Uporabnik
Re: Fake in zanimivi oglasi vozil z interneta
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6128878&show=1" onclick="window.open(this.href);return false;
:love: kak me mika :D
Honda civic EJ9 - in progress -sold
Honda civic EP2- daily- sold
Honda civic EJ9- in progress
STREET LEGAL HONDA TEAM
my blood TYPE is R
Uporabnik
lp, tistega crnega vti 5gen hb sem jst trenutni lastnik in bom rekel da avto je samo tak,treba je res mal vlozit vanga pa da bo tipi topi.temu pa tudi cena primerna!drugače tk veste da realno ga noben nebi dal pod 3500 vsaj da bi bil u nuno.notranjost pa podn je v nulo nobega skrcanja gumice so vse vredi tako kot lezaji sam kako barvanje si zasluzi pa bo ko novi drugace ga mam jst v planu ce se avto v roku 2tednov nebo prodal ali zamenjal za crxa.pač spremeba plana.ker mi ga klepar za 300eu v mat spricne deli so pa tk vsi novi zraven tk da nobenga kitanja robi pa niso gnili,drugače pa fedre(gevinde) sm dobil zraven nove in sm jih ze tudi montiral tk da avto je čist na tleh pa trd ko praasica tk da je ko nalasč za na cesto:)tk pridem v hajdose z njemu če seveda se nebo prodal:) lp

aja pa podatki sm 8lasnitk :)
Uporabnik
DON wrote:lp, tistega crnega vti 5gen hb sem jst trenutni lastnik in bom rekel da avto je samo tak,treba je res mal vlozit vanga pa da bo tipi topi.temu pa tudi cena primerna!drugače tk veste da realno ga noben nebi dal pod 3500 vsaj da bi bil u nuno.notranjost pa podn je v nulo nobega skrcanja gumice so vse vredi tako kot lezaji sam kako barvanje si zasluzi pa bo ko novi drugace ga mam jst v planu ce se avto v roku 2tednov nebo prodal ali zamenjal za crxa.pač spremeba plana.ker mi ga klepar za 300eu v mat spricne deli so pa tk vsi novi zraven tk da nobenga kitanja robi pa niso gnili,drugače pa fedre(gevinde) sm dobil zraven nove in sm jih ze tudi montiral tk da avto je čist na tleh pa trd ko praasica tk da je ko nalasč za na cesto:)tk pridem v hajdose z njemu če seveda se nebo prodal:) lp

Predn si ga ti kupu,sm ga šou gledat v Radovlco in tip k ga je prodaju,tud za litr ola ni reskeru.Mašina je bla totalno brez olja,tud mal ga ni blo na palčki,pa še sam je priznau,da avta ni šparu :kaj: Pa notranjost tud ni nevem kaj,usaj panele ne.č..No če je teb ql pol ok :D
Uporabnik
ANDRO-2 wrote:
blaž wrote:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6143502&show=1

tile dizli majo H motorje? kako se pa obnesejo?
teli dizli so imeli volvotove motorje če se ne motm :)

Kakor je pa meni znano so imele pa od ISUZUJA motor not :|
To je 20T2N I4 motor, kar pomeni, da je od roverja isti motor ima rover 600, ker so ti accordi narejeni v angliji, dlih tako kot 5V civici. Tov so mi tud povedali na Žibert servisu in Herman je tut potrdiv :wink:
Uporabnik
senzaj wrote:
DON wrote:lp, tistega crnega vti 5gen hb sem jst trenutni lastnik in bom rekel da avto je samo tak,treba je res mal vlozit vanga pa da bo tipi topi.temu pa tudi cena primerna!drugače tk veste da realno ga noben nebi dal pod 3500 vsaj da bi bil u nuno.notranjost pa podn je v nulo nobega skrcanja gumice so vse vredi tako kot lezaji sam kako barvanje si zasluzi pa bo ko novi drugace ga mam jst v planu ce se avto v roku 2tednov nebo prodal ali zamenjal za crxa.pač spremeba plana.ker mi ga klepar za 300eu v mat spricne deli so pa tk vsi novi zraven tk da nobenga kitanja robi pa niso gnili,drugače pa fedre(gevinde) sm dobil zraven nove in sm jih ze tudi montiral tk da avto je čist na tleh pa trd ko praasica tk da je ko nalasč za na cesto:)tk pridem v hajdose z njemu če seveda se nebo prodal:) lp

Predn si ga ti kupu,sm ga šou gledat v Radovlco in tip k ga je prodaju,tud za litr ola ni reskeru.Mašina je bla totalno brez olja,tud mal ga ni blo na palčki,pa še sam je priznau,da avta ni šparu :kaj: Pa notranjost tud ni nevem kaj,usaj panele ne.č..No če je teb ql pol ok :D
Dj ne bit neki pametn :evil: olja je blo 1/3 sigurn ker sm gledou doma predn sm šu u radolco :wink: Kr se pa šparanja tiče bot veseu da powem tko k je, tud reku sm da ga gonm taqt k se mašina zgreje, pa nč prej :yes: če pa mislš da boš dobu vtija od kšne mamce k ga ma usakh 14 dni za u štacuno pa nazaj, pa lahk sam sanjaš...
Uporabnik
DON wrote:lp, tistega crnega vti 5gen hb sem jst trenutni lastnik in bom rekel da avto je samo tak,treba je res mal vlozit vanga pa da bo tipi topi.temu pa tudi cena primerna!drugače tk veste da realno ga noben nebi dal pod 3500
praš dzimy-a za kolk ga je kupu..
Uporabnik
Dj ne bit neki pametn :evil: olja je blo 1/3 sigurn ker sm gledou doma predn sm šu u radolco :wink: Kr se pa šparanja tiče bot veseu da powem tko k je, tud reku sm da ga gonm taqt k se mašina zgreje, pa nč prej :yes: če pa mislš da boš dobu vtija od kšne mamce k ga ma usakh 14 dni za u štacuno pa nazaj, pa lahk sam sanjaš...
Ti se rajš pouč kolk je 1/3.Rajš peš hodm kokr da mam tako količino olja v mašini.Pa drugič ne piš da se avto nevem kok ohranjen kr ni niti pou tok kokr si ga prehvalu.To je blo fer da si reku da ga nisi šparu sam problem je v tem da si reku da ti mal pije olja a ceu zadn konc je biu pikast pa še črn povrh od olja.Sej se mi negre za to da sm kr od delč pršu do tebe sam drugič povej po resnic stanje avta pa bo :wink:
Uporabnik
Ti se rajš pouč kolk je 1/3.Rajš peš hodm kokr da mam tako količino olja v mašini.Pa drugič ne piš da se avto nevem kok ohranjen kr ni niti pou tok kokr si ga prehvalu.To je blo fer da si reku da ga nisi šparu sam problem je v tem da si reku da ti mal pije olja a ceu zadn konc je biu pikast pa še črn povrh od olja.Sej se mi negre za to da sm kr od delč pršu do tebe sam drugič povej po resnic stanje avta pa bo :wink:

ne mi kle neki pametvt pa nabijat, pršli ste 4je kumadi usi pametn neki oh in sploh... Ja sj te nism silu da kup avto, tud nism se sekirou k nis kupu vtija :wink: Povedov pa napisou sm čist tko kje blo, da je blo u avto vložen preko 1000€ pa kaj je za poštimat na avtu in to sm ti že po telefonu povedou, tko da ne mi jokat dat nism povedou kaj in kako je z avtm :****: avto je pokuru 1 litr ola na 3000km, kr je za 270.ooo km normaln, ti pa neki pretiravaš, me zanima zakaj zdj k si kupu ohinsploh vtija sanjaš že u generalki? :roll:
Uporabnik
vse ostalo je ***** pije olje in kadi sam moja ne??!! nekam znani komentarji na tem foromu:)
Uporabnik
lepa cena... http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3261830&show=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabnik
b14a3 wrote:http://suchen.mobile.de/auto-inserat/honda-civic-si-type-r-mugen-200cv-decollatura/162573356.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=4&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=11000&makeModelVariant1.modelId=3&makeModelVariant1.modelDescription=Si&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&negativeFeatures=EXPORT

:love: :love: :love: :drkdrk:
:zakon: lepa
HONDA-The power of dreams
Honda Civic 97 hb 1.4i
Honda Civic 97 hb 1.6VTI
Honda Civic 96 sedan 1.4i S(zimsko vozilo)
Honda Civic 98 sedan 1.4i S(vmesno vozilo:)
Honda Civic 99 hb 1.4i
Honda civic 97 hb 1.4iS
Uporabnik
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6158075&show=1" onclick="window.open(this.href);return false;

Žanu v čast?
My car/motorcycle , my temple.
Uporabnik
To je tisti, ki se je na avtocesti razletel. In takrat so hotl baje bmwjaši na pogrebu neke blokade pokat z avtomobili, ko bi bila minuta molka, BMW obeske metat v grob in družini poklont venec v obliki BMW znaka.. Pa neko skupno turo poknat po AC. Tako sem slišal.
Honda Civic Sedan EK4 '97
Honda Civic 1.4i HB '97
Uporabnik
v končni fazi je človek umru in ne bmw. :nene:
Uporabnik
Jao mal bolan da se pol tkole norčujejo.

Pa še en mojster z avtoneta

Audi GUATRO
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6163160&show=1" onclick="window.open(this.href);return false;
My car/motorcycle , my temple.
Uporabnik
Ali obstaja kakšna spletna stran ko prodajajo zaplenjena vozila?
Uporabnik
Seveda, da obstajajo. Večina le teh pa je dostopna le določeni prodajni mreži (se pravi preko intraneta). Na kratko, če ponujaš financiranje preko X leasing hiše, imaš tudi dostop do zaplenjenih vozil in lahko ponudiš svojo ceno. Je pa različno od ene leasing hiše do druge, ampak tak je nek osnoven postopek pri vseh.
Uporabnik
hudi spojlerji ni kej :cry: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6075098&show=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabnik
blue_man wrote:hudi spojlerji ni kej :cry: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6075098&show=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Hahaha, tu nimaš downforca zaradi oblike spojlerjev, ampak zaradi same teže :D :D
- EC9 D14A1 Black - EH9 D16Z6 White
- ED7 D16Z2 Red - EK4 B16A2 Green
- ED6 D15B2 Red - ED7 D16A9 Gray
Uporabnik
nevem kaj je zadnje čase :D same rižote se pojavljajo na avtonet :lol:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6168959&show=1" onclick="window.open(this.href);return false;

da bo ostalo večno:
Image

zajem zraka pa je :shock: :lol:
"It's always something"
EP3 R-29028
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels