A se še komu zdi, da je ta oblika grozna v primerjavi z aktualno cbr-ko
Zaenkrat še ne, ker se še vedno slepim, da bo še kaj lepega vremena.Dinotti wrote:Pol gre tvoja že v prodajo
Kako se pa lahko odločaš med CBR 1000RR in R1200S?Mr. S2k wrote:Men je pa huda in je kandidat za drugo leto. Odločam se pa še za BMW R1200S. Bo treba oba peljat potem bo pa padla odločitev.
Baje da bo imela TCS - sistem proti spodrsavanju kolesa.
LP
Hmmm ko sem prvič videl tega BMWja, sem se zaljubil vanj. Oblikovno mi je nor. Detajli, OHLINS vzmetenje, ABS, kardan, zadaj mono vpetje kolesa, izpuh pod sedežem,... Je pa to baje prvi BMW za na pisto. Tehta samo 10kg več kot sedanja CBRka 1000 in ima ogromen navor. V USA je (pozabil ime) nek model državni in nacionalni prvak z njim (www.google). Vozi pa popolnoma serijskega (tudi z gretjem ročic) le prednjo luč je snel.miha wrote:Kako se pa lahko odločaš med CBR 1000RR in R1200S?Mr. S2k wrote:Men je pa huda in je kandidat za drugo leto. Odločam se pa še za BMW R1200S. Bo treba oba peljat potem bo pa padla odločitev.
Baje da bo imela TCS - sistem proti spodrsavanju kolesa.
LP
Ne razumem čisto... ta dva motorja si nista v ničemer niti podobna!

Last edited by Mr. S2k on 04 Oct 2007 22:55, edited 1 time in total.
He he, pravim jaz tolk grd da je ful dober!Dinotti wrote:Ta BMW je pa tok grddd,sploh si ne predstavljam,kako je lahko nekomu všeč.Tisti cilindri,k vn štrlijo,pa men osebno nikakor ne pašejo za cestn motor.Sory sam moje mnenje.