Je tako!Aly wrote:Kolk sem jaz bral na linku ki ga je men prilepil za H7 piše, da so 55W, ampak dajo kao enako ven kot 100W, tak da...ne vem, jaz jih bom vzel če bo kdo nabavljal.
No, ce rabi se kdo japonske zarnice M-Tech, imam zopet na voljo par kompletov H1, H4 in H7. Cena 21€/komplet, prevzem v Ljubljani, po dogovoru tudi kaka dostava (posta naceloma odpade). Dodatne info na ZS ali 040/427-333.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!
men jih je zrihtal in sem zadovoljen. dobra vidljivost v megli,mokrem cestišču in tudi v normalnih razmerah. tako da jih priporočam 
Civic EG5-swap tuned B16 -sold
EK4 Ferio - sold
Accord CL9 - sold
EK4 Ferio - sold
Accord CL9 - sold
Zarad tega kr se vozm večinoma po osvetlenih ulcah ne vidm take razlike v sami vidljivosti, mi je pa všeč da imajo belo svetlobo
zazdej sm zadovoln z njimi, edin neki mi folk prav da loh s 110w skurm parabolo, se o tem kej ve?
Za 20€ sem dobil Osram NB plus, zaenkrat jih lahko samo prehvalim, razlika na 6.gen je več kot očitna! 
Servis in prodaja električnega in bencinskega orodja: www.masinca.si
Enako, sam da sm jih jaz dobil za 17,5€Rok wrote:Za 20€ sem dobil Osram NB plus, zaenkrat jih lahko samo prehvalim, razlika na 6.gen je več kot očitna!
Pa da bi vsaj pol leta delale
civic 1.4 bingo
civic sedan EK4
accord CN1
civic sedan EK4
accord CN1
@gt13:
Ce imas te MTEC zarnice, potem imas 55W in ne 110W. Tisto je samo primerljiva oznaka, da je ucinek svetilnosti primerljiv s 110W modeli. Ce bi res dal noter 100 ali 110W zarnice bi znala na dolgi rok trpeti parabola, drzi.
100W ponavadi das v kake starejse in ze motne zaromete, kjer navadne zarnice ne zmorejo vec ucinkovito osvetliti cestisca in kjer te ne sekira, ce se po dveh letih skuri parabola, ker na odpadu kupis druge za 20€. Ponavadi so take tezave z zarometi imeli stari francoski avtomobili, no, pa tudi drugi.
Ce imas te MTEC zarnice, potem imas 55W in ne 110W. Tisto je samo primerljiva oznaka, da je ucinek svetilnosti primerljiv s 110W modeli. Ce bi res dal noter 100 ali 110W zarnice bi znala na dolgi rok trpeti parabola, drzi.
100W ponavadi das v kake starejse in ze motne zaromete, kjer navadne zarnice ne zmorejo vec ucinkovito osvetliti cestisca in kjer te ne sekira, ce se po dveh letih skuri parabola, ker na odpadu kupis druge za 20€. Ponavadi so take tezave z zarometi imeli stari francoski avtomobili, no, pa tudi drugi.
Aja, pa ce kdo rabi, se dobijo tudi superwhite H1 100W 12V zarnice, ampak tam je pa "uporaba na lastno odgovornost". S tem ne le da krajsas zivljenjsko dobo zarometu, tudi ostale udelezence v prometu dobesedno iritiras. =)
Trenutno najcenejše nightbreaker plus
http://www.mimovrste.com/artikel/342034 ... eaker-plus" onclick="window.open(this.href);return false;
civic 1.4 bingo
civic sedan EK4
accord CN1
civic sedan EK4
accord CN1
ReNeGeJd wrote:Trenutno najcenejše nightbreaker plushttp://www.mimovrste.com/artikel/342034 ... eaker-plus" onclick="window.open(this.href);return false;
CAUTION: Increasing the rotational mass of your wheels is not an " +12 HP upgrade."
Se samo meni zdi ali sčasoma svetilnost upada ? Sem skor prepričan da mi slabš svetjo kot takrat ko so bile nove pa nevem če je minil mesec odkar sem jih dal not 
S,RS
Tudi jaz sem enakega mnenjaZverinc wrote:Se samo meni zdi ali sčasoma svetilnost upada ? Sem skor prepričan da mi slabš svetjo kot takrat ko so bile nove pa nevem če je minil mesec odkar sem jih dal not
Če neboš ti mene, bom jes tebe
Samo nekaj...ko imam kratke je bolj rumena svetloba, ko prižgem dolge je bolj modra..je pri vas enako ali se meni tako zdi...? 
CAUTION: Increasing the rotational mass of your wheels is not an " +12 HP upgrade."
Zdej, ko so že nekaj časa zunaj in na preizkušnji, me zanima, če se jih splača vzet? Cena na mimovrste se mi zdi kar ugodna.
Lep pozdrav.
Lep pozdrav.
Lep pozdrav,
Aleš
Aleš
Men se pozna, bistveno bols je, jz sm jih kupu pa v Trgo Avto, mi je dav 20% popusta(mercator kartica) pa so ble 14,20€.
Lp
Lp
EG
A so še v akciji pri Trgo avtu? je to v vseh poslovalnicah po sloveniji al sam v kakšnih mercator centrih?
Lep pozdrav,
Aleš
Aleš
Information
Moderators