Uporabnik
moj se zmeraj prepocasen VTi
Namesto nadaljnega objavljanja slik pod topicom "sirjenje blatnikov" bom jih raje vse objavil tu, kamor to sodi. Torej, moj mlincek sledi spodaj, tu pa se vsi vazni podatki:

'96 Vti
16" OZ Superleggera silver, Kumho Ecsta Supra 205/45/16
5Zigen Fireball axle back izpuh
4-1 kolektor
sportni katalizator
K&N short ram intake
Koni Yellow, Eibach Pro-Kit
Recaro SR Le Mans
DC Sprot of Japan Short Shifter
Spoon Sports Magnetic drain bolts
Pioneer/JBL GTi sound system
zatemnjeni zarometi
home made type-r grill ;)

ps: sori, ker ga nisem pred slikanjem zglancal...

---------------------------------
...se zmeraj prepocasen
Uporabnik
Zelo zelo lepa Hondica. Takšen tunning, imam v mislih tudi jaz. 16" feltne
fuuul lepo gor sedejo. Luči spredaj so sploh nore. Sedež je itak klasa zase.
Ni mi pa jasno, kaj je:
Spoon Sports Magnetic drain bolts ???

Drugače pa je avto v takem stanju, kot si ga nameravam urediti tudi jaz. Mogoče
bi dodal še 2 ne_preveč vpadljiva podaljška odbijačev.

Še enkrat, lep avto!

-=# '96 Civic HB VTi "Mikrovalovna" #=-
Uporabnik
MtJavnk: hvala za komplimente. tudi jaz razmisljam o sprednjem in zadnjem podaljsku. za sprednjega bi vzel mugen-style, za zadnjega pa type-r. al pa oboje original od honde. pragove pa nameravam ob priliki pofarbat v barvi avta.

drain bolts so odtočni vijaki, mišljena pa sta tista dva vijaka za olje v motorju in olje v menjalniku. finta je v tem da imata vgrajen ful mocen magnet, ki potegne nase marsikaj, kar ne spada v olje - razne kovinske drobce.

...se zmeraj prepocasen
Uporabnik
Jst ne vidm nobene slikce:(

Lp
Uporabnik
Jaz tudi ne vidim nobene slikice?!??

H-POWER

Civic HB VTi 97
Uporabnik
Hmmmm jaz 4 slikice vidim

Ne pa vseh

Lp, Alex

Civic HB, 1.4i (Zdaj pa ze 86 konjickov))
Uporabnik
Nobene ne vidim

ZELENI PODIVJANI MERJASEC
SEDAN 1.6 VTI 97-prehitel ga je neznani golf IV!!!
Uporabnik
Jazst sem včer vse videl, danes pa jih vidim samo 3.

-=# '96 Civic HB VTi "Mikrovalovna" #=-
Uporabnik
Jaz nč ne vidm, pa še slišm bol tko slabo!

1.4 dual carb HB 90PS (l.90)
<--najhitrejša Honda na Forumu-->
Uporabnik
Jst tud ne vidm slikc. Razlog: Access Denied (Usage Limit)
The owner of this file has exceeded their daily usage limit.

LP
Svinja se valja v blatu in je srečna, če bi vedela, da je svinja, ne bi bila srečna!

iS sedan '96
Uporabnik
Tudi jaz nič ne vidim..

97' CIVIC SEDAN VTI
Uporabnik
hmmm cudno, meni se vidijo vse razen ene.

ce se vedno nic ne vidite, potem poskusite tu:

http://www.villagephotos.com/pubbrowse. ... ame=Photos

lp.

...se zmeraj prepocasen

Edited by - rokyb16a on 18/06/2003 17:38:48
Uporabnik
Mal se mu prevec lonec vid pa ene alu tepihe bi notr rabu drgac pa lep avtek.

Lp
Uporabnik
Si ti avto kupil že tako stunan ali si si vse sam omislil. Zanima me, če je opazna razlika zaradi kolektorja? Zanima me tudi kje kopuješ, naročaš vse te dele?

H-POWER

Civic HB VTi 97

Edited by - fckit on 18/06/2003 21:06:55
Uporabnik
swifty: alu tepihi se mi ne dopadejo prevec, sicer pa spostujem mnenje vsakogar. lonec je malce povdarjen, a meni osebno vsec, mogoce pa bi bil iz drugega zornega kota vsec tudi tebi.

FCKIT: avto sem kupil popolnoma v originalnem stanju od prvega lastnika. kupil sem ga zelo lepo ohranjenega in redno servisiranega pri 85.000 km, sedaj jih imam 122.000.
ideje za tuning sem pobral predvsem iz ameriskih forumov. moj cilj pri predelovanju avta je bil in je se zmeraj, vgraditi cim bolj kvalitetne dele in originalne dele iz japonskega trzisca (JDM - japanese domestic market). do sedaj sem vse dele pripeljal ali pa narocil iz tujine (ZDA, Nemcija...).
Glede zunanjosti nameravam kot naslednje dobiti mugenov sprednji podaljsek odbijaca, ki po moje zgleda fenomenalno, nato se zadnjega (mogoce type-r) in pobarvati pragove.
Glede motorja razmisljam o spoon ventuli plate, olajsanim (aluminijastim) vztrajnikom, spoonovih odmicnih gredeh ali pa menjavo motorja za motor iz integre type-r, vendar bo se treba prej kaj cvenka prisparat

glede kolektorja se pozna kar orng razlika, a le v povezavi s sportnim katalizatorjem (ali brez) in sportnim loncem. s kolektorjem oblike 4-1 dosezes najvecjo prirast moci v visokih obratih. pri vklopu v-teca avto dobesedno "cukne" naprej, kar pred predelavo izpuha nisem opazil.

mimo grede, imas kul sprednji spojler.

...se zmeraj prepocasen
Uporabnik
Dj postimat tele slikce ker se se vedno nic ne vidi.

LP
Svinja se valja v blatu in je srečna, če bi vedela, da je svinja, ne bi bila srečna!

iS sedan '96
Uporabnik
Avto je fenomenalen, to so tudi moje sanje da bi si tako sporihtal avto, samo je vse to povezano z veliko denarja, ki mi ga zadnje čase vse bolj primanjkuje, saj sem do sedaj vložil v avto že 200 jurjev (akustika, CAI, nekaj manjših popravil) pa mi že gre na živce, da ne morem vsega na enkrat zrihtati! Treba si bo drugo službo omisliti!

H-POWER

Civic HB VTi 97
Uporabnik
lep avto

si sprednje lampe temne kupil ali si pobarval notranjost ala lampe v pečico pa gasa....?

Civic EG4 LSi HB,l.92' klima:)
Uporabnik
FCKIT: ja, tako je, denar je sveta vladar, ampak vcasih se najde tudi dobra roba za malo denarja, ce si potrpezljiv in imas sreco. povej kaj rabis, ti mogoce lahko pomagam zrihtat. kaksen CAI pa mas? mas kake slike?

hondi: o mojih lampah smo se ze razpricali pod "sirjenje blatnikov" v forumu styling in se spomnili tudi tvojih navodil s pecico - ja tud jaz sem jih mel v pecici

...se zmeraj prepocasen
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels