Uporabnik
Re: Novi civic 10 gen sedan USA
Rudonya wrote:
honda95 wrote:Ravno nasprotno,dizajnerji so se potrudili in naredili veliko linij,izboklin itd. Za razliko germanov,ko je popolnoma vse enostavno zaokroženo brez linij !
Sory ampak tudi slike so precej drugačne kot v živo,ko ga vidiš boš presenečen :)
Aja?
Nisem mahnjen na nemce, ampak sem samo povedal izkušnjo!
Danes žal ni več škatlastih ampak same balonaste in druge razne oblike :cry:
A si ga ti videl oziroma si ga pogledal od blizu?
Ja tudi ti ga nisi videl. Vidim pa podobne linije kot imajo predhodni model in si lahko predstavljamo.
Uporabnik
honda95 wrote:Ja tudi ti ga nisi videl. Vidim pa podobne linije kot imajo predhodni model in si lahko predstavljamo.
Aha.
Pa vidi se da bolj iščejo hudiča
Uporabnik
Rudonya wrote:
honda95 wrote:Ja tudi ti ga nisi videl. Vidim pa podobne linije kot imajo predhodni model in si lahko predstavljamo.
Aha.
Pa vidi se da bolj iščejo hudiča

Mislim da se so hudičevo potrudili in naredili zelo razgiban športni avto :yes:
Uporabnik
honda95 wrote:Mislim da se so hudičevo potrudili in naredili zelo razgiban športni avto :yes:
Si 100%?
Uporabnik
200%

https://www.google.si/search?q=new+hond ... C5X8jWM%3A" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabnik
honda95 wrote:200%

https://www.google.si/search?q=new+hond ... C5X8jWM%3A" onclick="window.open(this.href);return false;
:bruh: :bruh:
Pa to ti petletni otrok lepše zriše na papir
Zadnje luči kot bi bil že zaleten :cry:
Uporabnik
Še en članek na spletni strani Avtomobilizem ter nekaj slik zraven:

https://www.avtomobilizem.com/novice/tu ... 7-09-2016/" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabnik
Ta zmaga "za liter pa je večji prtljažni prostor".
Uporabnik
Rudonya wrote:
honda95 wrote:200%

:bruh: :bruh:
Pa to ti petletni otrok lepše zriše na papir
Zadnje luči kot bi bil že zaleten :cry:
Ti to resno?? Ali se delaš brihtola??
Uporabnik
Dejmo mal odpret obzorja in gremo naprej,ker v zadnjih 20 letih so avtobobili več ali manj vsi isti,ter eden bolj kopira od drugega !

Za japonci vsi pravijo da kopirajo,vendar tole sigurno ni od nobenega kopirano ! Avto ima velo enih linij ter vogalov,nikjer nobene ravnine kar je najlažje narest za razliko takšne umetnije.

Absolutno je treba se malo navaditi,ampak sem prepričan,da je tole dizajnerski odličen uspeh !

https://www.google.si/search?q=new+hond ... jzCdGHM%3A" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabnik
Meni je lep in upam da Evropa dobi tudi limuzino. Mogoče kdo ve če je potrjeno da bo tudi limuzina civic na voljo pri nas? Logično bi bilo, ker Evropa nima več Accorda.

Ne more pa bit nova oblika civica vsem lepa, Rudonyi pač ne zgleda dobro, to je čist normalno. Večini se pa zdi da je lep.
Honda Civic 1.8 i-VTEC Type S
Honda Civic 1.5T Sport
Honda Jazz e:HEV
Uporabnik
honda95 wrote:Ti to resno?? Ali se delaš brihtola??
Ne povem tako kot je res!

[quote=''portos'']Meni je lep in upam da Evropa dobi tudi limuzino. Mogoče kdo ve če je potrjeno da bo tudi limuzina civic na voljo pri nas? Logično bi bilo, ker Evropa nima več Accorda.
Ne more pa bit nova oblika civica vsem lepa, Rudonyi pač ne zgleda dobro, to je čist normalno. Večini se pa zdi da je lep.[/quote]
Jasno, da gre za stvar okusa.
Drugače pa 4vratnih sedanov novih praktično ni na trgu oziroma je scena z njimi pri nas popolnoma mrtva.
Škoda, ker nimamo Accorda v ponudbi.
Vse je danes :wink:
Uporabnik
Fantje to so slike.
V živo bo avto sigurno zažigal, ne dvomim.
Moje mnenje je, da bo avto uspešnica.
Vsekakor bo kakovost na najvišji ravni v razredu, varnostni in asistenčni sistemi bodo prav tako v vrhu, poleg tega še odlično podvozje ter turbo motorji, ki bodo češnjica na tortici.
[b]Prodam vti-ja letnik 2001 [/b]
Uporabnik
Rudonya wrote:
honda95 wrote:Ti to resno?? Ali se delaš brihtola??
Ne povem tako kot je res!

[quote=''portos'']Meni je lep in upam da Evropa dobi tudi limuzino. Mogoče kdo ve če je potrjeno da bo tudi limuzina civic na voljo pri nas? Logično bi bilo, ker Evropa nima več Accorda.
Ne more pa bit nova oblika civica vsem lepa, Rudonyi pač ne zgleda dobro, to je čist normalno. Večini se pa zdi da je lep.
Jasno, da gre za stvar okusa.
Drugače pa 4vratnih sedanov novih praktično ni na trgu oziroma je scena z njimi pri nas popolnoma mrtva.
Škoda, ker nimamo Accorda v ponudbi.
Vse je danes :wink:[/quote]

Ja tebi enostavno ni samo da ti ni všeč,ampak bruhaš ob njem ! :shock:
Uporabnik
honda95 wrote:Ja tebi enostavno ni samo da ti ni všeč,ampak bruhaš ob njem ! :shock:
Napaka!
Samo sporočam ter sem že davno opazil da to ni več tisti pravi kot smo ga poznali!
Smo pa tudi tako daleč prišli da gledamo kako se menjajo žarnice in ne več praktičnost, prostornost in uporabnost :rotfl:
Uporabnik
Rudonya wrote:
honda95 wrote:Ja tebi enostavno ni samo da ti ni všeč,ampak bruhaš ob njem ! :shock:
Napaka!
Samo sporočam ter sem že davno opazil da to ni več tisti pravi kot smo ga poznali!
Smo pa tudi tako daleč prišli da gledamo kako se menjajo žarnice in ne več praktičnost, prostornost in uporabnost :rotfl:
Ja in žarnice na Hondah je skoraj nemogoče zamenjat ??
Uporabnik
Rudonya wrote:
Napaka!
In v katerem delu avto ne bo praktičen, prostoren in uporaben?
Uporabnik
Uporabnik
honda95 wrote:Samo sporočam ter sem že davno opazil da to ni več tisti pravi kot smo ga poznali!
Smo pa tudi tako daleč prišli da gledamo kako se menjajo žarnice in ne več praktičnost, prostornost in uporabnost
Ko berem te tvoje izjave, mi gre na smeh, ker ne veš kaj bi sploh rad ali pa ne znaš povedat. Bolj praktičnega, prostornega in uporabnega Civica kot je prišel z 8. gen. na svet, boš med starejšimi težko našel. Vsi novejši so samo malce "dopolnjeni". Saj mi je bila 6. gen. všeč in sem že skoraj kupil VTI-ja, pa sem drug avto dobil tako ugodno, da je bil moj prvi Civic 8. gen. in to eden prvih v Sloveniji. Z njim sem na cesti doživel take ovacije, kot bi se vozil s Ferarijem. Športen na zunaj, v prtljažnik s podrtimi sedeži sem pa lahko naložil več prtljage kot v kakega karavana.

Tisti pravi, kot ste ga poznali, je pa sedaj CTR, o katerem lahko samo sanjaš ...
Uporabnik
Starejši civici so bili svetlobna leta pred kakimi golfi, renoji... Veš kdaj so imele že 1.4 honde 100 konjev... Pa delali so 500 jurjev km z njimi....
Osmica je bila šminkerski avto. Lep dizajn, tudi praktičen, vožnja z njim pa ni bila več tisto pravo. Mašine niso bile več superiorne, kaj šele kake pol-toge preme... ampak koga je to sploh zanimalo pri takem dizajnu. Civic se je izgubil v povprečju z nadpovprečno ceno.
Modelarji vseh dežel, združite se.
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels