Zanimajo me vaše izkušnje in izkušnje poznanih glede KTM znamke na splošno in 950 SM modela. Kake znane drage okvare?
Motocikl mi vztrajno leze pod kožo. Res je drag ampak.... ga enostavno ne izbijem iz glave.
Kakršni koli podatki bi bili dobrodošli. Recimo da ni Ducati style kar se zanesljivosti tiče.
Hvala
LP
BMW 540i
Horsepower is how fast you hit the fence.
Torque is how far you take the fence with you.
Zdravo!
Jaz imam 2 kolega,katera imata omenjeni motor. Eden ima navadnega,drugi je imel R-a...katerega je pred parimi dnevi prodal...in to full poceni
je bil motor pa kot nov...škoda,ker nisi prej vprašal
No motorja sta ok,brez vsake napake,sam sem jih tudi vozil in lahko povem le tole,da je vožnja z njim res pravi užitek!
Tudi sam sem že imel KTM-a in ni bilo z njim nobenih problemov,tako,da če si se zapalu za njim,brez skrbi...pri normalnem vzdrževanju ima,da dela kot se zagre! No ta kolega ki ima osnovno verzijo SM 950 ima z njim že blizu 20000 km pa ni agregat pokazal nobenih znakov Ducati styla
...tudi sam razmišljam,da bi si še enkrat kupil KTM-a najraje pa Duke-R ali celo RC8
...še slikca omenjenega R-a

Jaz imam 2 kolega,katera imata omenjeni motor. Eden ima navadnega,drugi je imel R-a...katerega je pred parimi dnevi prodal...in to full poceni
No motorja sta ok,brez vsake napake,sam sem jih tudi vozil in lahko povem le tole,da je vožnja z njim res pravi užitek!
Tudi sam sem že imel KTM-a in ni bilo z njim nobenih problemov,tako,da če si se zapalu za njim,brez skrbi...pri normalnem vzdrževanju ima,da dela kot se zagre! No ta kolega ki ima osnovno verzijo SM 950 ima z njim že blizu 20000 km pa ni agregat pokazal nobenih znakov Ducati styla
...še slikca omenjenega R-a

Accord 2.0 sport
HR-V 1.6 sport
T-MAX 530
GSX-R 1000 K6
HR-V 1.6 sport
T-MAX 530
GSX-R 1000 K6
Najlepše hvala za info Bostrom.
Joooooj a mi moraš dajat slikce R-a.
Barvno kombinacijo so z R-om zadeli v nulo.
Misliš Superduka ali Duka?
Ja tudi meni Superduke fenomenalno zgleda. In tudi gre ko pes.
Na 950 SM pa sem že sedel in mi sedalna pozicija paše kot ulita. Poleg tega se mi zdi praktičen, zraven pa še dobro leti.
LP
Joooooj a mi moraš dajat slikce R-a.
Misliš Superduka ali Duka?
Ja tudi meni Superduke fenomenalno zgleda. In tudi gre ko pes.
Na 950 SM pa sem že sedel in mi sedalna pozicija paše kot ulita. Poleg tega se mi zdi praktičen, zraven pa še dobro leti.
LP
BMW 540i
Če te zanima pa slučajno Super Duke,ga pa prjatu prodaja,res vozen penzjonersko... http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=2812335
Adria Drift Series www.adriadriftseries.com
Zanimiv, tudi ena od opcij. Ampak zaenkrat ne. Se še odločam če bi sploh kaj.Simak-R wrote:Če te zanima pa slučajno Super Duke,ga pa prjatu prodaja,res vozen penzjonersko... http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=2812335
Če pa bi kaj vzel bi: MT-01, 950 SM ali Superduke. Te trije so mi najbolj zanimivi.
Čeprav se ta starega Superduka malo bojim. Je to res tako podivjalo na odziv gasa?
LP
BMW 540i
Ja če boš spet u tla gledu pa se ravnal po črtah na cesti,potem pa po travniki letel...potem sem tudi jaz za to,da raj ne nič kupitR type wrote:Zanimiv, tudi ena od opcij. Ampak zaenkrat ne. Se še odločam če bi sploh kaj.Simak-R wrote:Če te zanima pa slučajno Super Duke,ga pa prjatu prodaja,res vozen penzjonersko... http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=2812335
Če pa bi kaj vzel bi: MT-01, 950 SM ali Superduke. Te trije so mi najbolj zanimivi.
Čeprav se ta starega Superduka malo bojim. Je to res tako podivjalo na odziv gasa?![]()
LP
Znal bi bit starejsi SD še bolj odfukan na odvitje ročice za gas,ker temu sem jst v 4ti prestavi mal bolj odprl gas,pa je zadek tako zaplesu,da sem sam šu dol z motorja po 200m voznje,me je minil
Adria Drift Series www.adriadriftseries.com
Takrat se mi je zdela dobra ideja.Simak-R wrote:Ja če boš spet u tla gledu pa se ravnal po črtah na cesti,potem pa po travniki letel...potem sem tudi jaz za to,da raj ne nič kupitR type wrote: Zanimiv, tudi ena od opcij. Ampak zaenkrat ne. Se še odločam če bi sploh kaj.
Čeprav se ta starega Superduka malo bojim. Je to res tako podivjalo na odziv gasa?![]()
LP![]()
Drugače pa ti časi idiotizma na cesti so daleč nazaj. Mislim da sem dovolj dozorel za motor. Upam...
LP
BMW 540i
Kupi ga,verjemi,da moči in navora ti ne bo manjkalo,pa da ne govorimo kako je motor okreten...lahkoten za vožnjo,ki pa vseeno zahteva trezno glavo če ga preganjaš...sicer je pa najbolje,da bi ga šel peljat,pokliči na Axle v Koper...večkrat imajo kaj za testirat!
Jaz sem ga vozil in me je full navdušil...vsekakor če bi kupoval motor "made in EU" bi vzel novega superduke R
...zaenkrat še prisegam na made in Japan 
Jaz sem ga vozil in me je full navdušil...vsekakor če bi kupoval motor "made in EU" bi vzel novega superduke R
Accord 2.0 sport
HR-V 1.6 sport
T-MAX 530
GSX-R 1000 K6
HR-V 1.6 sport
T-MAX 530
GSX-R 1000 K6
Sem poleti klical malo naokoli ( bil pri HMC-ju ter klical tudi v MB na KTM servis ) in so rekli da trenutno ni nobenega testnega v SLO., pa tudi nasploh je 1000ccm nakedov ( testnih ) bolj malo ali pa nočejo posojati oz. dati na probo.Bostrom wrote:Kupi ga,verjemi,da moči in navora ti ne bo manjkalo,pa da ne govorimo kako je motor okreten...lahkoten za vožnjo,ki pa vseeno zahteva trezno glavo če ga preganjaš...sicer je pa najbolje,da bi ga šel peljat,pokliči na Axle v Koper...večkrat imajo kaj za testirat!
Jaz sem ga vozil in me je full navdušil...vsekakor če bi kupoval motor "made in EU" bi vzel novega superduke R...zaenkrat še prisegam na made in Japan
Vozil sem edino Hondo Cb1000r, motor se mi je zdel super, ampak bi vseeno rad stestiral še Ktm SD, sploh zaradi same živahnosti-kot pravite.
LP
Big Bodies Are Made....Not Born!!!
Reč Bostromu,da ti proda svojo dodelano CB-jko, pa boš imel japonskega SDukacury wrote:Sem poleti klical malo naokoli ( bil pri HMC-ju ter klical tudi v MB na KTM servis ) in so rekli da trenutno ni nobenega testnega v SLO., pa tudi nasploh je 1000ccm nakedov ( testnih ) bolj malo ali pa nočejo posojati oz. dati na probo.Bostrom wrote:Kupi ga,verjemi,da moči in navora ti ne bo manjkalo,pa da ne govorimo kako je motor okreten...lahkoten za vožnjo,ki pa vseeno zahteva trezno glavo če ga preganjaš...sicer je pa najbolje,da bi ga šel peljat,pokliči na Axle v Koper...večkrat imajo kaj za testirat!
Jaz sem ga vozil in me je full navdušil...vsekakor če bi kupoval motor "made in EU" bi vzel novega superduke R...zaenkrat še prisegam na made in Japan
Vozil sem edino Hondo Cb1000r, motor se mi je zdel super, ampak bi vseeno rad stestiral še Ktm SD, sploh zaradi same živahnosti-kot pravite.
LP
Pa kako tebi rata pisat tako glupe komentarje?bibaaa wrote:za tak motor ne moreš imet trezne glave. stalno kaj opleta, tako da če si že starejši in bolj "trezen" se nimaš kaj posluževat takega motorja. razen če ga misliš vozit kot *****.
LP
BMW 540i
Information
Moderators