Uporabnik
Re: Honda civic 10 gen 2017
Kdo od vas je že mnejal hladilnik klime. Baje da so podaljšali garancijo na 7 let in da gre po 3-4 letih vsakemu
Civic 1.5 T Sport Plus Platinum White, 2020
Civic 1.8 Sport Milano Red, 2007 EX
Civic 1.6.ES 5 Door Silver metalic, 2003 EX
VW Golf 2 1.3 JXB Red, 1989 EX

:rockon:
Uporabnik
Kolega je menjal na limuzinski verziji pod garancijo. Meni dela za zdej normalno po petih letih.
Honda Civic 1.8 i-VTEC Type S
Honda Civic 1.5T Sport
Honda Jazz e:HEV
Uporabnik
Ja podaljšali so garancijo na 7 let, ampak pozabijo povedat, da je potem teh 7 let potrebno avto vozit k njim(uradnim), da te sedem let obirajo do kosti potem.
Uporabnik
Torej bomo kupili aftermarket, pa bo dlje zdržalo
Civic 1.5 T Sport Plus Platinum White, 2020
Civic 1.8 Sport Milano Red, 2007 EX
Civic 1.6.ES 5 Door Silver metalic, 2003 EX
VW Golf 2 1.3 JXB Red, 1989 EX

:rockon:
Uporabnik
jamamoto wrote:Kdo od vas je že mnejal hladilnik klime. Baje da so podaljšali garancijo na 7 let in da gre po 3-4 letih vsakemu
Samo za HB. Sedanu niti 5 let ne priznajo. S tako inf. jaz razpolagam. Ne vem pa glede 7 let.
Civic 1,5 T, FC101, Exe 18' ex.
CRV 1.6 4x4 RE6,Exe. 16' ex
Accord 2.2 CU3 Exe. Plus, 09' ex
CRV 2.0 avt. Eleg. LPG, 09' ex
CRV 2.2 iCTDI, 05' ex
Civic CTDi, 05' ex
Civic ED7, 91' ex
Uporabnik
Meni so hladilnik klime menjali malo pred starostjo 4 let. Takrat bi moral ravno na servis za olje a jaz sem ga opravil drugje. Ko sem se naročal je še nekaj govoril, da bodo pregledali kaj je narobe, ker kao na dizlih ne spustijo. Na sprejemu je pa potem takoj rekel, da se bo to opravilo pod garancijo in mi je tudi napisal na potrdilo- garancijsko popravilo. Po parih urah sem prevzel vozilo brez plačila.
Uporabnik
Kakšni so pa simptomi da hladilnik klime(kondenzator) peša. Poleti ne hladi dovolj močno ? Mogoče so pa od facelifta 2020 naprej to hibo porihtali.
Uporabnik
Meni se je zgodilo septembra. V nedeljo na daljši vožnji vse normalno, v nasljednjih dneh pa se je pojavilo šumenje in sikanje v armaturi (posledica puščanja plina). Jaz sem potem klimo imel ugasjeno. Po 4 dneh se kompresor ni več zagnal.
Uporabnik
made-in-japan wrote:Kakšni so pa simptomi da hladilnik klime(kondenzator) peša. Poleti ne hladi dovolj močno ? Mogoče so pa od facelifta 2020 naprej to hibo porihtali.
Točno tako. Mislim, da ni nič bolje. Kolikor sem se pogovarjal so nekaterim menjali tudi po 2x.
CRV 2.2 iCTDI, 05' ex
Civic CTDi, 05' ex
Civic ED7, 91' ex
Uporabnik
To da ko zalaufaš avto v armaturki malo brenči in ropota, to dela včasih tudi meni. Tu gor so pisali da jim na servisu neko cevko od klime zamenjajo v armaturi potem pa da je dobro. Ko se avto segreje ne ropota več.
Uporabnik
Pozdravljeni. Imam težavo z klimo. Pred 2 mesecema sem dopolnil plin za klimo ker je zgleda po 5letih bilo potrebno ga dopolniti. 2 meseca je delalo BP,sedaj pa sem opazil da spet ne hladi tako kot bi moralo. Ima kdo kakšno idejo kam peljati avto da ga pregleda kaj bi lahko bilo narobe ne da bi mi spet samo napolnil plin ker je to kar velik strošek. Sem iz Ljubljane.
Hvala za odgovore.lp
Honda civic 1.5 sport 2018
Uporabnik
Jaz omenjeno peljam k Jerovšku v Grosuplje, polni vse, ne samo Citroen-a.
Pa naredi detaljni pregled klime in filtrov.
Uporabnik
Shadow1980 wrote:Pozdravljeni. Imam težavo z klimo. Pred 2 mesecema sem dopolnil plin za klimo ker je zgleda po 5letih bilo potrebno ga dopolniti. 2 meseca je delalo BP,sedaj pa sem opazil da spet ne hladi tako kot bi moralo. Ima kdo kakšno idejo kam peljati avto da ga pregleda kaj bi lahko bilo narobe ne da bi mi spet samo napolnil plin ker je to kar velik strošek. Sem iz Ljubljane.
Hvala za odgovore.lp
Preveri, če ni mogoče šel kondenzator...to menjajo v garanciji; pa mislim, da so podaljšali. Meni so menjali na AC Mobil.
Honda Civic 1.5 VTEC Turbo Sport 2019 (White Orchid Pearl)
Honda Accord 2.0 VTEC Sport 2008 (White)
Honda Prelude 2.0 VTEC 1994 (White)
Uporabnik
Lahko je tudi rele za vklop klime. Poglej če se zažene kompresor, ko vklopiš klimo.
Uporabnik
Klima se vklopi vendar zelo slabo hladi,potrebuje veliko časa da začne pihati deloma mrzel zrak. V petek sem dogovorjen za pregled potem pa se bo videlo kaj je narobe.
Uporabnik
valiant wrote:
..to menjajo v garanciji; pa mislim, da so podaljšali. Meni so menjali na AC Mobil.
Ja ampak predvidevam da velja podaljšana garancija samo v primeru da redno servisiraš avto na pooblaščencu. To pa malokdo počen po garanciji.
Uporabnik
Pozna kdo še kakšnega drugega ki popravlja klime razen pooblaščeni serviser? Ljubljana in okolica.
Uporabnik
made-in-japan wrote:
valiant wrote:
..to menjajo v garanciji; pa mislim, da so podaljšali. Meni so menjali na AC Mobil.
Ja ampak predvidevam da velja podaljšana garancija samo v primeru da redno servisiraš avto na pooblaščencu. To pa malokdo počen po garanciji.
Odvisno kateri model imaš. Če imaš UK izvedbo (HB) je garancija podaljšana. Če imaš TR izvedbo (sedan) garancija ni podaljšana.

Jaz osebno sem zelo razočaran nad kvaliteto X. gen. Civica. Ker ne najdem primernega modela, po 27 letih in 7 zaporednih Hondah, znamko Honda zapuščam. Vendar nikoli ne reci nikoli, morda pa na "stara leta", ponovno Honda.
CRV 2.2 iCTDI, 05' ex
Civic CTDi, 05' ex
Civic ED7, 91' ex
Uporabnik
zsoru wrote:
Odvisno kateri model imaš. Če imaš UK izvedbo (HB) je garancija podaljšana. .
Pa ti to podaljšano garancijo pogojujejo s tem da avto voziš na pooblaščenca ?
Uporabnik
made-in-japan wrote:
zsoru wrote:
Odvisno kateri model imaš. Če imaš UK izvedbo (HB) je garancija podaljšana. .
Pa ti to podaljšano garancijo pogojujejo s tem da avto voziš na pooblaščenca ?
To pa ne vem. Kontaktiraj enega od pooblaščenih servisov. Airbage menjajo tudi če avto ni bil servisiran na pooblaščenem servisu, ker gre za kritično napako. To velja tudi za TR Civice. Pokliči Seliča.
CRV 2.2 iCTDI, 05' ex
Civic CTDi, 05' ex
Civic ED7, 91' ex
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels