za rit zalimala bela alfa 155. Počakam na ravnino in si mislim, zdajle boš vidu, kaj dela VTEC. Dam pri 60 km/h v drugo pa po gasu. On pa mimo mene, kot da stojim. :shock: :shock: :shock: Oddaljeval se je tako hitro, da mu nisem mogel slediti. Bila je brez oznak, imela je samo zeleno deteljico na prtljažniku.
Mislil sem, da ne obstaja alfa 155, ki bi bila hitrejša od vti-ja, sploh pa ne za toliko. Mogoče kdo ve, kakšen motor in zmogljivosti ima takšna alfa?
Uporabnik
Quatrofoglio sine :D
Youtube/Instagram: Dinotti
Uporabnik
če je bla 2.0 turbo je kr res mogoče, pa da je še mal rihtana..no ne vem , pametujem.. :cry: :wink: :wink: :roll:
Uporabnik
Quatrofoglio sine :D
Youtube/Instagram: Dinotti
Uporabnik
155 so 2.5 V6 z 165km :roll: to bi mogu dol pocit :roll:
Uporabnik
Uporabnik
zamorjen VTI :lol: :lol: :lol:
Lent (MB)-Kongresni trg (LJ)-1h (1.6i 16V HB l.91 130PS)
Portorož-Dolsko-140km-1h 15min (1.4HB l.90 90PS)
Uporabnik
Moj vti ni čisto nič zamorjen, gre hitreje od raznih audijev 1.8t, alf 156 2.0 itd. Samo tole pa ni bilo normalno. Če je bila res alfa 155 Q4, ima po tovarniških podatkih do sto 7.0, na 400m pa 15.2, kar ni taka razlika od vti-ja. Nič mi ni jasno.
Uporabnik
pa smo spet pr tej temi :)
pa smo rekl že da so honde jajca, vi pa res nč ne veste, aja pa še ole pijejo več k alfe :lol:
www.jdm.si
Insane
Bor_VTI wrote:Moj vti ni čisto nič zamorjen, gre hitreje od raznih audijev 1.8t, alf 156 2.0 itd. Samo tole pa ni bilo normalno. Če je bila res alfa 155 Q4, ima po tovarniških podatkih do sto 7.0, na 400m pa 15.2, kar ni taka razlika od vti-ja. Nič mi ni jasno.
Tipično za turbače. Glih je njemu problem še malo boost navit.

Meni se zdi čito normalno, da te je streso.

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Uporabnik
Verjetno je bila Turbo ali 2,5 v6. In ja to potegne ko *******, posebaj, ce je turbo. 8) Ce je imel pa turbo in chipano, je pa cisto druga scena in te je sploh pihnu dol.
Uporabnik
Jap malo odpre na visji boost in ze so dodatki hrcki. Turbo rulez. :twisted:
´96 CIVIC HB 1.4i "SOLD"
´00 CIVIC HB 1.4iS "SOLD"
´2004 Mazda 3
´2008 Accord 2.2 i-CTDI Limited Edition "SOLD"
´2009 Suzuki RM-Z 450 "SOLD"
Uporabnik
A je teh turbo 155 veliko pri nas? Prvič slišim zanje. Mislil sem, da je najmočnejša 2.5 v6 s 165 konji. Pa turbo ima 4x4? Zanimivo.
I'm a fish!
turbo seka :) bo treba pozabit na honde ce ga bomo hotl met :)
.i..
Miss Olympia
ambrozic wrote:turbo seka :) bo treba pozabit na honde ce ga bomo hotl met :)
Mal se bo treba zredit v mašino :twisted: :twisted:

Lp, Nejc
"F*ck stock cars, choose a life of fun in the first row"
Rižar s stilom
--------------------------
Civic HB VTi '97
Uporabnik
Ma, ne pametujte :P

To je ZNANA 155 Q4 (turbo seveda), pa še kar nekaj dodelana. Vozijo jo sine od enega izmed direktorjev Gorenja v Velenju.

Stock VTI nikakor ne more niti slediti tej Alfi, kaj šele konkurirati :wink:
[url=http://www.moj-album.com/slike/528702/8xZopwkX5OywKJ6D.jpg]Corvette C5[/url]
ModeratoR
Ja ta Alfica pa ni čudno da te je pihnila. To leti ko sneta sekira.
Lp;Aly
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Civic 2008 1.8i-VTEC FK2_EX
Civic 2013 1.8i-VTEC FK2_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Insane
Dejch wrote:Verjetno je bila Turbo ali 2,5 v6. In ja to potegne ko *******, posebaj, ce je turbo. 8) Ce je imel pa turbo in chipano, je pa cisto druga scena in te je sploh pihnu dol.
2,5 V6 ne more pobegnit VTI-ju. :twisted:

Q4 je pa čisto druga štorija. :twisted:

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Uporabnik
R type wrote:
Dejch wrote:Verjetno je bila Turbo ali 2,5 v6. In ja to potegne ko *******, posebaj, ce je turbo. 8) Ce je imel pa turbo in chipano, je pa cisto druga scena in te je sploh pihnu dol.
2,5 V6 ne more pobegnit VTI-ju. :twisted:

Q4 je pa čisto druga štorija. :twisted:

LP
Točno tako.
4 kolesen pogon, turbo na 0.8 bara čist osnovna verzija...stock ima cca 190 HP!!
[url=http://www.moj-album.com/slike/528702/8xZopwkX5OywKJ6D.jpg]Corvette C5[/url]
Uporabnik
a si zihr da je bla bela al je bla sinje modra? Darko.... :twisted:
www.jdm.si
Locked

Information

Moderators

Blue Angels