nama dela že več kot eno leto,pa še mal bo...pol gre pa h španu na ekološko razgradnjo
Ford fiesta letnik 93-95....super avtoček za prevažat od A do B,poraba od 6,5 do 12
(1,3 motor...),dela BP,nobenih nepredvidenih stroškov,naložiš lahko ogromno notri ko podreš sedeže,cene so bolano nizke,pa če te kdo poči dobro iztržiš na zavarovalnici.
nama dela že več kot eno leto,pa še mal bo...pol gre pa h španu na ekološko razgradnjo
Kolo ROG mas za 199€ novga 21.prestav lahko uzames z strehco nad gumami al pa brez,glede nato da bos ti delu kilometrazo kr vzam s strehco,dobijo pa se v črni,rdeči,beli,rumeni,ter komb. rumeno-zelena,črno-zelena,belo-rdeca.
Pohiti saj razprodaja traja do konca Maj-a oz do prodaje zalog.

Pohiti saj razprodaja traja do konca Maj-a oz do prodaje zalog.
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name
Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name
Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
[size=75][b] I [/b][/size][size=75][color=red][b][i]LOVE[/i][/b][/color][/size][size=75][b] My Honda[/b][/size]
[size=75][b]´95 Civic ferio 1.6 VTEC[/b][/size]
[size=75][b]´95 Civic ferio 1.6 VTEC[/b][/size]
Sem tud sam na podobnem!
Peugeot 106, 306
Suzuki swift
Ford fiesta
Honda 4. gen civic
To so moji favoriti, ju3 grem pogledat srebrnga pežojčka 106 iz avto.neta, če je zakej.
Jz ti mojga civica 3.gen. ugodno zdilam
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1432702
Peugeot 106, 306
Suzuki swift
Ford fiesta
Honda 4. gen civic
To so moji favoriti, ju3 grem pogledat srebrnga pežojčka 106 iz avto.neta, če je zakej.
Jz ti mojga civica 3.gen. ugodno zdilam
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1432702
Information
Moderators