Uporabnik
Iščem tipične napake avtomobilov
Mislim,da se je že nekje na forumu pojavil link o tej zadevi.
Iščem tisto spleto stran,kjer je seznam za vsak tip avtomobila,katere stvari se največ kvarijo.
Saj veste kaj mislim ? :)

Vem da je malo zoprno,da sem za to odprl novo temo,ko dobim link se lahko tudi zbriše.
"Mislite sami in ne hodite za drugimi po njihovih stopinjah." - Soichiro Honda
Uporabnik
Re: Iščem tipične napake avtomobilov
Ta stran, se spomnim, je obstajala že pred 12. leti. Jaz jo tud poskušam najti pa je ne morem! Mogoče so jo celo odstranli zaradi takšnih in drugačnih razlogov :wink: Vse je možno! Če jo najdeš dodaj link . So ble pa res napisane serijske napake za veliko avtomobilov!
Uporabnik
Nekaj podobnega je - >http://www.whatcar.com/
"Mislite sami in ne hodite za drugimi po njihovih stopinjah." - Soichiro Honda
Uporabnik
Misliš tole?

http://www.honestjohn.co.uk/" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabnik
May 2002: contact point in ignition can fail at speed causing a stall in cars built 1997 to 2000 (Auto Express 30/5/2002).

Official recall 6-6-2002: Eelctrical contacts in ignition switch wear prematurely leading to a stall. Remedy to fit new switch. 53,175 Hondas affected.

tole sem prebral za mojo hondo...je napisano da so bli problemi da neko stikalo vžiga ni vredu... mogoče kdo ve katero stikalo je to, ker se včasih zgodi da mi ne upali takoj...?
ModeratoR
To govori o električnem stikalu na ključavnici vžiga, ki je res rado zezalo in je avto kar sredi vožnje ugasnil ... nima veze s tem kako dolgo ti vžiga, žal.
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Civic 2008 1.8i-VTEC FK2_EX
Civic 2013 1.8i-VTEC FK2_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Post Reply

Information

Moderators