Uporabnik
Vprašanje - Novinka!
Lepo pozdravljeni! :f_ura:

Na forum sem se vpisala z razlogom, da spoznam malo lastnike Hond po Sloveniji in da delimo izkušnje, ker tudi kdaj sama kaj »pošraufam«. Seveda ostalo prepustim fantu in serviserju. :)

To temo pa odpiram, ker me zanima sledeče:
Točno ed teden nazaj sem šla v Ljubljano in avto pustila v Citypark garaži v prvem nadstropju. Avto je bil tam nekje od 19.00 do 23.00 ker sem bila z fantom v kinu (Avatar – priporočam!). Ko sva nazaj sem šipi za vetrobranskim brisalcem našla listek. Sprva sem mislila, da je kakšna reklama in sem ga dala fantu. Šele on je opazil, da je to nekakšen listek, kjer so opisane predelave avta in se imenuje »Rice Citation«. Skratka moj avto nikakor ni to, kar so si predstavljali ti, ki so mi to napisali. :f_wht: :f_yar:

Obkljukane so ikone, recimo: oversized and pointless wing, outrageous bodykit, exsessively large exhaust tip, clear lexus lights, itd... Sicer priznam, imam na avtu lexuske in majhen spojler ampak to le zaradi izgleda. Izpuh je pa fant dal kot tudi eno cev, ki sesa zrak pod avtom (nevem angleške besede). Mislim krneki... Pod listkom je bil na naslov vašega foruma! :(

Skratka kmalu bom poslikala mojo Hondico in upam, da se kdaj tudi srečamo kje na cesti. :f_alc:

LP, Tatjana
Uporabnik
:) Zanimivo, me prav zanima kdo zatika te listke?

Drugače pa dobrodošla na forumu :wink:
____ D e l S o l ____
/O>_ o___H___o_ <O\
||||=_/ _______ \_=|||

Enkrat Honda, vedno Honda!
Major Painintheass
Zgleda, da je dobra reklama saj si prišla na forum :D

Pozdravljena... :wink:

Kakšen od teh?

http://images.google.si/images?hl=sl&so ... a=N&tab=wi
Servis in prodaja električnega in bencinskega orodja: www.masinca.si
Uporabnik
sumim na jezen Alfa forum, ki se tolažijo z vsem mogočim, da le ni Alfa skret in kraljica odstavnih pasov... slaba tolažba :wink:
Uporabnik
FRiKi wrote:sumim na jezen Alfa forum, ki se tolažijo z vsem mogočim, da le ni Alfa cool in kraljica odstavnih pasov... slaba tolažba :wink:
:lol: :lol: :lol: odlično napisano:D
you cannot buy happiness, but you can buy turbo, which is practically the same
Uporabnik
ma da bi js vidu enga k se mi okol avta šeta pa gleda in piše na listek kaj mu ne paše gor bi ga usekav eneparkat, ka jih briga kaj ma kdo na avtu.
Uporabnik
del sol wrote:ma da bi js vidu enga k se mi okol avta šeta pa gleda in piše na listek kaj mu ne paše gor bi ga usekav eneparkat, ka jih briga kaj ma kdo na avtu.
Enako! Pa imam 100% stock avto, pa tudi če bi imel kaj gor je to moja osebna stvar in mi zato nima noben kakšne listke gor natikat. Sramota, če to res počnejo naši forumaši...
ModeratoR
jack_p wrote:Sramota, če to res počnejo naši forumaši...
Se hecaš ti? :lol:
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Civic 2008 1.8i-VTEC FK2_EX
Civic 2013 1.8i-VTEC FK2_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Uporabnik
mogoče je pa to gonja proti rižarjem :lol: to je treba na jap meetu narest :lol:
Najraje pedenam svojo rjavico 6gen civica 1.4 v 1.5 da bo letu k integra.. Joj prejoj

A se men sam zdi, al so res sam štajerci na hondaforumu?
ModeratoR
zakon tole :twisted: :twisted: :twisted:
Honda Civic Sedan 1994 b20
Honda Accord Coupe 1985
Uporabnik
Aly wrote:
jack_p wrote:Sramota, če to res počnejo naši forumaši...
Se hecaš ti? :lol:
Ne... Ko gre za izražanje nestrpnosti do drugače mislečih (pa tudi, če je mišljeno bolj v šali) se ne hecam...
Uporabnik
Jaz že printam enih 10 komadov :lol:

Videvam par avtov, kjer bi lahko obkljukal tričetrt stvari na tem, pa si pač misliš svoje...
Al pa parkiraš zravn in zgleda tvoj avto za 13,7% boljši :D
jdm is the new rice
škoda met dobre gume, če je podvozje polom.
mein 2gen crx
http://www.hondaforum.si/viewtopic.php?f=36&t=38829&p=689854#p689854
Uporabnik
Re: Vprašanje - Novinka!
Tatjana wrote:Lepo pozdravljeni! :f_ura:

Na forum sem se vpisala z razlogom, da spoznam malo lastnike Hond po Sloveniji in da delimo izkušnje, ker tudi kdaj sama kaj »pošraufam«. Seveda ostalo prepustim fantu in serviserju. :)

To temo pa odpiram, ker me zanima sledeče:
Točno ed teden nazaj sem šla v Ljubljano in avto pustila v Citypark garaži v prvem nadstropju. Avto je bil tam nekje od 19.00 do 23.00 ker sem bila z fantom v kinu (Avatar – priporočam!). Ko sva nazaj sem šipi za vetrobranskim brisalcem našla listek. Sprva sem mislila, da je kakšna reklama in sem ga dala fantu. Šele on je opazil, da je to nekakšen listek, kjer so opisane predelave avta in se imenuje »Rice Citation«. Skratka moj avto nikakor ni to, kar so si predstavljali ti, ki so mi to napisali. :f_wht: :f_yar:

Obkljukane so ikone, recimo: oversized and pointless wing, outrageous bodykit, exsessively large exhaust tip, clear lexus lights, itd... Sicer priznam, imam na avtu lexuske in majhen spojler ampak to le zaradi izgleda. Izpuh je pa fant dal kot tudi eno cev, ki sesa zrak pod avtom (nevem angleške besede). Mislim krneki... Pod listkom je bil na naslov vašega foruma! :(

Skratka kmalu bom poslikala mojo Hondico in upam, da se kdaj tudi srečamo kje na cesti. :f_alc:

LP, Tatjana
Bwahahaahahaaha, noro... To sta zihr Jolly pa Urosch v akciji...

Mucek, zdele si ga šele najebala, ko si se logirala na ta forum... Počak, da Alex pride... Kr cifro takoj prprav, pa fantu povej, da ni več aktualen...
Od kivija brat pa od očija sin...

--> enašter .96'
Uporabnik
pr0nFreak wrote:
Mucek, zdele si ga šele najebala, ko si se logirala na ta forum... Počak, da Alex pride... Kr cifro takoj prprav, pa fantu povej, da ni več aktualen...
omg... :lol:
dobra tale... 8)
....get ready, get set, let's roll....Red, yellow, hit green, then go, breathe in slow....

CRX Del Sol JDMb18c built/ex
Prelude 2.0i/ex
Civic FN2/ex
Civic FK2...
Admin desu.
To so bili sigurno pobje z jdm.si :lol: Oni so bolj desno radikalni :lol:
2003 Porsche 911 Carrera
1998 Audi TT 1.8T

www.perkophotography.com
pr0nFreak wrote: Mucek, zdele si ga šele najebala, ko si se logirala na ta forum... Počak, da Alex pride... Kr cifro takoj prprav, pa fantu povej, da ni več aktualen...
Če ti nisi fuknjen pol ni noben,solze mi tečejo hahaha :)

Drgač pa Tatjana maš pm :P :P :P :P :P

hahahaha :lol: :lol: :lol: :lol:
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
del sol wrote:ma da bi js vidu enga k se mi okol avta šeta pa gleda in piše na listek kaj mu ne paše gor bi ga usekav eneparkat, ka jih briga kaj ma kdo na avtu.
povej kje puščaš avto ti pridem zataknit listek za brisalec :lol: :lol: :lol: :lol:
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Uporabnik
hehe, Alex, nebo šlo to pred tabo na drevo
Uporabnik
KING Alexzander The GREAT wrote:
povej kje puščaš avto ti pridem zataknit listek za brisalec :lol: :lol: :lol: :lol:
hehe sam nevem kaj boš obkljukal ker nimaš ničesar za obkljukat, edino da metlice brisalcev niso več originalne :oops:
Uporabnik
Hehe, ste se pa razpisali. Avto puščam ponavadi v prvem nadstropju nekje v sredini pri dvigalih. :)

Rok: Ja eden od teh daljših temnejše rjavkaste barve. Ga lahko skeniram in nalepim sem. :D

Kdo je pa Alex? Hihi, imam fanta, z katerim se dobro razumeva. Edino če si kaj boljši ponoči se lahko kdaj dobiva... Fant ne ve za forum. Pač rada žuriram in pohajkujem okoli tudi sama, da ne bo kdo mislil, da sem kakšna k... :wink:

JapMeet? Lani nisem utegnila. Ampak letos pa pridem 100%. 8)
Locked

Information

Moderators

Blue Angels