Uporabnik
alf wrote:Ha,ha,ha,ha,končno ste videli rit moje alfice :twisted: :mrgreen:
Sej si se matral,ampak q4 pa ne sežeš do praga!Nima nobenega čipa,samo 190KM!! :D
Daj greva midva enkrat sprobat...res me zanima rezultat, kajti nisem še probala s Q4 !!
[url=http://www.moj-album.com/slike/528702/8xZopwkX5OywKJ6D.jpg]Corvette C5[/url]
Uporabnik
maja snemaj :D pa na forum popn alfa forum namreč sam a nimaš ti turbo

pa zakaj nisi furala SG
HONDAŠ
Uporabnik
Ej folk 8) je 155 Alfa v LJ z (mislim okol) 400HP :shock: mit 4WD

NE IZZIVAT :P :P :P
Uporabnik
stuntz wrote:maja snemaj :D pa na forum popn alfa forum namreč sam a nimaš ti turbo

pa zakaj nisi furala SG
Kako naj bi vozila, če sem pa cel dan garala?? Ni blo časa :(
[url=http://www.moj-album.com/slike/528702/8xZopwkX5OywKJ6D.jpg]Corvette C5[/url]
Uporabnik
BAD BOY WITH CRX wrote:Ej folk 8) je 155 Alfa v LJ z (mislim okol) 400HP :shock: mit 4WD

Ne da bi žalila Darkota (lastnik te ALfe)...je naredil dober motor...ampak še zdaleč ne niti približni s kakšnimi 400HP!!
Kolikor je bilo videno, jih je bilo pod 300.
Uporabnik
majaCRX wrote:
BAD BOY WITH CRX wrote:Ej folk 8) je 155 Alfa v LJ z (mislim okol) 400HP :shock: mit 4WD

Ne da bi žalila Darkota (lastnik te ALfe)...je naredil dober motor...ampak še zdaleč ne niti približni s kakšnimi 400HP!!
Kolikor je bilo videno, jih je bilo pod 300.
maja Ne vem če mava istega v mislih bom pa
PREVERU iz prve roke :twisted: :twisted: :twisted: :!:
Uporabnik
[quote="BAD BOY WITH CRX"]Samo ENA Q4 se je delala v SLO na tak način...perla bela barva...lastnik kolega Darko :wink:

Avto trenutno ni vozen...popravilo (mogoče še dodatni konjički) motorja ;)
Uporabnik
a to gre zdej debata o perla beli alfi? :)
------------------------------------------------------
-the pursuit of performance-
------------------------------------------------------
powered by Nissan Silvia S14 300+ hp & 400+ Nm
Uporabnik
SunShiner wrote:a to gre zdej debata o perla beli alfi? :)
:twisted: :twisted: :twisted:
:twisted: :twisted: :twisted:

LP.
Uporabnik
R type wrote:
Dejch wrote:Verjetno je bila Turbo ali 2,5 v6. In ja to potegne ko *******, posebaj, ce je turbo. 8) Ce je imel pa turbo in chipano, je pa cisto druga scena in te je sploh pihnu dol.
2,5 V6 ne more pobegnit VTI-ju. :twisted:

Q4 je pa čisto druga štorija. :twisted:

LP
2,5 v6 gre tud zelo dobro, res da 165 ni glih veliko, je pa veliko navora in v6. Nisem govoril, da bi pustila za stalo VTi, bi blo pa zelo napeto, pa se 155 je tezka krava. :) Drgace pa, v6 rula, glih 3 dni nazaj sm se vozil v v6 Ford Scorpiu, sicer je to bol tezka limuzina, sam v6 je res supr motor. 8)
Uporabnik
majaCRX wrote:
alf wrote:Ha,ha,ha,ha,končno ste videli rit moje alfice :twisted: :mrgreen:
Sej si se matral,ampak q4 pa ne sežeš do praga!Nima nobenega čipa,samo 190KM!! :D
Daj greva midva enkrat sprobat...res me zanima rezultat, kajti nisem še probala s Q4 !!
Ni problema :peace:
Uporabnik
MUFC wrote:sam morte se vsi zavedat eno stvar, VTi je samo 1.6 brez vsake turbine, primerjate pa avte 2.0T, 2.5V6,... tko da tisti k se gresti neki kle alfa ga poč, pa ta ga poč, dej alfo 1.6n/a pa bomo vidl kako ga poč, nima za burek pa ne sam alfa, še dost drugih :wink:
1.6 VTi N/A je v svoji kategoriji prvak :lol:
Poznam pravo alfico za vti-ja!33 1.7 16v 4*4 :twisted: Ima 140km pa 960kg!Ko smo imeli še vti-ja me je za 10m na 400 dol pustil!Pa bokser se tudi vrti brez blokade tam do 7800!
Uporabnik
MUFC wrote:sam morte se vsi zavedat eno stvar, VTi je samo 1.6 brez vsake turbine, primerjate pa avte 2.0T, 2.5V6,... tko da tisti k se gresti neki kle alfa ga poč, pa ta ga poč, dej alfo 1.6n/a pa bomo vidl kako ga poč, nima za burek pa ne sam alfa, še dost drugih :wink:

:twisted: :twisted: :twisted: :peace: :peace: :peace:
Smile now,cry later
Uporabnik
alf wrote:
Poznam pravo alfico za vti-ja!33 1.7 16v 4*4 :twisted: Ima 140km pa 960kg!Ko smo imeli še vti-ja me je za 10m na 400 dol pustil!Pa bokser se tudi vrti brez blokade tam do 7800!
Hehe, pol lahk vzames tudi 4.gen civic ali crx iVT (150hP), teza tud tam nekje 900kg. :twisted: :twisted: :twisted:
´96 CIVIC HB 1.4i "SOLD"
´00 CIVIC HB 1.4iS "SOLD"
´2004 Mazda 3
´2008 Accord 2.2 i-CTDI Limited Edition "SOLD"
´2009 Suzuki RM-Z 450 "SOLD"
Uporabnik
hehehehehehehehe
To pa sploh ni nben problem HONDO pustit ZA SABO! Če sm pustu EL presidenta tko da je bil sam :shock: :shock: :shock: pol nimate šans!
TDI RULZ!!!! 8) 8)
Urosch
smecks wrote:hehehehehehehehe
To pa sploh ni nben problem HONDO pustit ZA SABO! Če sm pustu EL presidenta tko da je bil sam :shock: :shock: :shock: pol nimate šans!
TDI RULZ!!!! 8) 8)
Res je problem T(raktor)D(imi)I(tak)ja prehitet. :P
Uporabnik
Ej zkaj mam jst občutk da zadnje čase hodi na ta forum vse več raznih podrkcev ki hočjo sam pluvat po Hondah?! :?

Drgač pa se strinjam d se nej raje primerja isto prostornino,kt pa recmo:
Ej a veš d GTA za šalo pihne ESI-ko, in podobne...
Uporabnik
_SKOT_ wrote:Ej zkaj mam jst občutk da zadnje čase hodi na ta forum vse več raznih podrkcev ki hočjo sam pluvat po Hondah?! :?

Drgač pa se strinjam d se nej raje primerja isto prostornino,kt pa recmo:
Ej a veš d GTA za šalo pihne ESI-ko, in podobne...
ja ja sj nism tko mislu sam k je skoz sam: "HONDA ah kje to gre k sneto, VTI, to nimate drugi sans.... dj no dj... kr poglej kero masinco ma El presidente.... je zihr mocnej k moja... pa se moj je dizl... pa 1.9, njegov pa 2.4 se mi zdi.. pa je bil mozakar cist :shock: :shock: :shock: KAR PRASTE GA! hehe
The Honda Doctor
Pridi na drag in pokazi kako gre tvoj TDI, stoparica ne laze.
---===::: [color=red][i]You’re a very good driver, except for the fact that you drive like shit![/i][/color] :::===---
Uporabnik
petronas wrote:Pridi na drag in pokazi kako gre tvoj TDI, stoparica ne laze.
cak da gume zamenam.... so pr koncu... pol pa itak!
Locked

Information

Moderators

Blue Angels