Iz amerike bi narocil vecjo kolicino (recimo 10 kosov) SiR front lipov za civic 96-98.
http://www.inlinefour.com/jdmsirekfron.html
Cena ob 10 interesentih bo okoli 230€/kos. Stvar je velika in nerodna za pošiljanje, baje naj bi bila tudi Discontinued kar pomeni da jih bo vedno tezje dobiti.
V Evropi tega nisi mogel kupiti kot dodatno opremo.
Interesenti se prosim vpišite v to temo.
lp andraz
Ja to bomo se videli, ker boziček mi poje celo plačo....

Last edited by Pingo* on 05 Dec 2009 19:15, edited 1 time in total.
ne me razumet narobe, lip je zelo lep in sam bi ga tudi imel. bi pa bila cena 230€ krepko previsoka. vem približno koliko stane vse skupaj in za 230€ se bo prodajalcu smejala rit še celo leto. kopije obstajajo kje? se jih da naredit?
to pa da v EU nočejo več pošiljat prvič slišim. mislim da je njim v interesu da prodajajo čim več al ne
to pa da v EU nočejo več pošiljat prvič slišim. mislim da je njim v interesu da prodajajo čim več al ne
kako pa ti lahko oceniš, da je cena 230 eur previsoka? Meni se recimo zdi zelo nizka za originalen SiR lip, katerega ti krigl zrihta v slovenijo, ker si sam verjetno ne znaš predstavljati nakupa izven radija 10ih kilometrov.MRV wrote:ne me razumet narobe, lip je zelo lep in sam bi ga tudi imel. bi pa bila cena 230€ krepko previsoka. vem približno koliko stane vse skupaj in za 230€ se bo prodajalcu smejala rit še celo leto. kopije obstajajo kje? se jih da naredit?
Očitno ti tudi ni jasno, da je za ta item povprasevanje ogromno, da jih ne delajo več, niti da se kopije kupuje po 200+ eur (kdor jih pac zeli imeti).
Meni je povsem jasno, da ga ti ne boš imel in je brezveze, da sploh razpravljaš o njem.
[url=http://www.jdm.si/]JDM.si[/url]
ITR#05182
ITR#05182
to itak se strinjam s tabo da je lep in da je predrag, vendar trenutno kolikor jaz vem se ne da dobit cenejše kot je tole. več naj ti pa krigl razloži, ki ima ta groupbuy čez.MRV wrote:ne me razumet narobe, lip je zelo lep in sam bi ga tudi imel. bi pa bila cena 230€ krepko previsoka. vem približno koliko stane vse skupaj in za 230€ se bo prodajalcu smejala rit še celo leto. kopije obstajajo kje? se jih da naredit?
Information
Moderators