Ma sej možno je pa, da bojo cene tolk znižal, da bo ratal bolj privlačen 
Modelarji vseh dežel, združite se.
Meni je lep, še posebej limuzina. Če že 8 in 9.gen ni pravi civic. Ta se vsaj odlično pelje in lepo nizko sedi za razliko od prejšnjih dveh generacij.
Honda Civic 1.8 i-VTEC Type S
Honda Civic 1.5T Sport
Honda Jazz e:HEV
Honda Civic 1.5T Sport
Za-me je bil zadnji pravi Civic VI (1995-2000) potem so pa same spake

Članek na zurnal24.si:
http://www.zurnal24.si/novi-honda-civic ... nek-277948" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.zurnal24.si/novi-honda-civic ... nek-277948" onclick="window.open(this.href);return false;
Oblika novega civica je top !! Tudi ko je prišel accord z izbuljenimi blatniki na trg so vsi po slikah sodeč nekaj jokcali.Tukaj je isto,slike ne povedo vsega,ker ima avto veliko enih vogalov in linij. Skratka ima en karakter za razliko pri nemcih,kot bi napihnil balon in naslikal stekla in kolesa !!
Si siguren o tem kar si napisal?
Preveč balonaste oblike in nepraktičen!
Od kje tebi to? Največ placa na zadnji klopi in daleč največji prtljažnik 478-litrski vs 380-litrski od golfa. Od kje ta nepraktičnost? Vsaka kritika je dobrodošla če je utemeljena. Če pa sam navedeš kritiko brez utemeljitve in razlage, se pa vse sliši dosti prvošolsko, ko rečeš da je nekej glupo in ne veš zakaj.Rudonya wrote:Si siguren o tem kar si napisal?
Honda Civic 1.5T Sport
Honda Civic 1.5T Sport
Nevem,meni nekako ni več tisti pravi Civic in nima več tiste duše, ampak vse nekaj natlačeno, brez zamere!
Ni nobene zamere, torej če poenostavimo, ni ti lep
. Praktičen bo zelo, vozne lastnosti ima baje tudi zelo dobre, glede dizajna pa bi seveda lahko bil še boljši in imel več "duše". Če primerjam z 9. generacijo ki je zame polom, se mi vseeno zdi 10.generacija spet korak v pravo, bolj športno smer.
Honda Civic 1.5T Sport
Honda Civic 1.5T Sport
5,7 pa 9 gen čist tazadnji facelift nism vozu.
Honda Civic 1.5T Sport
Honda Civic 1.5T Sport
Aha.portos wrote:5,7 pa 9 gen čist tazadnji facelift nism vozu.
In kateri ti je bil najboljši od teh?
Ne ne, teh nism vozu. Žal mi je ker nisem še 7gen peljal, za 5 in zadnji facelift 9 mi pa ni tolk žal, čeprav piše da se je 9 ful izboljšala od prve ki je izšla. Najbolj zabavna mi je bla od kolega 4 gen, sam to je že okol 14let nazaj ko jo je mel tak da se mogoče narobe spomnem, sam je bil kul avto.
Recimo 8gen type S ki jo mam zdej za moje pojme ni nek športni filing v njemu, sedenje sploh ne, res pa da sm 190cm visok, manjši verjetno boljše sedijo.
Kera je tebi najljubša?
Recimo 8gen type S ki jo mam zdej za moje pojme ni nek športni filing v njemu, sedenje sploh ne, res pa da sm 190cm visok, manjši verjetno boljše sedijo.
Kera je tebi najljubša?
Honda Civic 1.5T Sport
Honda Civic 1.5T Sport
Aha.
Meni najboljša je IV in sicer se spomnim, ko jo je starejši stric pripeljal iz Celovca in smo jo mulci v vasi gledali kot planetarno čudo
Tista prava športna limuzina z družinsko prostornostjo in ko je pripel Adria počitniško prikolico je sploh nisi čutil!
Kot sem rekel zadnji pravi sta pa bili V in VI v katerih sem se dosti prevozil kot stranka, ko sta jih imela podjetji Taxi Metro in Intertours.
Pa to so res pravi klasiki, ki tudi na trgu kar držijo ceno!
Meni najboljša je IV in sicer se spomnim, ko jo je starejši stric pripeljal iz Celovca in smo jo mulci v vasi gledali kot planetarno čudo
Tista prava športna limuzina z družinsko prostornostjo in ko je pripel Adria počitniško prikolico je sploh nisi čutil!
Kot sem rekel zadnji pravi sta pa bili V in VI v katerih sem se dosti prevozil kot stranka, ko sta jih imela podjetji Taxi Metro in Intertours.
Pa to so res pravi klasiki, ki tudi na trgu kar držijo ceno!
Če pogledaš to 10gen pa daš poleg 6gen, se mi zdi da jim je bla še največji vzor po obliki zadka pa bočnih linij. 8 in 9 sta bolj špičasti ospredej, 7gen recimo pa sploh niti malo ni podobna.
Mogoče pa so nardil to kaj ti praviš da niso
. Kolesa so dali bolj narazen da je karoserija bolj toga pa spustil so ga za par centi. Jst upam da jim je ratalo.
Mogoče pa so nardil to kaj ti praviš da niso
Honda Civic 1.5T Sport
Honda Civic 1.5T Sport
Kakorkoli pogledaš vsaka generacija je nekaj posebnega!
Ampak včasih so znali delati zadeve z dušo, danes pa jih samo zapakirajo in olepšajo!
Pripeti danes prikolico, ki je težja od avta in da se nas pelje 5 je danes redko videti...
Danes žal samo še šminke delajo
Ampak včasih so znali delati zadeve z dušo, danes pa jih samo zapakirajo in olepšajo!
Pripeti danes prikolico, ki je težja od avta in da se nas pelje 5 je danes redko videti...
Danes žal samo še šminke delajo
Se strinjam. Vsaj delajo tako da je vsak drugačen od drugega, ne pa kot recimo vw golf ko ma vsak naslednji sam luči spremenjene
, kdo se pa več prodaja pa vemo. Res škoda da se izvirnosti ne ceni več v tem razredu.
Honda Civic 1.5T Sport
Honda Civic 1.5T Sport
Bravo!
Vse nekaj natlačeno in bolj na urbani način delano!
Ko že omenjaš Golfa ti lahko mimogrede povem, da sem se z IV komot peljal iz Ljubljane v Dubrovnik, medtem ko je bilo v V tako tesno da sem komaj čakal da izstopim.
Danes je nažalost vse vsiljivo in ni več toliko zračen prostor ter ni tiste uporabnosti razen mestne
Kar se pa omenjenega Civica tiče mi deluje zelo sprešan oziroma na silo skupaj sestavljen
Ko že omenjaš Golfa ti lahko mimogrede povem, da sem se z IV komot peljal iz Ljubljane v Dubrovnik, medtem ko je bilo v V tako tesno da sem komaj čakal da izstopim.
Danes je nažalost vse vsiljivo in ni več toliko zračen prostor ter ni tiste uporabnosti razen mestne
Kar se pa omenjenega Civica tiče mi deluje zelo sprešan oziroma na silo skupaj sestavljen
Rudonya wrote:Bravo!
Danes je nažalost vse vsiljivo in ni več toliko zračen prostor ter ni tiste uporabnosti razen mestne![]()
Ravno nasprotno,dizajnerji so se potrudili in naredili veliko linij,izboklin itd. Za razliko germanov,ko je popolnoma vse enostavno zaokroženo brez linij !
Sory ampak tudi slike so precej drugačne kot v živo,ko ga vidiš boš presenečen
Aja?honda95 wrote:Ravno nasprotno,dizajnerji so se potrudili in naredili veliko linij,izboklin itd. Za razliko germanov,ko je popolnoma vse enostavno zaokroženo brez linij !
Sory ampak tudi slike so precej drugačne kot v živo,ko ga vidiš boš presenečen
Nisem mahnjen na nemce, ampak sem samo povedal izkušnjo!
Danes žal ni več škatlastih ampak same balonaste in druge razne oblike
A si ga ti videl oziroma si ga pogledal od blizu?
Information
Moderators