Uporabnik
Re: Honda Civic Sedan 1.4i S
Pingo* wrote:
Johnny S wrote:Nisem še slišal/videl, da bi bil original bingo 90km. Je pa res, da na bingotu menjaš dihtungo in računalnik in imaš 90km.
Jaz sem imel original 1.4 iS 6g. ;)
Jaz tudi. Ampak sedanko. No zdaj vem, da obstaja tudi civic 6.gen HB 1.4iS 90km. Konc debate z moje strani.
Uporabnik
b14a3 wrote:počakaj da ugotovijo da grejo na d14 iz d16 kolektorji gor. to bo šele debata :mrgreen:
pwnd :rotfl:
....get ready, get set, let's roll....Red, yellow, hit green, then go, breathe in slow....

CRX Del Sol JDMb18c built/ex
Prelude 2.0i/ex
Civic FN2/ex
Civic FK2...
Uporabnik
SilverCRX 98` wrote:
b14a3 wrote:počakaj da ugotovijo da grejo na d14 iz d16 kolektorji gor. to bo šele debata :mrgreen:
pwnd :rotfl:
hehehe :rotfl:
Honda Integra DC2 TypeR
Uporabnik
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5570018&show=1" onclick="window.open(this.href);return false; evo enega sedana zate :)
Uporabnik
Bandy wrote:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5570018&show=1 evo enega sedana zate :)
Hvala ker si napisal ponudbo...Vendar sedaj iščem ohranjeno 1.5i LS sedan 6.gen., po dobrem priporočilu uporabnika fico182.
Če jo v roku 3 mesecev ne bom našel, se bom pa vrjetno res odločil za 1.4i S ali pa Bingo.

LP
Uporabnik
To je eden redkih avtomobilov iz devetdesetih, ki res dela, edina hiba je varnost. Me zanima, če bo leta 2022 8 gen. ravno tak best buy za jurja? Samo retorično vprašanje ...
Uporabnik
Po teh testih http://www.autoevolution.com/crash-test ... -1995.html" onclick="window.open(this.href);return false; sodeč je veliko boljši (varnejši) od konkurence tistih let...npr. od VW Polota katerga sem nameraval kupiti: http://www.autoevolution.com/crash-test ... -1994.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabnik
Stallone wrote:Lepo zgleda tale facelift zelena :)
js sm jo šu gledat pa je zmatrana precej pa toča jo je dobila
tip ne spusti tut za 50 evru
Uporabnik
js ti prodam mojo hondico ce te zanima piš na pm
Uporabnik
Hondo z ohranjenim 1.5i LS motorjem bo pa res težko dobit, ker takoj grejo...Na internetu je bil danes pol ure oglas za Honda Civic Aerodeck 1,5i LS VTEC v Kranju...pridem pogledat avto pa je bil že prodan...

Honde 1.5i LS pa grejo za med...
Uporabnik
No pa sem kupil 1.5i LS ekonomik... :)

Pa imam vprašanje, bo olje Aral 431 5w40 uredu za to mašino?

LP
ModeratoR
Aral 431 je olje narejeno izrecno za VW TDI Pumpe-Düse motorje, delalo bo sicer ravno tako v tvojem avtu ampak ni pa zanj namenjeno, to moreš vedet. Če ga imaš kje možnost res poceni dobit ali pa ga celo imaš doma, ga uporabi, če ne vzemi kaj manj zahtevnega (tud finančno) ker ti motorji dejansko delajo na vse.
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Civic 2008 1.8i-VTEC FK2_EX
Civic 2013 1.8i-VTEC FK2_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Uporabnik
Dobim ga lahko iz soda pri kolegu za 7€/liter...drugače pa katero olje bi priporočal 5w40 za to mašino? ali celo 10w40 ker je že 1998 letnik?
Uporabnik
Dej 0w-40 notri, zdej ko je zima mu bo najbolj pasal.
Uporabnik
dolenc46 wrote:Dej 0w-40 notri, zdej ko je zima mu bo najbolj pasal.
??? sarkazem mi prav nič ne pomaga...
Uporabnik
Glej sliko pa ti bo vse jasno. :yes:

Image
Brake Master
V 1.5 sodi 5W40, bilo ker..
Ne pozabit na to da je Renault f1 prvak..... Zaradi cesar imajo sedaj vsi klioti nekaj KM vec, nekoliko manj pokurijo, servisni interval pa se je podaljsal za 2000 km. Njihovim voznikom pa se je podaljsal tic, povecal gobec in zmanjsal iq.
Uporabnik
ker nebi rad odpiral nove teme bom kar tukaj vprašal.. in sicer me zanima kakšne so cene za sklopko in katere se da dobit? pa pri kolko km ste jo menjavali, moja ma 239 000 pa je že bol boga.. gre pa se za civic 6.gen 1.4iS
Uporabnik
123 wrote:No pa sem kupil 1.5i LS ekonomik... :)

Pa imam vprašanje, bo olje Aral 431 5w40 uredu za to mašino?

LP
Čestitam za nakup ekonomika :))

Glede olja se odločaj med 5w40 ali 10w40. Mi smo doma imeli elfovo polsintetiko 10w40, in ti lahko rečem da avto ni nikoli spil deci olja. Čeprav mislim da tudi z sintetiko 5w40 nebi smel biti požrešen, ker je to super motor.

Lp
Uporabnik
666 wrote:ker nebi rad odpiral nove teme bom kar tukaj vprašal.. in sicer me zanima kakšne so cene za sklopko in katere se da dobit? pa pri kolko km ste jo menjavali, moja ma 239 000 pa je že bol boga.. gre pa se za civic 6.gen 1.4iS
Imam sicer 1.5 economica. Sklopka me je prišla malce čez 200€, kupil sem Exedy sklopko, naročil pa pri podjetju I.S.T. Čist še zraven za info ... brata je prišla sklopka za accorda, 190€ prav tako Exedy. Je pa v grosuplju je nek možakar, ki ima trgovino z avto deli. Tam znaš še najceneje dobit :)
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels