Mene zanima naslednja stvar če veljajo isti pogoji za uvoz motorja kot za uvoz avta iz drugih držav v Slovenijo...Ker je pri nas mala izbira in cene glih niso male sem mislil da bi uvozil motor iz nemčije še pametneje pa bi bilo uvozit npr..Aprilio ali ducatija iz Italija samo ne vem nobene italijanske strani kot je npr avto.net, mobile.de, če ve kdo kako tako italijansko stran, naj prosim prilepi link sem gor...
pa katere vse takse je treba plačat pri uvozu motorja ipd..da ne bom našteval vse...še najpomemmbneje pa če kdo pozna kakega posrednika za uvoze da se ne bom potem 1 mesec dogovarjal pa na koncu ne bo nič..hvala
CAUTION: Increasing the rotational mass of your wheels is not an " +12 HP upgrade."
italijani so najboljši trgovci, takoj za arabci... če si pa ti "bumbar" da se pustiš "nategnit" od vsakega makarona, ti pa ni pomoči oz. si si sam kriv... mene do sedaj, še noben italijan ni zajebal, ker mu nisem dal priložnosti za tozlarre_ wrote:jfast wrote:Moj motor je iz IT pa mrsker ku jih poznam tut in ni meu se noben problemov. Ne vem kaj naj bi blo glih u italiji tok za mirkat.
zdej nevem kok poznas italijane....
sam jst pravim to: so ***** od ljudi....sam cakajo da te nategnejo
Poleg tega, je motor lažje pregledat kot avto, tudi napake se odkrijejo takoj, tako da te bo trgovec težko nasral....
Yogo
yogo wrote:italijani so najboljši trgovci, takoj za arabci... če si pa ti "bumbar" da se pustiš "nategnit" od vsakega makarona, ti pa ni pomoči oz. si si sam kriv... mene do sedaj, še noben italijan ni zajebal, ker mu nisem dal priložnosti za tozlarre_ wrote:
zdej nevem kok poznas italijane....
sam jst pravim to: so ***** od ljudi....sam cakajo da te nategnejo...pa ne mislim zdej konkretno nate, da ne bo kake zamere... jst imam zelo dobre izkušnje z MOTAMOTO iz Milana... nima pa na žalost nič na internetu, je treba poklicat.
Poleg tega, je motor lažje pregledat kot avto, tudi napake se odkrijejo takoj, tako da te bo trgovec težko nasral....
ne ne mene niso nategnili ker jim ne dovolim....tako kot ti.....
sam nekateri ki nevejo kaki so pa lahko fasajo porcijo....
in mislim da je lepo ce jim poves da pazijo z njimi....
lp. zlatko
Information
Moderators