pritisni tipko R, seveda na tipkovnici
jaz sem jo non stop pritiskal,huda fora
http://www.youtube.com/user/HondaVideo" onclick="window.open(this.href);return false;
Sem kar ugotovil ko sem predvideval da bodo v LJ uporabili tisti most k ma res dobro osvetljavo 
aka koshir || HCSI president
www.koshirgarage.com
HEL Performance - HELSLOVENIA@GMAIL.COM
www.koshirgarage.com
HEL Performance - HELSLOVENIA@GMAIL.COM
Lol huda fora. Prva reklama k lahko v njej sodeluješ. 
My car/motorcycle , my temple.
Fuzinski mostJDM parts wrote:Sem kar ugotovil ko sem predvideval da bodo v LJ uporabili tisti most k ma res dobro osvetljavo
Honda Civic Sedan 1994 b20
Honda Accord Coupe 1985
Honda Accord Coupe 1985
Se vid da so bli slovenci zravn, p. so lepo kopirale tematiko letošnjega JApMeeta..CRX-MAN wrote:pritisni tipko R, seveda na tipkovnici
jaz sem jo non stop pritiskal,huda fora
http://www.youtube.com/user/HondaVideo" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.streetmodified.tv/epizode/JA ... e-trailer/
Ne pozabit na to da je Renault f1 prvak..... Zaradi cesar imajo sedaj vsi klioti nekaj KM vec, nekoliko manj pokurijo, servisni interval pa se je podaljsal za 2000 km. Njihovim voznikom pa se je podaljsal tic, povecal gobec in zmanjsal iq.
Ee sm prov vidu cene? 30k funtov? No vidm, da nism falu okol napovedi 40k €. Zame fail..
Ne pozabit na to da je Renault f1 prvak..... Zaradi cesar imajo sedaj vsi klioti nekaj KM vec, nekoliko manj pokurijo, servisni interval pa se je podaljsal za 2000 km. Njihovim voznikom pa se je podaljsal tic, povecal gobec in zmanjsal iq.
To so domneve. Ampak tudi jaz mislim da bo tu nekje, kar pa bo za tak avto prevec, za ta denar dobis pri konkurenci marsikaj. Je pa tudi res da ko je CTR FN2 prisel ven je bila cena tudi 35k€. Scasoma je pa potam padala.
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Civic 2008 1.8i-VTEC FK2_EX
Civic 2013 1.8i-VTEC FK2_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Jaz osebno mislim,da bo ta civic daleč spredaj pred konkurenco.Če gledamo( dizajn,kvaliteta,performace,...).Ljudje so si želeli imeti takšno zverino in mislim,da jo bodo dobili.Ampak spet jim ne bo všeč,ker bo cena visoka.Zato pa se požvižgam,če bo renault RS naredu hitrejšega megana in podobna konkurenca...Ker mislim,da so moči motorjev za ta razred avtomobilov (civic,megan,golf,...) enostavno prevelike.Raje bi videl 200 konjev, lažja masa avtomobila in najbolj kar je pomembno je občutek športnosti in užitek v vožnji.Ker 80% voznikov,ki imajo avtomobile takšnih moči razni( GTI,RS,type-R,...) ne izkoristijo oziroma niso sposobni izkoristit.Res pa je,da lahko v družbi reče moj avto je najhitrejši po testih,...
,kar pa v sloveniji to veliko šteje
.
Ne vem z čim bi bil pred konkurenco? Žal enostavno same shit, different brand..
Se strinjam, ne bi reko da bo to zdaj ah in oh ker je pač Honda, ampak pustimo se presenetit. Konkurenca žal ni slaba v tem segmentu.
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
[quote="marehonda"]Jaz osebno mislim,da bo ta civic daleč spredaj pred konkurenco.Če gledamo( dizajn,kvaliteta,performace,...).Ljudje so si želeli imeti takšno zverino in mislim,da jo bodo dobili.Ampak spet jim ne bo všeč,ker bo cena visoka.Zato pa se požvižgam,če bo renault RS naredu hitrejšega megana in podobna konkurenca...Ker mislim,da so moči motorjev za ta razred avtomobilov (civic,megan,golf,...) enostavno prevelike.Raje bi videl 200 konjev, lažja masa avtomobila in najbolj kar je pomembno je občutek športnosti in užitek v vožnji.Ker 80% voznikov,ki imajo avtomobile takšnih moči razni( GTI,RS,type-R,...) ne izkoristijo oziroma niso sposobni izkoristit.Res pa je,da lahko v družbi reče moj avto je najhitrejši po testih,...
,kar pa v sloveniji to veliko šteje
.[/quote]
Koliko bo pred konkurenco bomo še videli. Dejstvo je, da je Leon raketa, 10konjev na jurja evrov... in če ti je ta premočan, imaš po uradnem ceniku še eno precej hitro vsakdanjo raketo s 100 konju manj za ca. 20 jurjev, 1.8 TFSI FR (primer dobrega nakupa http://www.porscheinterauto.net/Rabljen ... glas=90578" onclick="window.open(this.href);return false;)
In kaj takega bi jaz od Honde, nekaj za 20 jurjev, pa da je pospešek pod 8, dobro podvozje, majhna teža ... za prednji pogon čist dovolj konjev za tistih 5% časa, ko lahko sploh še stisneš
Koliko bo pred konkurenco bomo še videli. Dejstvo je, da je Leon raketa, 10konjev na jurja evrov... in če ti je ta premočan, imaš po uradnem ceniku še eno precej hitro vsakdanjo raketo s 100 konju manj za ca. 20 jurjev, 1.8 TFSI FR (primer dobrega nakupa http://www.porscheinterauto.net/Rabljen ... glas=90578" onclick="window.open(this.href);return false;)
In kaj takega bi jaz od Honde, nekaj za 20 jurjev, pa da je pospešek pod 8, dobro podvozje, majhna teža ... za prednji pogon čist dovolj konjev za tistih 5% časa, ko lahko sploh še stisneš
Ja zanimiv avtomobil, ampak sem ljubitelj japonskih vozil
.Sej so ceste vedno slabše,vedno več radarjev in kazni...zato men osebno ne zmaga avtomobil ko ima največ moči.So drugi faktorji pomembnejši čeprav govorimo o športnih avtomobilih.samo če pogledate lotusa elisa 1.8 motor pod 200 konji pa je prava raketa 
Samo to ni več daily avto. Type-R je lahko čisto družinski 
Oz. meni bi čisto ustrezal GT86, če bi hotel športni avto.
Oz. meni bi čisto ustrezal GT86, če bi hotel športni avto.
Daj naštej mi jih prosim,da bom imel več izbire pri nabavi.Aly wrote:Se strinjam, ne bi reko da bo to zdaj ah in oh ker je pač Honda, ampak pustimo se presenetit. Konkurenca žal ni slaba v tem segmentu.
Civic TypeR FK8 2019
Civic TypeR FK2 2016_ex
8 gen.Civic Type-r FN2 ex
7 gen.Civic Type-r EP3 ex
6 gen.Civic VTI ex
6 gen.Civic VTI ex
5 gen.Civic VTI ex
4 gen.Civic 1.6 16V ex
4 gen.Civic 1.6 16V ex
Civic TypeR FK2 2016_ex
6 gen.Civic VTI ex
6 gen.Civic VTI ex
5 gen.Civic VTI ex
4 gen.Civic 1.6 16V ex
4 gen.Civic 1.6 16V ex
Veš kaj kar sam si jih poišči, jaz vem da če bi imel tak denar dvomim da bi kupil to, za tak denar nikoli.
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
za ta denar si raje pripeljem na dvorišče kar 2 Focusa RS-a mk1 in mk2,pa me briga če ni novo(nekak sta mi kar priljubljena)
ali pa če smo pri Hondi (dobim vse v kompletu S2000,Integro in CTR ep3)kaj češ boljšega
če pa že, za tak denar, bo mogoče dobiti novega Focusa RS 2016 2,3T AWD
kar se tiče nove Honde CTR 2015 pa tako,če bi padala cena kot Cupri(http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... Stop%20DSG" onclick="window.open(this.href);return false;) bi seveda kupil rabljen CTR,samo mislim, da bo malo teh avtov po salonih in na zalogi,ter malo kupcev v Sloveniji,tako da bo to kar držalo ceno
ali pa če smo pri Hondi (dobim vse v kompletu S2000,Integro in CTR ep3)kaj češ boljšega
če pa že, za tak denar, bo mogoče dobiti novega Focusa RS 2016 2,3T AWD
kar se tiče nove Honde CTR 2015 pa tako,če bi padala cena kot Cupri(http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... Stop%20DSG" onclick="window.open(this.href);return false;) bi seveda kupil rabljen CTR,samo mislim, da bo malo teh avtov po salonih in na zalogi,ter malo kupcev v Sloveniji,tako da bo to kar držalo ceno
Mi ni preveč za iskat,bom kar pri Hondi ostal seveda bom počakal ko bo CTR zunaj pa da vidim kako moja rit paše na njegov zicAly wrote:Veš kaj kar sam si jih poišči, jaz vem da če bi imel tak denar dvomim da bi kupil to, za tak denar nikoli.
Civic TypeR FK8 2019
Civic TypeR FK2 2016_ex
6 gen.Civic VTI ex
6 gen.Civic VTI ex
5 gen.Civic VTI ex
4 gen.Civic 1.6 16V ex
4 gen.Civic 1.6 16V ex
Civic TypeR FK2 2016_ex
6 gen.Civic VTI ex
6 gen.Civic VTI ex
5 gen.Civic VTI ex
4 gen.Civic 1.6 16V ex
4 gen.Civic 1.6 16V ex
na konc si bo pa fant kupu bingaca, pa gor dal nalepko Type R, pa si predstavlu da ma novga CTR-a 
Honda Civic Sedan 1994 b20
Honda Accord Coupe 1985
Honda Accord Coupe 1985
Civic EG5-swap tuned B16 -sold
EK4 Ferio - sold
Accord CL9 - sold
EK4 Ferio - sold
Accord CL9 - sold
Information
Moderators