Major Painintheass
a bo kdo kej kupu?
Servis in prodaja električnega in bencinskega orodja: www.masinca.si
Uporabnik
[color=red][b]Članica Teama Pravih Žensk Honda Foruma [/b]™
[/color][color=blue][b]Moški nimajo da uživajo[/b][/color]
Uporabnik
A še nikol niste šli na bolšjaka? Kaj vse vidš tm, ne moreš verjet, stvari k ša za v smeti niso. Najbol čudni so mi ljudje, ki prodajajo svojo poročno sliko, okvirjeno v A2 formatu.
[b]Race track? Mountains are more fun![/b]

[b][size=75]Kaj naredi BMW ko ga Preluda dohiti na prehitevalnem pasu? [color=red]Umakne se.[/color][/size][/b]
Uporabnik
CRX2g wrote:A še nikol niste šli na bolšjaka? Kaj vse vidš tm, ne moreš verjet, stvari k ša za v smeti niso. Najbol čudni so mi ljudje, ki prodajajo svojo poročno sliko, okvirjeno v A2 formatu.
bol je smesn k ti zacne ponujat nogavice pa mu reces da jih je en ze nosu pa ti uvede: ja sej zato pa so 5.000.....ce jih je pa elvis presley nosu....

jafak
Insane
CRX2g wrote:A še nikol niste šli na bolšjaka? Kaj vse vidš tm, ne moreš verjet, stvari k ša za v smeti niso. Najbol čudni so mi ljudje, ki prodajajo svojo poročno sliko, okvirjeno v A2 formatu.
Ja, zarjavele vilce in nože od servisa. :lol: Kišto od računalnika 286 in monitor 13 črnobeli, ki ima počeno steklo in luknjo stopljeno na vrhu. :lol: Avtoradio iz leta pred našim štetjem ki ima not zataknjeno kaseto ki ne gre ven (pa pravi da je na kaseti "O Juli" in da dela) - cena sitnica 6000 sit. :lol: etc. :lol:

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Uporabnik
Umru klele... :lol:

Image
NOVUS ORDO SECLORUM
Uporabnik
to ne mors. jest mam doma 3 17 samsungove monitorje pa se mi zdijo premalo vredni da bi jih prodal. tole je pa dobesedno sara....radi bi placano dobili da nekdo to odnese...jao jao
[url=http://www.jdm.si/]JDM.si[/url]
ITR#05182
Uporabnik
nighthawk wrote:to ne mors. jest mam doma 3 17 samsungove monitorje pa se mi zdijo premalo vredni da bi jih prodal. tole je pa dobesedno sara....radi bi placano dobili da nekdo to odnese...jao jao
ce prodaja kape.....akcija!!! j**ote
Uporabnik
ja, najbols da se odprte kondome zacnejo dilat....
[url=http://www.jdm.si/]JDM.si[/url]
ITR#05182
Uporabnik
nighthawk wrote:ja, najbols da se odprte kondome zacnejo dilat....
:lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabnik
nighthawk wrote:ja, najbols da se odprte kondome zacnejo dilat....
Pa če so bli na toplem, morjo met neko vrednost
Uporabnik
:lol: zanimivo
Kia je zakon!!!
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels