GOOOOOOOOOOOOOOOO¨DOCTOR
CHE SPETTACOLO
KING Alexzander The GREAT wrote:No dans zvečer pa bo,ena bolsih prog za gledat![]()
GOOOOOOOOOOOOOOOO¨DOCTOR![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
CHE SPETTACOLO
Blazko69 wrote:roosi ne bo nič pil. rossi tudi v svoji pravi formi ne more kaj dosti naredit proti lorenzotu. preprosto prehiter je.
V to so bili tudi prepričani oboževalci Stonerja potem ko je bil prvak. In kaj se je zgodilo?Blazko69 wrote:roosi ne bo nič pil. rossi tudi v svoji pravi formi ne more kaj dosti naredit proti lorenzotu. preprosto prehiter je.
Tocno tako kot si rekel,vemo česa je sposoben Rossi,sploh ni treba o tem razglabljat o njemu govori usa statistika in ce si le malo znanec o Moto Gp veš kdo je Rossi,tako da ali moraš meti "ORLOVA MUDA" da rečeš da Rossi ni dovolj hiter za Lorenza,ali pa neznalac pa usekas tisto kar vidis letos oz. trenutno stanje v svetovnem prvenstvu.R type wrote:V to so bili tudi prepričani oboževalci Stonerja potem ko je bil prvak. In kaj se je zgodilo?Blazko69 wrote:roosi ne bo nič pil. rossi tudi v svoji pravi formi ne more kaj dosti naredit proti lorenzotu. preprosto prehiter je.![]()
Letos če ne bo napak delal ima Lorenzo itak vse šanse za prvaka. In mislim da mu bo uspelo, ampak da je prehiter za Rossi-ja, comon.Zadeva je samo vprašanje kondicije Rossi-ja. In samo hitrost nikoli ni bila osnova za zmagovanje.
![]()
LP
KING Alexzander The GREAT wrote:
Js srcno upam da Rossi se poceli v teh 3 tednih in da v Brno pride taksen kot zna biti in ce me bo bog uslisal bo use te "mulce" postavil tam kamor jim je mesto na 2,3,4.... mesto![]()
VALE VALE VALE VALE VALE VALE
Hočeš reči da je trenutno rossi v formi?Blazko69 wrote:da ne bo pomote, jaz tudi navijam za rossija vendar vidim da spremebe katere so vzeli delajo samo v korist lorenzotu in ne rossiju. govorim o tem da si ne izmenjujejo več podatkov med dvema motorjema. motorja so ista, razlika je samo v nastavitvi. rossiju pa ne gre več tako lahko nastavit motor od kar so to naredili.
to da ni v formi je malo tako. noben idjot ne bi šel na bika kateri je pojedel vrečo viagre in čez spravil 10litrov red bula. tudi rossi ne.
Izjava Burgessa:rossifumi wrote: Je kdo zasledil gre Jeremy Burgess z njim ali ne?
Zalostno je to da ne vem kdo bo pri teh znamkah razvijal motor...darkok wrote:Jaz pa upam da bo zmagala Honda ali Yamaha