Isto dobil, letnik 2019, bom verjetno kar januarja skupaj z rednim servisom zrihtal..
Pa si se javil honda servisu, mogoce pa je malce bolj nujno.
Jaz se cakam na svoj termin.
Jaz se cakam na svoj termin.
Poklical Seliča. Je naročil. Ko dobi, me pokliče za terminRudonya wrote:In so že menjali ali so vam dali naknadni termin?
Civic 1.5 T Sport Plus Platinum White, 2020
Civic 1.8 Sport Milano Red, 2007 EX
Civic 1.6.ES 5 Door Silver metalic, 2003 EX
VW Golf 2 1.3 JXB Red, 1989 EX
:rockon:
Jaz tudi dobil, letnik 2018 grand. Pa ravno prejšnji teden bil na rednem servisu pri Žibertu.
Kako to da jaz nisem nič dobil, pa imam isti avto kot ti, letnik 2020, 1.5t. Je pa res da ga že odkar ni več v ganciji ne servisiram več na uradnem servisu. Upam da to en vpliva na vpoklice. Ker nebi rad da se bencinska pumpa razleti in naredi katastrofo. Predvidevam da gre za visokotlačno bencinsko črpalko, ne tisto zadaj v tanku bencina.jamamoto wrote:Danes sem dobil priporočeno pošto iz Ac Mobil.
Gre za vpoklic. Zamenjava bencinske črpalke. Ali je kdo med vami dobil?
Last edited by made-in-japan on 23 Jan 2025 20:22, edited 2 times in total.
Baje da tega na teh 1.5t motorji ni, ker brizgne goivo že v času ko so ventili še malo spuščeni in bencin spoti puca glave ventilov, baje.spyslider wrote:Kako pa je z čiščenjem ventilov (carbon buildup)?
Gre za crpalko v tanku.made-in-japan wrote:Kako to da jaz nisem nič dobil, pa imam isti avto kot ti, letnik 2020, 1.5t. Je pa res da ga že odkar ni več v ganciji ne servisiram več na uradnem servisu. Upam da to en vpliva na vpoklice. Ker nebi rad da se bencinska pumpa razleti in naredi katastrofo. Predvidevam da gre za visokotlačno bencinsko črpalko, ne tisto zadaj v tanku bencina.jamamoto wrote:Danes sem dobil priporočeno pošto iz Ac Mobil.
Gre za vpoklic. Zamenjava bencinske črpalke. Ali je kdo med vami dobil?
Potemtakem tvoj ljubi avto nima pumpe iz serije pump z napako.made-in-japan wrote:Kako to da jaz nisem nič dobil, pa imam isti avto kot ti …
In kolker sem jaz dobil vtis od zaposlenih na servisu, se jim zdi ta menjava brez veze.
In niti avta mi niso oprali kot po navadi
Honda trdi, da sistem pomaga pri čiščenju ventilov, ker gorivo pride prejmade-in-japan wrote:Baje da tega na teh 1.5t motorji ni, ker brizgne goivo že v času ko so ventili še malo spuščeni in bencin spoti puca glave ventilov, baje.spyslider wrote:Kako pa je z čiščenjem ventilov (carbon buildup)?
A je kdo naročeval rezervni ključ (1.5 sport, samo odklepanje in zagon)? Ne najdem rezervnega ključa
, moj agent pravi, da zavarovanje velja samo, če je ključ ukraden. Baje novi stane tam nekje cca 300€; a obstaja kakšna cenejša varianta?
Honda Civic 1.5 VTEC Turbo Sport 2019 (White Orchid Pearl)
Honda Accord 2.0 VTEC Sport 2008 (White)
Honda Prelude 2.0 VTEC 1994 (White)
A je kdo že menjaval vbrizgalne šobe?
Na FB sem opazil, da je ena punca menjala na 1.5T pri 100 tisoč km pri žibertu. Naj bi satlo okoli 1000 eur
Na FB sem opazil, da je ena punca menjala na 1.5T pri 100 tisoč km pri žibertu. Naj bi satlo okoli 1000 eur
To je pa drago. Te sobe bi morale zdrzat mnogo vec. Ocitno je slo za eno slabo(tovarniska napaka), menjajo pa potem vedno vse stiri.
Živjo,
zanima me če je že imel kdo težave s klimo na civicu X generacije. Zadnnje čase opažam, da mi skoraj nič ne hladi.
Pozna kdo kašnega dobrega serviserja v okolici Lj.
Hvala za odgovore.
lpsimke
zanima me če je že imel kdo težave s klimo na civicu X generacije. Zadnnje čase opažam, da mi skoraj nič ne hladi.
Pozna kdo kašnega dobrega serviserja v okolici Lj.
Hvala za odgovore.
lpsimke
a jih kdo nima?
meni so jo letos že drugič menjali, obakrat v garanciji, ki je baje podaljšana na 7 let. Tako da preveri na kakšnem uradnem servisu če imaš še garancijo.
Meni enako 2x, kondenzator klime. Med menjavami je poteklo 1,5 leta. Ker že sami več ne verjamejo, da je to možno so 1x šli še preverjat s polnenjem plina z barvilom. Rezultat vedno enak. Do sedaj vse na garancijo. Meni so rekli, da krijejo v garanciji ta konderzator in pa tesnilo na kompresorju. Po svetu so pa problemi s vsemi enotami - konderzator, kompresor in uparjalnik, kjer je potrebno podreti celo armaturo.
1.5, letnik 2019, že drugič menjan kondenzator klime...v garanciji. Prvič menjan po dveh letih, ki pa je tudi crknil in sicer po štirih letih. Baje so morali porabiti staro zalogo, ti pa so bili enaki kot pri novih avtih. Novi kondenzator je (upam) boljši.
Honda Civic 1.5 VTEC Turbo Sport 2019 (White Orchid Pearl)
živjo
Sem ravno kupil rabljeno Hondo Civic 1.5 turbo sport, pa me zanima, kakšen bencin točite, ali 95 oktanski, ali 98-100 oktanski, da malo spet temo obudim, pa še kej novega izvem...
Sem ravno kupil rabljeno Hondo Civic 1.5 turbo sport, pa me zanima, kakšen bencin točite, ali 95 oktanski, ali 98-100 oktanski, da malo spet temo obudim, pa še kej novega izvem...
Jaz imam čipanega, pa vseeno vozim 95. Kosem kupil novega, ni prodajalec nič govoril o 100ki
Hvala... Se prav, da je v bistvu vseeno... Predpisano je itak vsaj 95...
Čist tko vprašal, ker mi en rekel...da stotko tanka...
Čist tko vprašal, ker mi en rekel...da stotko tanka...
Information
Moderators