Uporabnik
Re: Novi civic 10 gen sedan USA
Rudonya wrote:Prave klasične avtomatike nima nihče več pri nas :cry:
-Tronici niso nič drugega kot šminka in se kvarijo kot po tekočem traku
Očitno bo temu res tako, saj pri nas niso visoki le davki, ampak tudi ostale dajatve :evil:
Po moje to ne bo šlo. Če daje bmw 3-ojko za 26.900, civic po 25 jurjev ne bo pil vode. Pri nas je bmw svetinja pa še višji razred je. Glede na to da je trenutno najcenejši civic 17 jurjev, upam da nov 1.0 ne bo več kot 20.

Mercedes 9 g tronic je pol kvarljiva roba?
Modelarji vseh dežel, združite se.
Uporabnik
Gros wrote: Po moje to ne bo šlo. Če daje bmw 3-ojko za 26.900, civic po 25 jurjev ne bo pil vode. Pri nas je bmw svetinja pa še višji razred je. Glede na to da je trenutno najcenejši civic 17 jurjev, upam da nov 1.0 ne bo več kot 20.

Mercedes 9 g tronic je pol kvarljiva roba?
Vse to so same šminke in nič drugega!
Če si pameten ne kupuješ novega, ampak počakaš in kupiš rabljenega, saj jim cene (pre)hitro padajo!
Najboje je pa da kupiš legendo!
-Tronici niso več tista prava avtomatiki ampak nekaj na pol med avtomatiko in ročnim oziroma bolj robotizirano-sekvenčni kar je popolnoma brez duše :cry:
Uporabnik
Ti ga pa pihnneš Rudonya. Če si pameten kupiš rabljenega :rotfl: , v prevodu to pomeni če nimaš dost denarja kupiš rabljenega. Na srečo je veliko "neumnih" ljudi da kupijo nov avto, da pol mi "pametni" kupimo rabljenega. To je moja razlaga. Zdej pa ti razloži kako bi ti drugače kupil rabljen avto. Ne vem če ma pamet kaj z tem.
Honda Civic 1.8 i-VTEC Type S
Honda Civic 1.5T Sport
Honda Jazz e:HEV
Uporabnik
Portos, vidi se da živiš razkošno življenje in da nerazumeš realnega stanja!
Če si pameten počakaš 2-3leta da jim cena pade in kupiš za polovico ceneje, drugače pa si v večji zgubi pri nakupu novega, rabljenega pa prodaš za isto ceno in nisi v nobeni zamudi!
Uporabnik
Rudonya tebi se pa vidi da ne razmišljaš preveč široko. Jst mam rabljenega, ampak mi je jasno da je nekdo moral kupiti novega da sem potem jst kupil 7 let rabljenega. O mojem razkošju ali ne razkošju pa ti nimaš pojma in nimaš podlage sodit.

Še vedno nisi razložil kako boš ti kupil rabljenega, če nek "neumen" človek ne kupi novega.
Honda Civic 1.5T Sport
Uporabnik
Kaj ti sedaj ni jasno?

Govoriva glede menjalnikov in ne stanja in kupovanja!

Kaj praviš na tegale

Škoda ni več tiste kvalitete in vzdržljivost kot je bila še v 90's.

Je pa res da motor preživi marsikaj :lol:
Uporabnik
Če si pameten ne kupuješ novega, ampak počakaš in kupiš rabljenega, saj jim cene (pre)hitro padajo!
To so tvoje besede. In jaz sem ti na to odgovoril, da nekdo mora kupit novi avto da jaz in ti lahko kupiva rabljenega za 1/3 cene. Tako da meni je marsikaj jasno :D .

Glede menjalnikov je pa vseeno, pač kupiš kaj ti paše. Meni so Hondini ročni menjalniki zakon, če primerjam ročne iz Forda in opla. Hondini so na parkrat višjem nivoju.

Glede tega avta pa ne vem, hibrida še nisem vozu, mi je pa všeč oblika civica limuzine 8.gen. Nekje na forumu sem pa zasledil da je podvozje bolj mehko nastavljeno od kombilimuzine. Verjetno se s tem misli na vzmeti.
Honda Civic 1.5T Sport
Uporabnik
Pravim tole:
http://www.avto.net/Ads/details.asp?id= ... 3%20Hybrid" onclick="window.open(this.href);return false;

Pocen so, pa 300 jurjev vseeno z lahkoto narediš. Je pa treba pazit koliko časa je stal tamle v avtohiši, ker baterije je treba vsake kvatre mal nafilat.... Jaz sicer raje kupim rabljen avto direkt od lastnika kot od dilerja. Nikol ne veš, če ga ni kak tuning master obdeloval.

Sicer bi moral govorit o 10kah. Mogoče bojo pa 9ke konec leta blazno znižane in sploh ne bo treba gledat rabljenih :D
Kolk je bla takrat akcija za accorde? Pri civicih bi znal še bolj znižat cene, ker bojo novi toliko boljši... 1.0 bo mela že 130 konjev :zobki:
Uporabnik
Kar se mehkobe tiče so mislili vzmeti ja.
So mi pa berzvzezne te ECO tipke, ki nimajo prav nobene funkcije in so samo za okras kot kaj drugega!
Je kdo že poizkusil to?
Tiste prave športnosti ni več kot je bila včasih v Hondah.
Danes so naravnani bolj na komfort kot kaj drugega.
In bognedaj z omenjenim Civic-om iti kam v rovte ker kaj hitro lahko podrajsaš kaj.
Uporabnik
Fantje, dajte se zresnit in debatirat o 10.generaciji.

Evo en članek:
http://siol.net/avtomoto/novice/honda-c ... iji-426647" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabnik
Super, koliko to stane? Kokr je funt padu bi lahko bil 15 jurjev :D
Uporabnik
Gros wrote:Super, koliko to stane? Kokr je funt padu bi lahko bil 15 jurjev :D
Verjetno bo treba dodat še kakšnih 10 jurjev :yes: :evil: :D
Honda CR-V 2.2i DTEC exe B '11
Honda Civic 1.8 sport '09 - ex
Uporabnik
Tolk je bil accord. To ne bo šlo skozi v Sloveniji. Če so golfa sposobni ponudit pri cca 15 jurjev, bi tut hondo morali tam nekje, ajde mal več k ma več opreme. 25 to se pa že o bmw 3 pogovarjamo in tukaj honda civic nima pri nas kej počet. Fanjte na ac-ju se bodo dolgočasili še naprej.
Uporabnik
In kaj bi vi pričakovali za omenjeno ceno?
Kaj pogrešate od opreme in voznih lastnosti?
Uporabnik
Če želijo za Jazza 17k, potem bo Civic pač ene 22k osnovni model.
Uporabnik
eljuero wrote:Če želijo za Jazza 17k, potem bo Civic pač ene 22k osnovni model.
Misliš?
Zanimivo, da so Accord-a umaknili iz ponudbe in za njegovo ceno sedaj prodajajo Civic-a ; očitno po lestvici drsijo navzdol :roll:
Uporabnik
Ja najcenejši crv je trenutno 22.870, jazz pa 15.800. Se pravi sredina je 20 okroglih :)
Uporabnik
Gros wrote:Ja najcenejši crv je trenutno 22.870, jazz pa 15.800. Se pravi sredina je 20 okroglih :)
:yes:
In zanimivo je to da ima več opreme kot konkurenca
ModeratoR
https://www.facebook.com/evomagazine/vi ... 485385121/" onclick="window.open(this.href);return false;
Honda Civic Sedan 1994 b20
Honda Accord Coupe 1985
Uporabnik
A kdo ve se kaj spremeni glede servisiranja turbačev? Kakšna bo poraba?
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels