Uporabnik
Re: Nategatorji - Tetra-Mark
Verjetno si, pa te bodo še enkrat "skušali"... :lol: :lol: :lol:
OP Turbo
Uporabnik
VSAKA MEDALJA IMA DVE PLATI

Kot njihova stranka sem izredno zadovoljen že nekaj let, zato močno dvomim da so res tako nesposbni kot jih M.P. opisuje.
Miren sem le, če peljem svoje vozilo k njim in nikamor drugam, zato sem izredno zgrožen nad takimi slabomisci oz. nad ljudmi ki mislijo da so požrli pamet sveta in jih zato vsak ki misli drugače hoče le "nategnit".
Slabomislec kot sem, morda sem res požrl vso pamet sveta, sem včeraj peljal avto na uradni servis Honde napolnit klimo, ker mi je preslabo hladila. Napolnili so mi jo in povedali, da je bilo notri premalo plina in klima zdaj res hladi, kot je treba. Tako sem se prepričal, da mi v Tetra-Marku lani niso napolnili klime. Dragi hondaši, bodite previdni, kaj vam serviserji ponujajo.

Še nekaj. Po kratki debati z električarjem o klimi mi je zdaj jasno, zakaj mi klima po dolgi vožnji (3 do 4 ure) neha hladiti. Sklopka kompresorja za klimo (8.gen.) se med dolgo vožnjo pregreje in če je že precej iztrošena, ne prime več. Ko se sklopka ohladi, pa spet normalno dela.
Uporabnik
Meni ko serviser za bilokatero znamko (imam 3 avtomobile) reče,da ne morem biti zraven ko se bo delalo, se obrnem in grem stran. fertik.pika.

Naj povem situacijo izpred nekaj dni. Kakšnih 10 dni nazaj sem kupil civic-a VTI. Ravno na tem forumu se je našel forumaš @devil ki mi je sam ponudil pomoč za pregled avtomobila (zelo lepa gesta). Zmenila sva se in pripeljal sem avto na pregled. Avto sva detaljno pregledala, peljal ga je, potem pa mi je cca. 1,5h razlagal ama čisto vse kar me je zanimalo in še več. Seveda ob kozarčku hladne pijače :) Vse pregledava se pogovoriva ter zmeniva za servis mislim,da naslednji dan. Ob koncu pregleda mu želim dati simboličnih 5eur za pomoč,informacije itd...pravi,da jih ne bo uzel in bom naslednjič plačal samo delo ki ga bo opravil če se bom za to odločil. OK jaz mu vseeno pustim 5eur v delavnici na mizi in grem...

Predno sem avto pripeljal na servis k njemu naj povem še ,da si je možakar vzel čas in mi vse kar bi bilo recimo na avtu treba zamenjat popisal in poslal v seznamu z cenami. Pri tem mi je sam dejal,da naj za materijal pokličem naokoli če bi ga lahko slučajno kje dobil ceneje. Tega pa ne vidiš vsak dan, HUDO :D

Ker sem ga resnično prosil če bi lahko zamenjala vsaj olje in filtre čim prej, ostalo pa lahko kakšen mesec kasneje, si je vzel čas okrog 21:00 zvečer.
Medtem ko je delal, sem jaz sedel v delavnici pil hladno pijačo, kadil, in postavljal kup uprašanj :D
Opazim 5eur na mizi ki sem mu jih pustil za kakšno kavico, in uprašam kaj ga grize ,da jih ni uzel. Še enkrat je rekel,da bom plačal samo kar bo dejansko naredil. Milo rečeno sem bil izjemno pozitivno presenečen. :shock: Na koncu sem mu dal 5eur manj in rekel evo zdaj jih boš pa moral uzet... :D

Končal je okoli 23-te ure!

Na kratko bom rekel, človeka poznam 2-3dni in sem bil tako navdušen nad njim ,da je veselje :) In tak serviser ni pridobil z mano samo eno stranko temveč jih je pridobil precej več. Moram rečt ,da ima tak odnos do stranke kakršnega si vsaka stranka želi. In z takim načinom se pride v življenju lahko zelo daleč v bilokateri dejavnosti.

Pridnost, poštenost, usrežljivost, znanje ter ugodna cena. Ko ima človek vse to ni dvoma o njegovem uspehu.
Uporabnik
@devil ni serviser, je ljubitelj znamke honda in človek ki zna nekaj naredit in pošraufat. Na servisih ipd. imaš pa ljudi ki so tam zaposleni in jim dol visi če ni vse v nulo, važno da se cagar na uri čimprej obrne na 15.00 in gasa domov. :)
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels