Kot kaže, že ni tako dobra. Če jo je reno prehitel, potem ...
Civic 1.5 T Sport Plus Platinum White, 2020
Civic 1.8 Sport Milano Red, 2007 EX
Civic 1.6.ES 5 Door Silver metalic, 2003 EX
VW Golf 2 1.3 JXB Red, 1989 EX
:rockon:
Civic 1.8 Sport Milano Red, 2007 EX
Civic 1.6.ES 5 Door Silver metalic, 2003 EX
VW Golf 2 1.3 JXB Red, 1989 EX
:rockon:
Ja, koliko sem malo prebral prve odzive na raznih testih, ni ravno nek presežek. Celo bolj hvalijo 1.0 motor, kot 1.5, ker da zaradi večje teže ni neke blazne razlike, pa še zvok in poraba 1.5 nista prepričala..pa cena..pa kvaliteta notranjosti naj ne bi dosegala ravni konkurentov..ne vem no, bomo videli..novinarji lahko imajo "svoje poglede"..jamamoto wrote:Kot kaže, že ni tako dobra. Če jo je reno prehitel, potem ...
Honda CR-V 2.2i DTEC exe B '11
Honda Civic 1.8 sport '09 - ex
Novi Civic
Kmalu v naših prodajnih salonih
Kmalu v naših prodajnih salonih
Modelarji vseh dežel, združite se.
vedno zadnji. v Srbiji se že prodajajo
HONDA civic 96 - EX
HONDA accord 00 - EX
HONDA CR-V 07- exe plus - EX
Mazda CX5 15 - EX
CIVIC 08 1.8
HONDA accord 00 - EX
HONDA CR-V 07- exe plus - EX
Mazda CX5 15 - EX
CIVIC 08 1.8
Verjetno se jih pri nas najmanj proda. Ne more bit slepo črevo prvo. Pare na sunce pa bojo prvi tukaj skakali, dokler se pa kupujejo samo stari avtomobili je pa to tako.
In evo ga. Si uzivo ogledal in vozil novega civica.
Slo je za sport plus 1.5 turbo CVT. Vozilo je 1A. Take uglajene, tihe predvsem pa uzivaske voznje ze dolgo ne
Notranjost je tako vrhunsko izdelana, da brezveze kaj komentirati. Vreden je usakega centa tistih 30k€. Komaj cakam limuzinsko izvedbo cez cca. 2 meseca.
-ex Accord 2004, 2.0i-VTEC Sport
-ex CR-V 2007, 2.0i Avt. Exe
-ex Accord 2007, 2.2i-CTDI Exe
-ex Civic Grand 2019, 1.5T Exe
Accord Tourer 2009, 2.2i-DTEC Exe
Civic Grand 2019, 1.5T CVT Exe
Cjooooj, ko vsi strokovnjaki kritizirajo vletis ti in postavis vse na glavo
in bi po tvojem vzel dva kredita ce treba samo da bi ga imel 
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Civic 2008 1.8i-VTEC FK2_EX
Civic 2013 1.8i-VTEC FK2_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Civic 2008 1.8i-VTEC FK2_EX
Civic 2013 1.8i-VTEC FK2_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
-ex Accord 2004, 2.0i-VTEC Sport
Prva pohvala, ki jo vidim na tem forumu na račun Hondinega CVT. No tak CVT ima tudi moj H-RV (ali pa zelo podobnega!). Seveda, ko pohodim gas, ni tako tiha vožnja, uživaška pa še vedno. Žal ne morete probat, ker ni testnega avta s CVT.vw92 wrote:In evo ga. Si uzivo ogledal in vozil novega civica. Slo je za sport plus 1.5 turbo CVT. Vozilo je 1A. Take uglajene, tihe predvsem pa uzivaske voznje ze dolgo ne
Ehhmmm, hondina notranjost tako vrhunsko izdelana..?!vw92 wrote:In evo ga. Si uzivo ogledal in vozil novega civica.Slo je za sport plus 1.5 turbo CVT. Vozilo je 1A. Take uglajene, tihe predvsem pa uzivaske voznje ze dolgo ne
Notranjost je tako vrhunsko izdelana, da brezveze kaj komentirati. Vreden je usakega centa tistih 30k€. Komaj cakam limuzinsko izvedbo cez cca. 2 meseca.
Pare na sunce pravijo južni bratje, na zahodu pa put your money where your mouth is.
In potem bojo vsi spet gledali rabljene civice, accorde...
In potem bojo vsi spet gledali rabljene civice, accorde...
Ne vem, no..preko 30k € za takšnega civica?
Sem malo pogledal po avto.net-u, za tak denar je ponudba vozil, ki bi jih vzel pred civicom precejšnja! Npr. Volkswagna Passata s Highline opremo 2.0 TDI za 26k € - 30k €! BMW serije 3 za ceno civica ali MB C razred in še bi se našlo...no, to je vsaj moj pogled na novega civica s takšno opremo in ceno napram konkurenci - kaj pa pravite ostali?
lp
lp
Jaz sem že večkrat rekel, da je 30k preveč za civica. Če bo ta mala mašina res 20, potem se zna tega nekaj prodat. Treba je upoštevat, da Škoda Familiy zdaj stane vsaj 20 jurjev tako, da je folk zgleda navajen teh cen. Za več denarja pa se po moje gleda premium razred. No če maš velko družino pol suv ali kak passat, superb...
Vsaka nova generacija Civica prinese s seboj najvišjo možno ceno, za katero mislijo, da ga bodo še lahko prodali. Če se avto dobro prodaja, taka cena ostane, če se ne prodaja, jo znižajo. Ko sem slab teden po predstavitvi leta 2006 kupil 8.gen Civica, je bil avto atrakcija na cesti!
Vi pa kar nekaj kritizirate, pa niste še ne videli avto v živo, ne ga vozili kak krog. In primerjate z drugimi modeli, ki so lahko na trgu že nekaj let in jim je cena že padla. Enako ste kritizirali H-RV za katerega mi ni žal, da sem ga kupil kljub "visoki" ceni. In H-RV se prodaja, da ga nimajo niti v salonu za pokazat (AC mobil). Tudi moj brat je za majhen denar kupil Peugeot 3008 (avto leta), ampak stari model, ki je samo bleda sonca novega modela.
Vi pa kar nekaj kritizirate, pa niste še ne videli avto v živo, ne ga vozili kak krog. In primerjate z drugimi modeli, ki so lahko na trgu že nekaj let in jim je cena že padla. Enako ste kritizirali H-RV za katerega mi ni žal, da sem ga kupil kljub "visoki" ceni. In H-RV se prodaja, da ga nimajo niti v salonu za pokazat (AC mobil). Tudi moj brat je za majhen denar kupil Peugeot 3008 (avto leta), ampak stari model, ki je samo bleda sonca novega modela.
Ja, H-RV se mora pa res super prodajati - jaz še na cesti nisem videl nikoli nobenega!?M.P. wrote:Vsaka nova generacija Civica prinese s seboj najvišjo možno ceno, za katero mislijo, da ga bodo še lahko prodali. Če se avto dobro prodaja, taka cena ostane, če se ne prodaja, jo znižajo. Ko sem slab teden po predstavitvi leta 2006 kupil 8.gen Civica, je bil avto atrakcija na cesti!
Jaz sem ga videl v živo že januarja. 30 je men prehuda. Pol že raje vzameš CRV dizel za 23 al kolk so sedaj, so malo spremenili akcijo in maš vsaj kiblo za naložit. Ok je star, ampak cena pa ne bo padla 30% takoj ko stopiš iz trgovine.
Tlle maš pa passata s 190 konji 2.0 highline za 29 ali pa comfortline s 150 za 24k!!!. Jaz ga sicer ne bi imel, no civica za 30 jurjev še manj.
https://cc.porscheinformatik.com/nwapp/ ... tor;fb_AUV" onclick="window.open(this.href);return false;
Jaz razmišljam, da civic, golf razred ne sme biti kaj dost več kot 20k. Če je več pol gledaš raje večje družinske ali pa premium. Karkoli že pomeni premium. Škoda mi je pa uganka. Po tv je reklama vsake 5 minut Škoda. In zdaj mislijo, da bomo za Škodilake plačevali 25, 30 jurjev
Škoda životni san.
Tlle maš pa passata s 190 konji 2.0 highline za 29 ali pa comfortline s 150 za 24k!!!. Jaz ga sicer ne bi imel, no civica za 30 jurjev še manj.
https://cc.porscheinformatik.com/nwapp/ ... tor;fb_AUV" onclick="window.open(this.href);return false;
Jaz razmišljam, da civic, golf razred ne sme biti kaj dost več kot 20k. Če je več pol gledaš raje večje družinske ali pa premium. Karkoli že pomeni premium. Škoda mi je pa uganka. Po tv je reklama vsake 5 minut Škoda. In zdaj mislijo, da bomo za Škodilake plačevali 25, 30 jurjev
Nisem napisal, da se super prodaja. Napisal sem, da se proda toliko H-RV-jev, da jih skoraj nimajo za vzorec.honda.ctdi wrote:Ja, H-RV se mora pa res super prodajati - jaz še na cesti nisem videl nikoli nobenega!? No, mogoče pa jih na Štajerskem ni?
Zakaj jih uvoznik ne more dobiti več, da je čakalna doba 9 mesecev, je pa drugo vprašanje. Malo je navdušencev, ki so pripravljeni toliko časa čakati na "drag" avto. H-RV dela tovarna v Mehiki in sicer za cel svet in v Ameriki se dobro prodajajo. Sploh s CVT menjalnikom.
Zakaj pa C-RV ponujajo po tako nizki ceni? Je že malo zastarel?
Če napišeš "In HRV se prodaja, da ga nimajo niti v salonu za pokazat (AC mobil)" človek iz tega pač sklepa, da "gredo za med" ali?
Glede CRV-jev je to pomoje zgolj neka serija v akciji..da bi bil zastarel - ne vem, mogoče - iz česa to sklepaš? Za HRV-ja pa misliš da je napreden?
Glede CRV-jev je to pomoje zgolj neka serija v akciji..da bi bil zastarel - ne vem, mogoče - iz česa to sklepaš? Za HRV-ja pa misliš da je napreden?
Information
Moderators