Uporabnik
Re: Novi civic 10 gen sedan USA
Gros wrote:Mislim, da lažje odkartaš keš za 1.5 avto s 182 konji kot za 1.4 s 100.
Ne pametuj preveč, vse konje se plača. In plačaš konje, manj kubaturo.

Razvoj motorjev gre pač v manjšo težo motorja, zaradi boljših materialov motorji zmorejo večjo moč pri dani teži. Honda je pač vztrajala brez turbine, ker je bila sposobna doseči veliko moč pri dovolj majhni teži motorja in seveda dosegati zahtevane standarde čistosti motorja. Ne kot tvoj opevani VW.

Poleg tega ne rabi vsaka teta 200 konj do trgovine in nazaj.
Uporabnik
Glede moci bi lahko navedel kateregakoli evropskega konkurenta pa honda letos krepko zaostaja pri bencinarjih. In to ni prvo leto. Tako je od prvega turbaca. Ko gres v salon pac kupis samo kar je na voljo tam. Golfa btw ne maram mu je pa treba priznati dolocene prednosti. Upam da bodo hondini turbo motorji zanesljivi tako kot je bilo do sedaj. Niso vsi kupci honde stare mame. Je pa accord v angliji res najbolj popularen med penzici.
Modelarji vseh dežel, združite se.
Uporabnik
No da se malo popravim!Tukaj v Californiji je novih Civicov malo morje.Ker uporabljam aplikacijo Uber, ki je v Sloveniji [e vedno ni, imam priloznost se pelati y raznimi avtomobili. No danes sem se peljal z novo Hondo civic. Prej sm skurcal kupeja, ker mi res ni potegnu, kar se pa tice sedanke, vam pa povem, da je top! Dosti lepsa kot coupe, kar ni v navadi, in notri je narejena yelo vsecno ter kvalitetno. Ko sem vprasal soferja koliko denarja je dal yanjo je rekel da je bila osnovni model okoli 18 tisoc dolarjev. Vecinia americanov ne kupuje avtov zaradi motorjev tako da mi ni znal niti odgovoriti, katerega ima on. Skratka Sedanka je lepotica in ostaja zvesta Hondini kvaliteti. Meni je vsec in bi ga z veseljem imel.
Youtube/Instagram: Dinotti
Uporabnik
Se strinjam, glede sedanke.
A boš našparal in jo kupil rabljeno?
Mimogrede, ko že praviš da si v USA, a je dosti tudi starih modelov Honda/Acura Civic?
Si kaj razmišljal o uvozu?
Uporabnik
Tukaj je veliko ve; modelov Hond. Accordov sem vidu vsaj ene 5 razlicnih modelov. Civicov enako stevilo.Jz osebno imam accorda od novega in mi ni potrebe po novem avtu, mam tud s2000 ya poletje. Je pa res, da ce bi kupoval bi kr gledu tegale Civica. Sm meu tud pomisleke glede uvoza, sam do tega se ni prislo. Evo prilagam dve slike nove sedanke slikane iz ulice.

http://prntscr.com/cmlty5" onclick="window.open(this.href);return false;

http://prntscr.com/cmlu8y" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabnik
Zanimivo!
Pa bolj ji pašejo te USA tablice kot naše evropske :rockon:

Dvomim pa da bo pri nas kaj uspela ne samo glede sedan oblike, temveč tudi glede tega da to ni več tista prava Honda in se čuti preveč globalni vpliv.
Je pa zanimivo, da sta Civic in Corolla še ena redkih, ki vztrajata z sedan obliko in ohranjata tisto staro šolo tehnike in oblikovanja.
Ko si že na USA ulicah bi te mimogrede vprašal, ali je tudi kaj drugih karoserijskih oblik in starejših modelov poševnookih.

Hvala!
Uporabnik
Gros wrote:Glede moci bi lahko navedel kateregakoli evropskega konkurenta pa honda letos krepko zaostaja pri bencinarjih. In to ni prvo leto. Tako je od prvega turbaca. Ko gres v salon pac kupis samo kar je na voljo tam. Golfa btw ne maram mu je pa treba priznati dolocene prednosti. Upam da bodo hondini turbo motorji zanesljivi tako kot je bilo do sedaj. Niso vsi kupci honde stare mame. Je pa accord v angliji res najbolj popularen med penzici.

Jao kam ti rineš v tiste konje?? Pa ne rabiš 180 konjev v civicu ! Dobr imel si 200 KM Type R ali si ga kupil?? Ne?? Ok kaj bi rad??

Aha 20 jurčkov 180 konjev ?? A to majo drugi??
Uporabnik
Prjatu, vzhodnjaki imajo znan recept : veliko za malo denarja!
Če že iščeš veliko konjev ali si kaj gledal ostale poševnooke vključno s korejci?
Zanimivo, da je pa Honda ohranila še klasično avtomatiko brez -tronic in tistih lopatic za volanom :f_appl:
Uporabnik
Pac honda ni imela turbo motorjev in so po moci ponujali manj.
Kaj pa je narobe s tronici?
Mam obcutek da bojo pri nac civici zamenjali accorda po cenah. Ce je v zda 18 bo pr nas 25 jurjev.
Modelarji vseh dežel, združite se.
Uporabnik
Prave klasične avtomatike nima nihče več pri nas :cry:
-Tronici niso nič drugega kot šminka in se kvarijo kot po tekočem traku
Očitno bo temu res tako, saj pri nas niso visoki le davki, ampak tudi ostale dajatve :evil:
Uporabnik
Videl sem veliko modelov Hond vseh letnikov. Kar je zanimivo je to, da nasa Honda Accord je pri njih Acura tsx. Njihove Honde Acccordi so cisto drugacni kot pri nas in paleta motorjev je dosti mocnejsa. Ko jim omenim dizel se mi posmehujejo, ko jim omenim ceno goriva se jokajo.:)
Kar se tice sedan oblik, so tukaj samo sedan oblike avtov. Neboste verjeli, ampak hatchbackov nisem videl. Glih to sem jih spra]eval ,kje so , pa so rekli, dajih nimajo niti v ponudbah. Se pravi Sedanov je vseh vrst, Hyundai-ji so taki da dol pades, Nissani isto, potem Honde in razni ameriski avtomobili. Tukaj v Ameriki je sedan zakon!
Se ena sveza slikca.
http://prntscr.com/cmswo4" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabnik
Zanimiv video proizvodnja nove 2017 Honda Civic :)

https://www.youtube.com/watch?v=aHE_s9h6YU8
Uporabnik
Dinotti wrote: Se ena sveza slikca.
Je kar zanimiva tale sedanka! :yes: Thx za slikce iz 'onkraj luže'..še kakšno prosim.. :zakon:
Honda CR-V 2.2i DTEC exe B '11
Honda Civic 1.8 sport '09 - ex
Uporabnik
Dinotti, a razmišljaš da bi se preselil onkraj luže?
Hvala za slike.
Bi te pa mimogrede še vprašal, a si kaj probal testne modele v salonih?
Uporabnik
Dinotti wrote:Videl sem veliko modelov Hond vseh letnikov. Kar je zanimivo je to, da nasa Honda Accord je pri njih Acura tsx. Njihove Honde Acccordi so cisto drugacni kot pri nas in paleta motorjev je dosti mocnejsa. Ko jim omenim dizel se mi posmehujejo, ko jim omenim ceno goriva se jokajo.:)
Kar se tice sedan oblik, so tukaj samo sedan oblike avtov. Neboste verjeli, ampak hatchbackov nisem videl. Glih to sem jih spra]eval ,kje so , pa so rekli, dajih nimajo niti v ponudbah. Se pravi Sedanov je vseh vrst, Hyundai-ji so taki da dol pades, Nissani isto, potem Honde in razni ameriski avtomobili. Tukaj v Ameriki je sedan zakon!
Se ena sveza slikca.
Dobr da nas zalagaš z ažurnimi informacijami,lahko te določimo za glavnega dopisnika i ZDA :yes:

Je pa res da nekateri to že vse vemo,razen to da hb nimajo v prodaji nisem vedel :)
Uporabnik
honda95 wrote:Dobr da nas zalagaš z ažurnimi informacijami,lahko te določimo za glavnega dopisnika i ZDA :yes:
Je pa res da nekateri to že vse vemo,razen to da hb nimajo v prodaji nisem vedel :)
Točno tako!
Lahko ga predlagamo tako kot Karmen Švegl, ki se javlja iz islamskega sveta, da bi se Dino javljal iz sveta poševnookih!
Pri nas pri vseh znamkah škrtarijo in imajo večinoma osnovne modele, medtem ko greš samo čez mejo k italjanom in imaš čuda!
Uporabnik
Očitno tudi Toyota kopira Hondo z zadnjimi lučmi.Ampak dejansko skopirali so star model.Še mal pa bodo švabi oblikovali zadnje luči z uporabnostjo spojlerja kot Honda.

https://www.youtube.com/watch?v=gwvx9Cq3U3M" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabnik
honda95 wrote:Očitno tudi Toyota kopira Hondo z zadnjimi lučmi.Ampak dejansko skopirali so star model.Še mal pa bodo švabi oblikovali zadnje luči z uporabnostjo spojlerja kot Honda.
Točno to sem porajtal včeraj ponoči, ko sem se peljal domov in videl novo Toyota Prius ter sem ju hitro zamenjal!
Žalostno!
:cry:
Uporabnik
Mogoce se preselim sem, nikoli se neve. Vsec mi je tukaj, da se da, vse ce se hoce. Moznosti je veliko. Cissto nasprotno kot pri nas.Ljudje in razmisljanje je drugacno.
haha vracam se 6ega oktobra nazaj v slovenijo tako, da se tukaj zgodba konca. Je pa tuki tok hudih modelov avtov, ne samo Hond in veliko jih je podobnih. Danes sem se peljal z hzundai Sonato, ki je kr spodoben avto. Seveda ga nemors primerja z Hondo in vtecom ampak vseeno.
Ko sem si hotu ogledat modele v salonu, so bli ti zaprti. Nisem imel sanse peljati novega Civica. Sem se pa peljal kot sovoznik in mi je biu zelo vsec.

Se ena slika armaturne plosce.

http://prntscr.com/cn71f8" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabnik
Dinotti wrote:Mogoce se preselim sem, nikoli se neve. Vsec mi je tukaj, da se da, vse ce se hoce. Moznosti je veliko. Cissto nasprotno kot pri nas.Ljudje in razmisljanje je drugacno.
haha vracam se 6ega oktobra nazaj v slovenijo tako, da se tukaj zgodba konca. Je pa tuki tok hudih modelov avtov, ne samo Hond in veliko jih je podobnih. Danes sem se peljal z hzundai Sonato, ki je kr spodoben avto. Seveda ga nemors primerja z Hondo in vtecom ampak vseeno.
Ko sem si hotu ogledat modele v salonu, so bli ti zaprti. Nisem imel sanse peljati novega Civica. Sem se pa peljal kot sovoznik in mi je biu zelo vsec.

Se ena slika armaturne plosce.

http://prntscr.com/cn71f8" onclick="window.open(this.href);return false;
To pa ne vem če je od desete generacije civica armatura
Civic 1.5 T Sport Plus Platinum White, 2020
Civic 1.8 Sport Milano Red, 2007 EX
Civic 1.6.ES 5 Door Silver metalic, 2003 EX
VW Golf 2 1.3 JXB Red, 1989 EX

:rockon:
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels