spite, pripravi kovter.
kolk je pa kaj ura?? 1. hmmm to je pa ze cas, da gremo kerga lovit. aja, ne smem, je prepovedano, k sam lahk js kriva, da bezi, pa ne zna vozit in se sesuje. Pa nc, grem pa pocivat.
spite, pripravi kovter.
spite, pripravi kovter.
jaja, pa imamo 131 konjckov
čauči
emm, ne furam jst več tist kar sem prej, zdej gremo na BUS varjanto, to pa itk tle moj okoliš, tko da edin kot gost še pridem na vaš konc, službeno zaenkrat nč, mogoče pa

emm, ne furam jst več tist kar sem prej, zdej gremo na BUS varjanto, to pa itk tle moj okoliš, tko da edin kot gost še pridem na vaš konc, službeno zaenkrat nč, mogoče pa
Za povečanje penisa si preprosto kupite [url=http://www.youtube.com/watch?v=rLBZnjhuphA]BMW[/url] in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
a lidija se ziva? 
koga pa bi ti nabijala?lidija wrote:no sicer pa ze dolg nisem nabijala, pa lahk zdej nabijem.![]()
spet se bom sam s sabo kregal.........

Znaš še kej druzga napisat??!
Dobro jutro tud teb
Dobro jutro tud teb
Ja sparam sparam sam mi ne gre tok dobr kukr sm mislulidija wrote:caspy, a kaj sparas ze za marcino, da bomo lahk sli poleti kak krog.
mandika, js nc ne vem.
The unfriendly GhOsT
Ego prenese več kot veliko, telo pa manj kot zelo malo.
Born at last come back to dast, Born in sin come on in.Give me what I want and I'll go away :twisted: :twisted: :twisted:
Japan all the way - GSX-R & ED7
Ego prenese več kot veliko, telo pa manj kot zelo malo.
Born at last come back to dast, Born in sin come on in.Give me what I want and I'll go away :twisted: :twisted: :twisted:
Japan all the way - GSX-R & ED7
ja manj za une stvari vec za motor, a necaspeRR7 wrote:Ja sparam sparam sam mi ne gre tok dobr kukr sm mislulidija wrote:caspy, a kaj sparas ze za marcino, da bomo lahk sli poleti kak krog.
mandika, js nc ne vem.mah sej neki bomo spackal se zmer do zdej smo......
jaja, pa imamo 131 konjckov
Information
Moderators