ÄŚe bom imel kdaj VTi ja bom narisl se tisto crtico pri obratih ( verejtno v stilu M5)
Honda Civic Rally 1974
*Civic GL*
Edited by - perimund on 03/03/2003 10:05:03
Edited by - perimund on 03/03/2003 10:05:47
Res, svaka čast! Men se kar sline cedijo...
Kolkrat bi mogu pa vama avto spucat, da bi še mojo accordo kej tazga nardila?
Še rajš bi pa vidu, če vama lohk za "avtopralnico" skeširam...
Me res drugač zanima, če bi se lahko kej zmenil. Pa R type je pomojem tud interesent, ane?
LP
PS: Pa sem vidu, da je Speed tud izrazu željo za accorda, tko da mata že tri stranke...
--Cagr--
----------------------
Accord 2.0 Gli 16V, '95
Edited by - cagr on 03/03/2003 11:02:12
Kolkrat bi mogu pa vama avto spucat, da bi še mojo accordo kej tazga nardila?
Še rajš bi pa vidu, če vama lohk za "avtopralnico" skeširam...
Me res drugač zanima, če bi se lahko kej zmenil. Pa R type je pomojem tud interesent, ane?
LP
PS: Pa sem vidu, da je Speed tud izrazu željo za accorda, tko da mata že tri stranke...
--Cagr--
----------------------
Accord 2.0 Gli 16V, '95
Edited by - cagr on 03/03/2003 11:02:12
Uf!
Fedri so Eibach. Spuščen je pa spredi pomojem za ene 5cm, zadaj pa ene 3-4cm. Sem pa avto tak že kupil in bi blo precej bolj praktično, če ne bi bil tolk spuščen, sam ko prideš pa v ovinke, pa juhuhu!!!
Uroš: Ojojoj, a tole bo kr tlaka na vaši graščini, al kaj?
LP
--Cagr--
----------------------
Accord 2.0 Gli 16V, '95
Fedri so Eibach. Spuščen je pa spredi pomojem za ene 5cm, zadaj pa ene 3-4cm. Sem pa avto tak že kupil in bi blo precej bolj praktično, če ne bi bil tolk spuščen, sam ko prideš pa v ovinke, pa juhuhu!!!
Uroš: Ojojoj, a tole bo kr tlaka na vaši graščini, al kaj?
LP
--Cagr--
----------------------
Accord 2.0 Gli 16V, '95
Fantje obrnite se na Boruta (A3turbo4life!!), kot sem že nekje napisal je on meni naredil osnovo. Glede pranja, sesanja in poliranje se boste pa dogovorili
))
mail pa je andbor@siol.net
LP, Uroš.
Civic HB VTi '96
Celje
mail pa je andbor@siol.net
LP, Uroš.
Civic HB VTi '96
Celje
Jaz sem se mal pozanimal o plazma števcih in sicer v Centri jih je treba naročit, čakalna doba je 14 dni cena 120 Eur, montirajo jih ne, ker so imeli reklamacije, a3m cena okrog 23-24 jurčkov, baje dobava takoj, montirajo jih pa ne . Tko da se zadevo da dobit, sam z montažo je problem. A bi mi kdo to lohka zmontirov, imam jih namen nabavt nekje do poletja.
Če pozna kdo cenejšo varianto sem interesent.LP
moj žejni prijatelj SEDAN 1.6 VTI 97
Če pozna kdo cenejšo varianto sem interesent.LP
moj žejni prijatelj SEDAN 1.6 VTI 97
Information
Moderators