Mislil sem, da ne obstaja alfa 155, ki bi bila hitrejša od vti-ja, sploh pa ne za toliko. Mogoče kdo ve, kakšen motor in zmogljivosti ima takšna alfa?
Imam civica hatchback 1.6 VTI, letnik 2000. Zadnjič sem bil v okolici Celja, ko se mi je za rit zalimala bela alfa 155. Počakam na ravnino in si mislim, zdajle boš vidu, kaj dela VTEC. Dam pri 60 km/h v drugo pa po gasu. On pa mimo mene, kot da stojim.
Oddaljeval se je tako hitro, da mu nisem mogel slediti. Bila je brez oznak, imela je samo zeleno deteljico na prtljažniku.
Mislil sem, da ne obstaja alfa 155, ki bi bila hitrejša od vti-ja, sploh pa ne za toliko. Mogoče kdo ve, kakšen motor in zmogljivosti ima takšna alfa?
če je bla 2.0 turbo je kr res mogoče, pa da je še mal rihtana..no ne vem , pametujem..

Tipično za turbače. Glih je njemu problem še malo boost navit.Bor_VTI wrote:Moj vti ni čisto nič zamorjen, gre hitreje od raznih audijev 1.8t, alf 156 2.0 itd. Samo tole pa ni bilo normalno. Če je bila res alfa 155 Q4, ima po tovarniških podatkih do sto 7.0, na 400m pa 15.2, kar ni taka razlika od vti-ja. Nič mi ni jasno.
Meni se zdi čito normalno, da te je streso.
LP
BMW 540i
Horsepower is how fast you hit the fence.
Torque is how far you take the fence with you.
2,5 V6 ne more pobegnit VTI-ju.Dejch wrote:Verjetno je bila Turbo ali 2,5 v6. In ja to potegne ko *******, posebaj, ce je turbo.Ce je imel pa turbo in chipano, je pa cisto druga scena in te je sploh pihnu dol.
Q4 je pa čisto druga štorija.
LP
BMW 540i
Točno tako.R type wrote:2,5 V6 ne more pobegnit VTI-ju.Dejch wrote:Verjetno je bila Turbo ali 2,5 v6. In ja to potegne ko *******, posebaj, ce je turbo.Ce je imel pa turbo in chipano, je pa cisto druga scena in te je sploh pihnu dol.
![]()
Q4 je pa čisto druga štorija.![]()
LP
4 kolesen pogon, turbo na 0.8 bara čist osnovna verzija...stock ima cca 190 HP!!
[url=http://www.moj-album.com/slike/528702/8xZopwkX5OywKJ6D.jpg]Corvette C5[/url]
Information
Moderators