Policaji so mi zdej prvič rekli če je kej homologacije
jedva sem se spasio 
jao,jao,nisam znao
Mah dej,koji ***** in še ta homologacija. Jst če bi bil kaps bi sam res une tahude rižarje polovil in to je to. Ne pa d kle nek sikaš za vsak drek. AMpak ti nastavki od izpuha in to,to jst vzmame za osebno žalitev,če mi hoče dat kazen. Mislm WTF,pa kaj bi me prow na vsak način rad zajebal al kaj
Kr neki,rad imam policaje take,da če kaj naredim da mi dajo kazen in če ne naredim ne dajo kazni in so lepo prijazni. Nekateri pač sikajo non stop. Ampak za vsazga pride še taprava ura
Mah dej,koji ***** in še ta homologacija. Jst če bi bil kaps bi sam res une tahude rižarje polovil in to je to. Ne pa d kle nek sikaš za vsak drek. AMpak ti nastavki od izpuha in to,to jst vzmame za osebno žalitev,če mi hoče dat kazen. Mislm WTF,pa kaj bi me prow na vsak način rad zajebal al kaj
dobro jutro
koncno doma...
koncno doma...
Ja DOH da mamatej_m_honda wrote:Boby wrote: Vi kr nabijite, kokr veste je to tajni forum in nobeden drug ga ne vidi , razn Hondaševdejte si duška
(pol se pa čudte zakaj rabš homo za nastavk na auspuhu)
sam mas prou ne ...
The unfriendly GhOsT
Ego prenese več kot veliko, telo pa manj kot zelo malo.
Born at last come back to dast, Born in sin come on in.Give me what I want and I'll go away :twisted: :twisted: :twisted:
Japan all the way - GSX-R & ED7
Ego prenese več kot veliko, telo pa manj kot zelo malo.
Born at last come back to dast, Born in sin come on in.Give me what I want and I'll go away :twisted: :twisted: :twisted:
Japan all the way - GSX-R & ED7
Information
Moderators