Že nekaj časa se odločam za nakup motorja, pa vedno nekaj umes pride. Tak da letos sem rekel če si ga zdaj ne kupim si ga ne bom nikoli. Všeč mi je kawasaki ninja zx6r l.2005. Nekako mi je najlepši izmed drugih motorjoev ki sem jih gledal. (honda CBR 600RR & yamaha R6) Zdaj pa me zanima če mi lahko, kdo pove na kaj moram biti pozoren pri nakupu motorja ? In ali je ta motor uredu izbira ali se bolj priporoča katerega izmed drugih naštetih ?
S,RS
Po mojem mnenju so vsi našteti motorju dobri (ni nobenih bistvenih prednosti pri nobenih) izberi si tistega ki je teb najbolj pri srcu. Pri nakupu moraš pa paziti da ni biu motor kej resno poškodvan pa na hitr skp zmetan. Mal poglej plastike od znotrej če so kake sledi popravljenih razpok. Pa fustrete poglej če so na obeh straneh originalni pa če so podrsani. Pol poglej okoli matic na okvirju če so kake sledi lakiranja okvirja. Skratka preglej vse možne maleknosi tudi kake nosilce maske če je ke švasano al pa čudno zvito. Včasih je lahko malo podrsan motor velik bolši nakup kokr pa kak ki je brezhiben. Pa tut ogledala in smerniki je fajn da so originalni no vsaj ogledala, ker smernike zdej že tko vsak zamenja.
My car/motorcycle , my temple.
hm.. jaz bi ti priporočal ninjo.. ker ko smo mi kupovali doma smo pogledli dost motorjev.. yamahe naj bi imele neko napako.. ze bol kot ne pri novi naj bi motor pil olje.. vsaj r1, če so to napako odpravili ne vem, je pa potrjeno, ker jo je imel znanec.. honda je dobro skupaj nareta, tudi jaz sem si jo lastil 2 leti, vendar mi motor ni tako sedu kot kawasaki ki ga imamo sedaj doma, zx 636 2005, z odprtim akrapovičem ima dobrih 138 konjev (naj bi imel) in si res zasluzi naziv cestni motor..
Tudi sam sem mnenja,da karkol izberes od nastetih,nisi nic falil
Ceprov osebno bi se odlocil za hondo,pa ne zato,ker bi bilo z drugimi kaj narobe,ampak zato,ker mi je vizualno bolj vsec 
Japonci nad vsemi.
VTI powah
VTI powah
ja vsi od naštetih so dobri, zdej morš pa sam vedit za kaj boš mel motor, al za šmikirat al za vozil al za dirkat. Če bi izbirav za dirkat bi izbrav yamaho saj naj bi bila res hitra, honda pa naj bi bila malo bolj počasna, se mi pa zdi da honda je malo cenejša, sam pa bi verjatno izbal kawasakija saj ostajam zvest zelenim 
sma ze dvanejcracing wrote:ja vsi od naštetih so dobri, zdej morš pa sam vedit za kaj boš mel motor, al za šmikirat al za vozil al za dirkat. Če bi izbirav za dirkat bi izbrav yamaho saj naj bi bila res hitra, honda pa naj bi bila malo bolj počasna, se mi pa zdi da honda je malo cenejša, sam pa bi verjatno izbal kawasakija saj ostajam zvest zelenim
Se mi zdi da je ta model ninje tudi najlepši. Novi model mi niso všeč tiste sprednje luči mi nikakor ne pašejo gor. Bi pa imel motor, da se poleti z njem vozim v službo pa na kako turo s prijatelji motoristi
Ne mislim zdaj hodit na grobnik z njem, samo zato, ker je cestni motor in ker je kao to samo za tiščat. Saj ne rečem ga vsake tok mal prtisneš samo vseeno pretiravat ne mislim.
S,RS
Vsi so dobri, odvisno potem samo kako ohranjenega dobiš
Zdaj do maja bo treba nabavt nekaj
Sem zadnjič videl tudi CBR 600RR v živo pa je tud zlo lep motor tak da zdaj še honde gledam
Sem zadnjič videl tudi CBR 600RR v živo pa je tud zlo lep motor tak da zdaj še honde gledam
S,RS
http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=4527571" onclick="window.open(this.href);return false;
nimas kai falit..
lp
nimas kai falit..
lp
....get ready, get set, let's roll....Red, yellow, hit green, then go, breathe in slow....
CRX Del Sol JDMb18c built/ex
Prelude 2.0i/ex
Civic FN2/ex
Civic FK2...
CRX Del Sol JDMb18c built/ex
Prelude 2.0i/ex
Civic FN2/ex
Civic FK2...
Kar sem jaz fural te motorje ko jih omenjaš, ima Kawasaki 636 najnižjo pozicijo balance, in mi je deloval zelo čudno, ostala 2 sta bila veliko boljša. Probaj se vozit/testirat 636 ali R6 oziroma 600RR, saj sta ta dva zelo podobna v poziciji in vožnji.
Edit: Za to kar si napisal za kaj bi ga rabil, bi jaz premislil še okrog naked motorjev... Samo če so ti pa samo sportaki všeč, pol pa to...
Btw: 600ccm imaš za enkrat čisto dovolj
Edit: Za to kar si napisal za kaj bi ga rabil, bi jaz premislil še okrog naked motorjev... Samo če so ti pa samo sportaki všeč, pol pa to...
Btw: 600ccm imaš za enkrat čisto dovolj
Power is nothing without control!
**** klimo!
**** klimo!
Se strinjam z Stallone. A nakedi odpadejo? Saj lahko imajo delni oklep. Za vsakdonevno furkanje v službo in občasen hiter vikend z kolegi so idealni. Razen če so ti izključno SS všeč.
Recimo, sicer 750 ampak po zmogljivostih v klasi 600:
http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=4563440" onclick="window.open(this.href);return false;
Ali pa za to kar tebe zanima VFR-ka 800, precej bolj vsestranski in udoben, za na cesto pa polno kapo dovolj hiter:
http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=4282540" onclick="window.open(this.href);return false;
Če pa so samo SS želja potem je pa druga.
LP
Recimo, sicer 750 ampak po zmogljivostih v klasi 600:
http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=4563440" onclick="window.open(this.href);return false;
Ali pa za to kar tebe zanima VFR-ka 800, precej bolj vsestranski in udoben, za na cesto pa polno kapo dovolj hiter:
http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=4282540" onclick="window.open(this.href);return false;
Če pa so samo SS želja potem je pa druga.
LP
BMW 540i
Horsepower is how fast you hit the fence.
Torque is how far you take the fence with you.
Horsepower is how fast you hit the fence.
Torque is how far you take the fence with you.
Pozdravljeni. star sem 33 let. Novinec v motornem svetu. Kupujem motor in imam ogledana dva modela HONDA. In sicer Deauville nt700 in model 750NX. Večinoma bi se vozil sem, sem ter tja pa bi se vozila skupaj z ženo, recimo na morje, izlete ob vikendih, itd... Kateri model bi mi predlagali izkušenejši uporabniki, glede na moje potrebe in dejstva? Pri modelu 750nx sem nekoliko skeptičen glede pomanjkanja moči... Je pa res, da je nekoliko lažji model od deauville....Hvala za pomoč. Lep pozdrav.
Deauville je bolj potovalni, ko se pelje je dovolj okreten. Težo čutiš, ko ga premikaš po dvorišču. Pa še boljšo vetrno zaščito ima.
Information
Moderators