Uporabnik
Re: New Honda Civic Type R on the way
Soichiro wrote:Ni vse samo v končnih konjih, precej je v konjih in naovru med celotnim delovnim razponom motorja, odzivnostjo motorja, natančnostjo in hitrostjo menjalnika, težo avtomobila, razporeditvijo teže, aerodinamiko, podvozjem, zavorami,....

Avto lahko ima manj konjev kot Megan RS Cup, pa bo vseeno hitrejši. Seveda če bo pravilno narejen.
lep dokaz za to je focus RS, ima celih 85konj več od megana pa ga kljub temu ni uspel prehitet
VAG odklepanje funkcij, pošlji PM
Uporabnik
http://www.volan.si/novosti/novice/1525 ... ic-type-r/" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabnik
ole!
Uporabnik
Končno :)
Uporabnik
Končno so se spravili v pogon da bodo naredili zgodovino kot so jo že naredili v 90 z odličnimi motorji :ave:
Uporabnik
Samo nej naredijo vzdržljivo in kvalitetno narejeno,pa so zmagali,tut če je megan hitrejši pa naj bo ane :).
Brake Master
Ma dej z temi časi na peklu je ratal samo show off.

Đabe ti to za nas rajo, večina rabi avto za vsak dan in da čim manj "dela" z njim.
Ne pozabit na to da je Renault f1 prvak..... Zaradi cesar imajo sedaj vsi klioti nekaj KM vec, nekoliko manj pokurijo, servisni interval pa se je podaljsal za 2000 km. Njihovim voznikom pa se je podaljsal tic, povecal gobec in zmanjsal iq.
Uporabnik
Točn tko,malo ker lastnik trenutnih type-R civic izkoristi teh 200 konjev,samo v sloveniji je itak bolj to jaz imam ti pa nimaš aja pa moj je hitrejši k tvoj :wink:.
Uporabnik
sej se ne gre za to al rabiš al ne rabiš, dejstvo je da če imaš en izdelek ki je top, se posledično bolje prodajajo tudi ostali, dobr pustmo slovenijo, recimo da type R naredi top čas na nurburgringu, takoj zraste prodaja type R modelov pa ne samo s strani fanov amapak tudi drugi in večinoma mlajši, in ko se malenkost postaraš pride familija in to, pogledaš po accordu
VAG odklepanje funkcij, pošlji PM
Uporabnik
recimo da je vroča štručka in jo vsi hočejo.
Fotr Admin
yaxo11 wrote:In ko se malenkost postaraš pride familija in to, pogledaš po accordu
Ali pa zamenjaš accorda za 5-vratnega CTR. Count me in. Zaradi časa na ringu seveda... :D
Uporabnik
Vse lepo ja bo najhitrejša na nurburgringu,sam bo zato tut cena zrastla,potem bo pa spet predraga je.
Uporabnik
Glede cene me prav zanima, kaj bo :)
Uporabnik
Sm 1.6 mlinček na turbaka, pa več kot 250hp tole bo res malo huda, trenutno mislim da ni vozila, ki ima enak hrček in več kot 210hp, meni se zdi, da avto ne bo imel več kot 220-230hp, zna biti pa vse ostalo noro,(teža, vozne lasnosti.....), 8 brzin huuu :yes: :yes:
http://www.playgame.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.drift.si" onclick="window.open(this.href);return false;
Honda Civic 1999 EK3 Yellow
Honda Civic 2006 1.8i-VTEC FK2 Red
Uporabnik
wa, in kaj 1.6 hrček je kao pohvalno? mene bolj zanima kolko bo motor zdržal preden explodira.
Uporabnik
Divjak888 wrote:wa, in kaj 1.6 hrček je kao pohvalno? mene bolj zanima kolko bo motor zdržal preden explodira.
vti navit na 210 hp drzi kolegu ze ne vem kak dolg. pa brez puhalnika. tip hod skos na dirke pa se za daily use ga ma.. ne rabim govrit, da je motor ze star 15 let.

sicer pa tale type r ne bo nikol mel 1.6, 2.0 turbo vtec garant!
lp
....get ready, get set, let's roll....Red, yellow, hit green, then go, breathe in slow....

CRX Del Sol JDMb18c built/ex
Prelude 2.0i/ex
Civic FN2/ex
Civic FK2...
Brake Master
Divjak888 wrote:wa, in kaj 1.6 hrček je kao pohvalno? mene bolj zanima kolko bo motor zdržal preden explodira.
Pa kve vi živite, v kleteh? Poglej kaj mečka pripravlja za A serijo. Če se iz 2.0T bp spravlja čez 300ps,se bo tudi uz 1.6 čez par let 250ps ven dalo.

Ford recimo testita 165KW 3cilinder 1.0 motor..
Ne pozabit na to da je Renault f1 prvak..... Zaradi cesar imajo sedaj vsi klioti nekaj KM vec, nekoliko manj pokurijo, servisni interval pa se je podaljsal za 2000 km. Njihovim voznikom pa se je podaljsal tic, povecal gobec in zmanjsal iq.
Uporabnik
Tudi Citroen je za svojega DS4 Racing že pred časom najavil 1.6T z 256hp, tako da če bo Honda uresničila te govorice ne bo to nič posebnega..

("The DS4 Racing uses the same 1.6-litre turbocharged four-pot petrol engine from PSA, but ratchets up the power to a rather dizzying 256bhp")
http://www.topgear.com/uk/car-news/citr ... 2012-02-24" onclick="window.open(this.href);return false;
ED7-EK4-EP3
Uporabnik
http://www.autoexpress.co.uk/honda/civi ... rbo-engine" onclick="window.open(this.href);return false;
8)
....get ready, get set, let's roll....Red, yellow, hit green, then go, breathe in slow....

CRX Del Sol JDMb18c built/ex
Prelude 2.0i/ex
Civic FN2/ex
Civic FK2...
Uporabnik
Me prav zanima, če se bojo držali tega. Upam, da ja :D
'08 milano red FK2
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels