Uporabnik
quote:
urbane si mogoce lukacha mislu? js vem kje se jih da dobit....pr wings west je 350$, pr erbuni je pa ceu body kit 850$

Edited by - husky on 09/02/2003 17:44:40

A mogoce kej ves a majo tud internetno prodajo?

civic 1,6 vti sedan
Uporabnik
quote:
Husky wingwest.com in malo preglej.

Ni važn al je črna al je bjonda, važn da je HONDA!
LP!
------------------------------
Civic HB 1,5 iLS, 99

Tale sajt wingwest.com je cudn, nikjer ne najdem nic o tuningu...
Uporabnik
http://www.wingswest.com ne pa wingwest ...drgac pa mislm da se se da prek interneta kupt
Uporabnik
No zdej so mi poslal odgovor, da bomo mel v roku dveh tednov, tud pr nas zastopnika za wingswest in se ostale firme, ki jih ima tale firma www.mptuning-europe.com , no pri nas bo pa zastopnik www.technoracing-sp.si , no kot sem se pogovarjal z njim mi je povedal, da bodo cene enake, kot so na wingwest-ovi strani samo, da bodo cene v evrih, se prav mal drazji pa le bo

civic 1,6 vti sedan
Uporabnik
quote:
No zdej so mi poslal odgovor, da bomo mel v roku dveh tednov, tud pr nas zastopnika za wingswest in se ostale firme, ki jih ima tale firma www.mptuning-europe.com , no pri nas bo pa zastopnik www.technoracing-sp.si , no kot sem se pogovarjal z njim mi je povedal, da bodo cene enake, kot so na wingwest-ovi strani samo, da bodo cene v evrih, se prav mal drazji pa le bo

civic 1,6 vti sedan

tole je pa zelo dobra novica...
pa še na izlet v italijo ne bo treba it ;)
Uporabnik
hm...js pa ne verjamm da bojo cene iste kukr u USA! sej so wingswest bodykiti pr tss-tuning mislm da tm 400k+ SIT
Uporabnik
quote:
No koncno bomo vidl na nas cest tut tolk zrihtane avte, kukr jih majo drugje po svetu!

tist odbijac od g-forca je pa cist odvisn na kasnmo avtu je! K sm vidu ze na dostih avtih tak odbijac, pa ni zgledal ql...na tej slikci od g-forsa je HUD!!

Ja, veliko ljudi bi marsikaj imelo...bomo videli to poletje, kdo je samo govoril in kdo delal

CRX, Esi, 92, red
CRX, Esi, 97, milano red
Uporabnik
Ja, veliko ljudi bi marsikaj imelo...bomo videli to poletje, kdo je samo govoril in kdo delal

CRX, Esi, 92, red
CRX, Esi, 97, milano red
[/quote]

UH Mateja, tale je bila pa stroga !

Koliko bo pa kaj cena ; CRX, Esi, 92, red ?

´79
Uporabnik
Ja, če bi blo dost $$$ bi ostali tud delal brez skrbi Mateja ;)

LP, Uroš.

Civic HB VTi '96
Celje
Uporabnik
quote:
Ja, če bi blo dost $$$ bi ostali tud delal brez skrbi Mateja ;)

LP, Uroš.

Civic HB VTi '96
Celje

Uros, dej ti men povej, kaj mas ti zaen izpuh, da ma baje tk dobr zvok tvoja hondica??Pa sportni filter pa to...??
Uporabnik
lukach, zaenkrat je sam brez zadnjega lonca in pa športni filter. Upam pa da bo do spomladi malo bolj performance izpuh gor s kolektorjem vred :)

LP, Uroš.

Civic HB VTi '96
Celje
Uporabnik
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels