Uporabnik
hard ouzo wrote:ja miška. :S dva lasntika sta že tazga audija vozila pa nista mela problemu, mene je pa klošar star dr*u v glavo. mam filing da zato ker sm mel levo stran čupe blond in sm PAČ ZGLEDU K EN SPRANC
Meni po tem še vedno ni jasno:
Imaš OZ felge vpisane v homologacijski kartonček, ali ne?
[url=http://www.moj-album.com/slike/528702/8xZopwkX5OywKJ6D.jpg]Corvette C5[/url]
JapanZek
mel sm pr audiju s katerim me je takrat ustavu. pa tut tmenitev šip je blo homologiran. pač mudelu je blo dougčas :x
Uporabnik
G-4S wrote:Casper take lahko stresaš na kakšnem drugem forumu, al pa še bolje, ko te policaj ustav, si dej duška s takimi prijavami :wink:
valda poste nastroje prot kifljckom je treba zbrisat da k te ustavjo da naus meu problemeou ane..........:twisted:

pis.da skret

goveda navadna so pa nc druzga :wink: sam folk se jih boji k da so svoja vrsta nadumskopametngacloveka.press
The unfriendly GhOsT

Ego prenese več kot veliko, telo pa manj kot zelo malo.

Born at last come back to dast, Born in sin come on in.Give me what I want and I'll go away :twisted: :twisted: :twisted:

Japan all the way - GSX-R & ED7
JapanZek
se strinjam s kasperjem. čeprou eni kul pulcaji tuki **** pa pridejo an slb glas zrt VEČINE, ampak **** jst pravm za večino polcaju nj se ****, kregat se mi pa tk ne da z njimi, kvečm kako tako jim spustim d dbel pogledajo pa d jim ni like tko nč jasn :lol:
Uporabnik
Zanimivo. Jaz se pa s policaji lepo kultivirano pogovarjam in še nikoli nisem imel problemov. Verjetno imam samo jaz tako srečo :wink:
Uporabnik
jack_p wrote:Zanimivo. Jaz se pa s policaji lepo kultivirano pogovarjam in še nikoli nisem imel problemov. Verjetno imam samo jaz tako srečo :wink:
Sva že dva :)
So me že ustavili policaji, pa sem bil samo lepo vljuden, in smo se vse lepo zmenili.
Uporabnik
Killer_beast wrote:
jack_p wrote:Zanimivo. Jaz se pa s policaji lepo kultivirano pogovarjam in še nikoli nisem imel problemov. Verjetno imam samo jaz tako srečo :wink:
So me že ustavili policaji, pa sem bil samo lepo vljuden, in smo se vse lepo zmenili.
jst tut ja, pa so mi skakal vn z pistolami, pa izpit uzeli :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pussy jim corava, use je treba ******, tut lidy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabnik
Killer_beast wrote:
Smo že trije :lol:
Še vedno imam dosti stvari na avtu nehomologiranih, pa v treh letih niti enega samega teženja :wink:
[url=http://www.moj-album.com/slike/528702/8xZopwkX5OywKJ6D.jpg]Corvette C5[/url]
ModeratoR
Killer_beast wrote:
x2

pa recimo sm sou tut prehitevat policaja sred centra, pa se mal sm ga izzivu k sm ga gledu med prehitevanjem, pa potem v zadnje ogledalo ( moja krivda, bil sem zelo zivcen ), pa je seveda sel za mano, in sem se potem tut lepo z njem pogovarjal, in mi ni dal nobene kazni. Je lepo rekel, da mi ne bo dal kazni ker se me tko al tko ne bo prjel, ampak da mi je hotel uzet samo malo casa.

Sem se mu lepo zahvalil, in sva odsla vsak v svojo smer....

3x sem ze naletel na prjaznega policaja ( ena policajka :) ), enkrat pa me je ******, ker sem zadi sedel neprivezan, neki mladi nadut policist. Je pa res da sem mel spredi 2 Cefurja ( ne wanna be ) :) enga zlo pametnega.........
Honda Civic Sedan 1994 b20
Honda Accord Coupe 1985
Uporabnik
majaCRX wrote:Smo že trije :lol:
Še vedno imam dosti stvari na avtu nehomologiranih, pa v treh letih niti enega samega teženja :wink:
tud js neb mel problemov s policaji ce b bil zenska :twisted:
Uporabnik
_sql_ wrote:
x2

pa tut odpelal me neb.....no bi sam ne na polcijsko :P :lol:
The unfriendly GhOsT

Ego prenese več kot veliko, telo pa manj kot zelo malo.

Born at last come back to dast, Born in sin come on in.Give me what I want and I'll go away :twisted: :twisted: :twisted:

Japan all the way - GSX-R & ED7
Hondašica
to se pa čist strinjam :lol:
Uporabnik
_sql_ wrote:
:D :D pa mislim, da ni več tako pomemben spol...ampak bolj obnašanje :wink:
Hondašica
tud spol je zelo pomemben. sva s kolegom isti prekršek naredila (pa je on čist mirn človek in se ni nič razburjal), pa sem jaz prišparala 130k sit, on jih je pa plačal

sam jst sm rekla A rees? Nism vedla da ne bi smela tle tko vozit. Sej ne bom več, obljubim :lol:
Uporabnik
hm ubistvu sploh nom komentiru tega posnetka reku bom pa sam tole če si jemljete policaje za zgled jao jao hehhehehehe smeh sj vem pač morte met izgovor da loh divjate po AC 220 heheheh.in kar mi je najbolj smešn da jih znate ubistvu sam pluvat za vsako napako pljuvate po njih ....to mi je pa čista tema.važn da ste za****n k **** policaje u glavo in se repenčte k vs ustavljajo vsakič a nekateri rečemo normalno debato pa mamo mir ....hm ...kaj se bolj splača hm ...hm ....nč bom kr tko delu kokr sm bom bolj odnesu :lol:
ne je..m žive sile več
Uporabnik
bastjan wrote:hm ubistvu sploh nom komentiru tega posnetka reku bom pa sam tole če si jemljete policaje za zgled jao jao hehhehehehe smeh sj vem pač morte met izgovor da loh divjate po AC 220 heheheh.in kar mi je najbolj smešn da jih znate ubistvu sam pluvat za vsako napako pljuvate po njih ....to mi je pa čista tema.važn da ste za****n k **** policaje u glavo in se repenčte k vs ustavljajo vsakič a nekateri rečemo normalno debato pa mamo mir ....hm ...kaj se bolj splača hm ...hm ....nč bom kr tko delu kokr sm bom bolj odnesu :lol:
dj spizdi se km drgam delat smartypantsa :roll:
Uporabnik
miška wrote:
sam jst sm rekla A rees? Nism vedla da ne bi smela tle tko vozit. Sej ne bom več, obljubim :lol:
sam si morala met orng globok dekolete :lol: :lol: :lol: :lol: like no shirt at all :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabnik
PiLLLe wrote:
bastjan wrote:hm ubistvu sploh nom komentiru tega posnetka reku bom pa sam tole če si jemljete policaje za zgled jao jao hehhehehehe smeh sj vem pač morte met izgovor da loh divjate po AC 220 heheheh.in kar mi je najbolj smešn da jih znate ubistvu sam pluvat za vsako napako pljuvate po njih ....to mi je pa čista tema.važn da ste za****n k **** policaje u glavo in se repenčte k vs ustavljajo vsakič a nekateri rečemo normalno debato pa mamo mir ....hm ...kaj se bolj splača hm ...hm ....nč bom kr tko delu kokr sm bom bolj odnesu :lol:
dj spizdi se km drgam delat smartypantsa :roll:

hehehhe kaj a te je mogoče kj prizadel al kaj ....joj noooo bogi :lol: :lol: :lol: :lol:
ne je..m žive sile več
Uporabnik
take a walk junior.
Uporabnik
PiLLLe wrote:take a walk junior.
sm že ....pa pršu nazaj :lol: :lol: :lol:
ne je..m žive sile več
Locked

Information

Moderators

Blue Angels