Temu v oglasu gre pa overboost do 1.4bar?majaCRX wrote:Točno tako.R type wrote: 2,5 V6 ne more pobegnit VTI-ju.![]()
Q4 je pa čisto druga štorija.![]()
LP
4 kolesen pogon, turbo na 0.8 bara čist osnovna verzija...stock ima cca 190 HP!!
LP,Aly
Temu v oglasu gre pa overboost do 1.4bar?majaCRX wrote:Točno tako.R type wrote: 2,5 V6 ne more pobegnit VTI-ju.![]()
Q4 je pa čisto druga štorija.![]()
LP
4 kolesen pogon, turbo na 0.8 bara čist osnovna verzija...stock ima cca 190 HP!!
Last edited by Aly on 01 Jul 2005 12:22, edited 1 time in total.
Ne vem, če je bil ta. Tip, ki me je prehitel, je bil star okoli 30 let. Malo sem se pozanimal, baje, da je v Velenju še en tak avto, ker tisti direktorjev sin ni toliko star.majaCRX wrote:Ma, ne pametujte![]()
To je ZNANA 155 Q4 (turbo seveda), pa še kar nekaj dodelana. Vozijo jo sine od enega izmed direktorjev Gorenja v Velenju.
Stock VTI nikakor ne more niti slediti tej Alfi, kaj šele konkurirati
Pol te je pa bolj počasi prehitel, da si uspel videt kolk je star.Bor_VTI wrote:Ne vem, če je bil ta. Tip, ki me je prehitel, je bil star okoli 30 let. Malo sem se pozanimal, baje, da je v Velenju še en tak avto, ker tisti direktorjev sin ni toliko star.majaCRX wrote:Ma, ne pametujte![]()
To je ZNANA 155 Q4 (turbo seveda), pa še kar nekaj dodelana. Vozijo jo sine od enega izmed direktorjev Gorenja v Velenju.
Stock VTI nikakor ne more niti slediti tej Alfi, kaj šele konkurirati
R type wrote:Pol te je pa bolj počasi prehitel, da si uspel videt kolk je star.Bor_VTI wrote: Ne vem, če je bil ta. Tip, ki me je prehitel, je bil star okoli 30 let. Malo sem se pozanimal, baje, da je v Velenju še en tak avto, ker tisti direktorjev sin ni toliko star.
LP
R type...umiram od smeha!!lol samoalf wrote:Ha,ha,ha,ha,končno ste videli rit moje alfice![]()
![]()
Sej si se matral,ampak q4 pa ne sežeš do praga!Nima nobenega čipa,samo 190KM!!