Gregc92 wrote:Top sem te gledu na RL v soboto in vidu kako uživaš v tej škatlici lepa vožnja in nakoncu tudi zlo hitra po rezultatih sodeč
Hvala Res sem se kar naužival in nasmejal Peti čas v tas klasi je kar presenečenje, sploh glede na to da so bili amortizerji že čisto zanič (na posnetku se najbolje vidi kako avto razmetava na štartno ciljni ravnini), in pa da sem vozil na gumah, ki mi jih je že pred leti šenkal Soklič in so bile že v štartu na platnu oz žicah
Tako smo se zabavali Mogoče najdem še posnetek iz zakjučka, ko smo vozili hitri krog.
Na katerih gumah pa si to vozil glede na to da so zdržale kr take 'peklenske' pogoje, ker moje 3mesece stare continentalke so zeeelo načete, predvsem sprednja desna, da ne govorim o kolegovih paradicah, ki so se dobesedno trgale in je drat vn pogledu
cypress green Civic 6.gen 1.4i 1996 --ex
silver Civic sedan 1.4 iS 2000 --ex
silver Civic HB EK4 1999 --ex
winter wagon white Shuttle 1990 --ex
championship white ITR dc2 1999
Dons sm se pelu čez dobrovo pa sm na parkernem mestu od honde vidu zanimuga samurai-a. A je to ksn tvoj projekt mogoce? Bos kej predstavu ce je sploh tvoj
Trenutni daily E36 320i cabrio. Bom hiter opis kar kopiral iz oglasa...
Avto je Madeiraviolett Metallic barve, s beige usnjeno notranjosto.
Je zelo dobro ohranjen in opremljen - ima original hard top, električen pomik platnene strehe, M-optik odbijače in praga, dvoconsko avtomatsko klimo, rokonaslon spredaj in zadaj...
Dodatno so montirane gewinde, izpuh je malenkost odprt in ima izredno lep in globok zvok. Feltne so redke trodelne OZ Mito 17x9J spredaj in 17x10J zadaj.
Tega M-a ni tako škoda v kose, sicer je lep, ampak jih je ene 4x lepo fasal, tako da ne stoji več vse na svojem mestu. Motor je pa praktično sestavljen na novo Idealen za v dele.