_SKOT_ wrote:Jah ona misli tko k ostali. Pač še en lokal se prodaja,big deal. Sej je lep in to,pa kaj. Sej na havajih se tud zdele vsaj dva prodajata :)
Ja enga jst prodajam,ne znese mi vso potovanje pa to,se predn pridem do dol mi ckrne menjalnik. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Uporabnik
KING Alexzander The GREAT wrote:
_SKOT_ wrote:Jah ona misli tko k ostali. Pač še en lokal se prodaja,big deal. Sej je lep in to,pa kaj. Sej na havajih se tud zdele vsaj dva prodajata :)
Ja enga jst prodajam,ne znese mi vso potovanje pa to,se predn pridem do dol mi ckrne menjalnik. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
evo js prodam lokal dol spodaj :D
a koga zanima :lol:
CVIČEK MAFIJA-made in dolenska
------------------------------------------------------------------
FIAT-- Fix It Again Tommorow
CRX MOTEGI:)-ex
Honda Civic Sport-red milano :) ex
Peš Honda
Uporabnik
ANDRO-2 wrote:
KING Alexzander The GREAT wrote: Ja enga jst prodajam,ne znese mi vso potovanje pa to,se predn pridem do dol mi ckrne menjalnik. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
evo js prodam lokal dol spodaj :D
a koga zanima :lol:
da neb slučajno kej o tem razmišlu... :lol:
civic EG5 l.95
Uporabnik
Zdele me je presinl da bi eno porivu tm ob unem bazencku k je boby nalepu gor sliko :o :idea: :twisted: :lol:
The unfriendly GhOsT

Ego prenese več kot veliko, telo pa manj kot zelo malo.

Born at last come back to dast, Born in sin come on in.Give me what I want and I'll go away :twisted: :twisted: :twisted:

Japan all the way - GSX-R & ED7
Uporabnik
caspeRR7 wrote:Zdele me je presinl da bi eno porivu tm ob unem bazencku k je boby nalepu gor sliko :o :idea: :twisted: :lol:
LOL :D :lol:

jst bi tud 8)
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels