Uporabnik
smecks wrote:
petronas wrote:Pridi na drag in pokazi kako gre tvoj TDI, stoparica ne laze.
cak da gume zamenam.... so pr koncu... pol pa itak!
Ja ja take mi že dolg poznamo :twisted: :twisted: :twisted:
Tu se kr neki duvajo z TDi ko pa je treba na 402m :shock: :shock:

Nema TDI ribnu :P :P :P :wink:
Uporabnik
bi rad videl TDI majstre da pridejo na drag....in da avto zdrži vse...not mogoče pri nas :)

tudi tisti 530d bo crknu če bo peljal celo sezono...sm sto posto v to...
Uporabnik
smecks wrote:dj no dj... kr poglej kero masinco ma El presidente.... je zihr mocnej k moja... pa se moj je dizl... pa 1.9, njegov pa 2.4 se mi zdi.. pa je bil mozakar cist :shock: :shock: :shock: KAR PRASTE GA! hehe
Jep, Accord je pač ultimate drag avto, a ne? :x :x
CRV
Uporabnik
Dizl ni za drag. Enostavno nima dovolj uporabnih obratov. Za v promet je pa bomba.
smecks wrote:hehehehehehehehe
To pa sploh ni nben problem HONDO pustit ZA SABO! Če sm pustu EL presidenta tko da je bil sam :shock: :shock: :shock: pol nimate šans!
TDI RULZ!!!! 8) 8)
Ja, tako sem tudi jaz kolega z VTI-jko z TDI-jem hecal. Pustil jo nisem za sabo (razen v Vrhniški klanec), bila sva pa skup. No nad 180 km/h mi je uhajal. Imel sem pa 18 col (-5km/h) in zadnji racing spojler, ki mi je pobral 10 km/h, on pa stock.
Pa še porabo sva mal primerjala... :twisted:
Kolega mi še vedno ne verjame, da sem imel samo 120 KM (90 + RSR).

Drug kolega ima čipano Ibico TDI s 160 KM. Ga enostavno nisem mogel kar za šalo napečt. Na mobiju sem pa tako padel mimo, da je on samo :shock: .

S sosedom pa nočem probat (A6 3.0 TDI + MTM = 270 KM), ker na ravnini že po 2 kilometrih blokada poje (250 km/h). Me je peljal in sem jaz debelo gledal. Na isti ravnini jaz ne dobim 250 noter. Na mobiju bi pa on uzadi ostal, pa čez kačje ride... :twisted:

LP
My Toy:
[url=http://www.hondaclub-si.com/forum/viewtopic.php?t=13686]Klik[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=15fHO7phkY4]Klik[/url]
My Toy´s Sound:
[url=http://freeweb.siol.net/jelen1/MrS2ks_sound.wmv]Klik[/url]
Uporabnik
Urosch wrote:
smecks wrote:hehehehehehehehe
To pa sploh ni nben problem HONDO pustit ZA SABO! Če sm pustu EL presidenta tko da je bil sam :shock: :shock: :shock: pol nimate šans!
TDI RULZ!!!! 8) 8)
Res je problem T(raktor)D(imi)I(tak)ja prehitet. :P
:P :P :P
ACCORD 00' 1.8 ES VTEC

AX 1.4i 4x4

Civic 1.5 Vtec http://www.hondaclub-si.com/forum/viewt ... highlight=
Uporabnik
honda je avto,vse drugo je skup zneseno... :lol: :lol: :lol:
ACCORD 00' 1.8 ES VTEC

AX 1.4i 4x4

Uporabnik
integra typeR comming soon :twisted: :twisted: :twisted: 8)
ACCORD 00' 1.8 ES VTEC

AX 1.4i 4x4

Uporabnik
Zelen CRX - Maribor
Kdo vozi zeleno CRX v Mariboru?

Zadnje steklo je tudi zeleno.
Uporabnik
Mr. S2k wrote:
Dizl ni za drag. Enostavno nima dovolj uporabnih obratov. Za v promet je pa bomba.

LP
JA bi ribnu zihr ja... če bi ga mrzlega zalaufu pol pa direkt na DRAG.. sj nism HONDA, pa da pol ribne... sj je glih zdj enmu tle a ni? Ne segrevam jz dizla tko da mrzlega pa u prvo pol pa pod obrate da se segreje.... mislm Honda je pač Honda... sam k dizla segreješ... v konkurenci enakih NIMA PARA!! Vsaj moj ne! Navora 385Nm.... kera Honda ga ma tok??? Moj še u tretji sam spele.... Honda pa sam nad 5000 obrati se sliš... do takrat pa mene že zdavnej ni več.... k sm že tok pred njim da ga tud v vzvratno ne vidm več... SORY tko pač je! :twisted: :twisted: :twisted:
Uporabnik
Drgač pa brezveze no... sj itak bo vsak vztraju pr svojem... uglavnm vsak ma svojga rad - jz pač TDI-ja ne zamenam za nobenga več!!! 8) 8)
Uporabnik
Daj povej katerega TDI-ja maš ti? Kok konjev ma tole pod haubo? Mislim ker v SG je bil tam bmw 530d pa na tistih 402 metrih ni dal bohve kaj od sebe... V prometu pa vemo ja da je TDI v prednosti.... Sam veš kako je..se tudi najde benciner...kjer TDi nima varijante.... :twisted:
Honda Civic 1.4iS HB (90ps, turkizno-zelana lepotica) ;)

Lovrenc na Pohorju-Maribor-Celje-Nazarje, 130 km - 1h 02min (Civic HB 1.4iS 90ps, l.2000)
Uporabnik
Green_Ghost wrote:Daj povej katerega TDI-ja maš ti? Kok konjev ma tole pod haubo? Mislim ker v SG je bil tam bmw 530d pa na tistih 402 metrih ni dal bohve kaj od sebe... V prometu pa vemo ja da je TDI v prednosti.... Sam veš kako je..se tudi najde benciner...kjer TDi nima varijante.... :twisted:
1.9 TDI 130KM avto pa le mal nad tono... trga gate u tretji obrača k norc! drgač pa poglej prejsn odgovor reku sm u rangu enakih ne pa zdej 100 - 150 konj razlike!!! Aja pa še neki ZELOOOOOO važnega... Če je šofer taprau lahko tud s kerim JAJCEM stisne druzga močnejšga - VERJEM!!!
Uporabnik
smecks wrote:
Mr. S2k wrote: Dizl ni za drag. Enostavno nima dovolj uporabnih obratov. Za v promet je pa bomba.

LP
JA bi ribnu zihr ja... če bi ga mrzlega zalaufu pol pa direkt na DRAG.. sj nism HONDA, pa da pol ribne... sj je glih zdj enmu tle a ni? Ne segrevam jz dizla tko da mrzlega pa u prvo pol pa pod obrate da se segreje.... mislm Honda je pač Honda... sam k dizla segreješ... v konkurenci enakih NIMA PARA!! Vsaj moj ne! Navora 385Nm.... kera Honda ga ma tok??? Moj še u tretji sam spele.... Honda pa sam nad 5000 obrati se sliš... do takrat pa mene že zdavnej ni več.... k sm že tok pred njim da ga tud v vzvratno ne vidm več... SORY tko pač je! :twisted: :twisted: :twisted:

kva je s tabo človk???kva prbijaš???zadnč mi golf V 2.0 TDI ni nč mogu no pa sam tih bod.pa prej bo tvoj ribnu k HONDA
Smile now,cry later
Uporabnik
ok... duše umirte se malo, jaz prosim, lej je kdo sploh videl tdi-ja na kakem dragu, mal me firbec?

:wink:
Insane
Dovolj!
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Locked

Information

Moderators

Blue Angels