aja kako pa to naredis lahko malo opisesluiggi wrote:Čestitke ter varno in srečno na cesti!
Tisto REV lučko si pa sam sprogramiraš na katere obrate želiš (jaz sem si jo malo pred blokado).
LP
ha ha, js sem celo knjigo naštudiru ko sem bil na morju s punco in ko sma ležala na plaži (da sem ohranil stik z motorjem)
Daš kontakt in s pritiskom na lev gumb ti skoči obratomer za 1k obratov višje.
Nato tolikokrat pritisneš (ali držiš da gre hitreje) da se dvigne obratomer na tiste obrate, kjer ti želiš da se ti prižge.
Jaz imam tudi tako nastavljeno kot luiggi.
LP
Peter
Daš kontakt in s pritiskom na lev gumb ti skoči obratomer za 1k obratov višje.
Nato tolikokrat pritisneš (ali držiš da gre hitreje) da se dvigne obratomer na tiste obrate, kjer ti želiš da se ti prižge.
Jaz imam tudi tako nastavljeno kot luiggi.
LP
Peter
Nastavlja se lahko med 4000 in 11650 rpm:pocesnkII wrote:aja kako pa to naredis lahko malo opisesluiggi wrote:Čestitke ter varno in srečno na cesti!
Tisto REV lučko si pa sam sprogramiraš na katere obrate želiš (jaz sem si jo malo pred blokado).
LP
Pritisni in drži SEL gumb in obrni ključ v ON. SEL drži toliko časa, da se začetni zaslon izbriše. Kazalec obratov skoči na nastavljeno vrednost.
Vsakič, ko pritisneš gumb RESET, se kazalec dvigne za 250 rpm (pri 11500 se premakne za 150, na 11650). Če gumb RESET tiščiš dlje kot 1 sec. se kazalec premika s korakom 1000 rpm.
Po končani nastavitvi pritisni gumb SEL in nadaljuj z nastavitvijo načina za prikaz s pritiskanjem gumba RESET (9 načinov: lučka močno sveti -> lučka srednje sveti -> lučka sveti najmanj svetlo -> lučka utripa počasi z močno svetilnostjo -> utripa počasi s srednjo svetilnostjo -> utripa počasi z majhno svetilnostjo -> utripa hitro z močno svetilnostjo -> utripa hitro s srednjo svetilnostjo -> utripa hitro z majho svetilnostjo -> lučka močno sveti ->... Ko izbereš željeno nastavitev pritisni gumb SEL. Če med nastavljanjem obrneš ključ v OFF se ohrani zadnja v celoti nastavljena nastavitev.
LP
FORD FOCUS RS
CBR 1000 RRA FIRE BLADE
VW GOLF V GTI
SEAT LEON TOP SPORT
CBR 1000 RRA FIRE BLADE
VW GOLF V GTI
SEAT LEON TOP SPORT
pocesnkII wrote:u fantje najlepsa vam hvala![]()
![]()
![]()
me pa se neki zanima: vsakic ko dam kontakt se mi ura postavi na 1:00, tut mogoce kaka posebna nastavitav.
Za začetek poskusi nastavit uro. Mogoče je bil akumulator odspojen...
Nastavitev časa:
Ključ obrni v položaj ON.
Skupaj pritisni in drži oba gumba SEL + RESET za več kot 2 sekundi. Izpis ur utripa.
Pritiskaj gumb RESET za nastavitev želene ure.
Pritisni gumb SEL. Utripa prikaz minut.
Pritiskaj gumb RESET za nastavitev želenih minut.
Za konec nastavljanja pritisni za 2 sekundi gumb SEL in obrni ključ v OFF.
LP
FORD FOCUS RS
CBR 1000 RRA FIRE BLADE
VW GOLF V GTI
SEAT LEON TOP SPORT
CBR 1000 RRA FIRE BLADE
VW GOLF V GTI
SEAT LEON TOP SPORT
Information
Moderators