Uporabnik
hehe, mal je treba videt ka je narobe... :P

hmm glede popustov... bom omeno js to mal.. ;)

kar se pa mehanikov & vsega tice je pa problem zaradi tega ker je tistih tapravih, dobrih mehanikov malo, tisti ki pa so pa itaq delajo nek..
tak da vcasih traja da se najde taprav mehanik... ampak vse se da ;)
I'm a fish!
kako ze gre, priznanje je pol ozdravitve :) pohvalno. mate prave namene.
.i..
Uporabnik
8000+ wrote:Čez Seliča nisem slišal še niti 1 pripombe medtem, ko na račun Čepina niti 1 pohvale, tko da zame so stvari bolj ali manj jasne!

But hey! What do I know.
Selič je ZAKON, je pa res, da je drag (je*bi*ga, kvaliteta se plača...)!
Čepin, hm...........prodajalec je dober (ampak ne pri rabljenih avtomobilih!!!), kar se pa servisa tiče pa ne bom zgubljal besed-GROZA!!!!

Glede ličarskih del ne vem kako in kaj je pri Čepinu, ampak če je kdo iz tistega konca je DEFINITIVNO Gorjak 1A :wink: :roll:
Uporabnik
Čepinu kvarijo ime njegovi prodajalci in pa mehaniki.... Po parih težkih in hudih besedah se da dokopat do samega šefa,ki potem stvar (vsaj pri meni) zadovoljivo izpelje,res pa je da sem pri njemu mel avto samo enkrat in edinkrat na servisu! :roll:

Selič cenovno malo dražji,nimaš pa skrbi ko zapustiš delavnico! 8)

Sem pa kupil lani pri Čepinu rabljen motor in morem rečt da sem ga dobu cenovno ugodno in bil zlo pošten do mene...z motorjem pa tudi nimam nikakršnih problemov :wink:
Uporabnik
8000+ wrote:Cepin je dober prodajalec. Selič pa pravi, "čistokrvni" HONDA serviser!

STALNA EKIPA, OGROMNO IZKUŠENJ, LJUBEZEN DO ZNAMKE IN UGODNE CENE!

Čez Seliča nisem slišal še niti 1 pripombe medtem, ko na račun Čepina niti 1 pohvale, tko da zame so stvari bolj ali manj jasne!

But hey! What do I know.

se strinjam... čepinova delavnica lahk moj avto gleda sam čez okno.... kar se pa tiče seliča .... tam so pa mehaniki s SRCEM.... enega celo osebno poznam.... in že odnos... ko prideš tja, te lepo sprejmejo tastar selič ti da roko.... si hondo pogleda.. nardi krog okol... povpraša kako lahko pomagajo... mislim kapo dol.... k čepin grem še sam tanovga TYPE Ra stestirat... in je to to....
Uporabnik
blazc wrote:hehe, mal je treba videt ka je narobe... :P

hmm glede popustov... bom omeno js to mal.. ;)

kar se pa mehanikov & vsega tice je pa problem zaradi tega ker je tistih tapravih, dobrih mehanikov malo, tisti ki pa so pa itaq delajo nek..
tak da vcasih traja da se najde taprav mehanik... ampak vse se da ;)
hja sam v tem okolišu sta tabolš mehanika in najbol pedantna pr SELIČU.... in naj kr tako tudi ostane....
Uporabnik
LITTLEHONDA wrote:
Glede ličarskih del ne vem kako in kaj je pri Čepinu, ampak če je kdo iz tistega konca je DEFINITIVNO Gorjak 1A :wink: :roll:

hmmmm PIRH 1A
Uporabnik
BADBOY wrote:hmmmm PIRH 1A
1A verjetno, če greš k njemu s kupončkom, drgač pa prevč zasoljene cene :roll: za letvice na vratih in plastik fantastik mi je nardil predračun skor tok k kolega za štrihat tričetrt avta brez računa, pa nardi še bolš k tm oni, pa še z Vernijem (lastnikom) se osebno poznama, in mi je kao še mal popusta zrom rukno, k je kao "u moji žlahti". ...pa je blo vseen too much
kar se Čepinove hiše tiče (zlasti servis, vgradnje - konkretno gospodič lena rit Javornik ) sm mela velik slabih izkušenj tk da, lahk sam grajam :pissed:
CTR-20883 ex
www.bkr.si
Uporabnik
Kot že rečeno... JAVORNIKA ni več že kakšno leto... (povedano s ponosom...) kajti tudi v firmi je naredo dost problemov, sploh ko je bila inventura je blo vse narobe... tak da.. stanje se je izboljšalo... za kulk pa nebi znal ocenit
Uporabnik
Potem pa kvečjemu samo dobro za to avtohišo... pa velik uspeha pri pridobivanju dobrega slovesa nazaj
CTR-20883 ex
www.bkr.si
Uporabnik
BADBOY wrote:
8000+ wrote:Cepin je dober prodajalec. Selič pa pravi, "čistokrvni" HONDA serviser!

STALNA EKIPA, OGROMNO IZKUŠENJ, LJUBEZEN DO ZNAMKE IN UGODNE CENE!

Čez Seliča nisem slišal še niti 1 pripombe medtem, ko na račun Čepina niti 1 pohvale, tko da zame so stvari bolj ali manj jasne!

But hey! What do I know.

se strinjam... čepinova delavnica lahk moj avto gleda sam čez okno.... kar se pa tiče seliča .... tam so pa mehaniki s SRCEM.... enega celo osebno poznam.... in že odnos... ko prideš tja, te lepo sprejmejo tastar selič ti da roko.... si hondo pogleda.. nardi krog okol... povpraša kako lahko pomagajo... mislim kapo dol.... k čepin grem še sam tanovga TYPE Ra stestirat... in je to to....
Se podpišem pod to :D

A bi se dalo da bi klub zrihtu recimo kak popust pr Seliču :?:
Honda Accord Tourer 2.0 i-VTEC
Honda Accord 1.8iES l.01 LPG - prodan
Honda Civic 1.4i Bingo l.96 - prodan
Uporabnik
Živjo,

Hja, kaj naj rečem. V glavnem imam veliko za povedat. Predvsem !!graj!! :roll:
Gre za Civica VTi, ki je družinski, Prej ga je imel oče, zdaj ga imam jaz. Vse skupaj se je začelo lani jeseni, k ga je oče peljal k Čepinu zaradi zavor. Malo so "škrtale". In se je začelo, mesec dni po servisu so spet začele pojavljati težave spet za zadnji zavori; vmes sem jaz "pojerbal" avto in ga peljal k Čepinu. Spet so menjali zadnje ploščice ter pregledali vse ostale zavore. Bilo je decembra. Nato sem šel na smučanje in spet opazil, da so težave na zadnji zavori in že celo na sprednji. Peljem na reklamacijo in zavore spet razderejo in kao "očistijo". Potem je reku on malo starejši mehanik, da nagaja ker kao niso stuženi diski. Pa sm mu rekel, da to kmalu ugotovijo :roll: . Jaz bumbar se naročim na servis v upanju, da pa bo zdaj mogoče res bolje. in pridem čez 14 dni. Sestužijo diske in on seveda spet ponovi cel postopek mazanja batov na zavorah (že četrtič).
No za en mesec je dobro in spet začno ropotati zavore. Zdaj pa sm znorel in šel k Čepinu se zbunit. Postopek seveda spet ponovijo. Tokrat brezplačno...hvalabogu. Mehanik je zatrjeval, da mi vedno nekaj vrže med diske in ploščice. Kao kamenje :) :) .Že malo komično zgovarnjanje.

Obljubi si, da me ne vidijo več, a sem tudi spet upam, da bo strav rešena. Ampak ni bila. Čez dober teden spet...škrtanje v zavorah. Adijopamet...
Nisem se več sekiral in lepo poklical gospoda Seliča v Šmartno, se naročil na servis in v roku enega tedna odpravil vse težave. Hja za kaj pa je šlo?! Zadnji bat na zavori sploh ni bil dobro pritrjen, ter senzor za ABS je bil snet, po ugotovitvah že dlje časa. Zavrore sploh niso bile pravilo stružene in podrejane, in še par malenkosti.
Upam, da sem dovolj povedal, Selič je pač profesor, Čepin pa... Verjetno si sami mislite :)

lp
Civic 1.6 VTi-black
Uporabnik
psyhy wrote:Selič je pač profesor, Čepin pa...
Bravo!!!! 8)
Avensis Wagon T22 1999 LPG
Accord CU1 2009 LPG
Accord CL7 2004 LPG
Jazz Sport 2008
Civic HB EJ9 1999-EX
Civic HB EK4 1996-EX
Civic Sedan EK4 1998-EX
Civic Sedan EG8 1993-EX
Accord CB3 1993-EX
Accord CB3 1993 LPG-EX
Accord CM2 2003 LPG-EX
Uporabnik
dej jim to na mejl poslji :lol:
[url=http://www.jdm.si/]JDM.si[/url]
ITR#05182
Uporabnik
BADBOY wrote:
LITTLEHONDA wrote:

hmmmm PIRH 1A
Podpis!! :D
Uporabnik
blazc wrote:Kot že rečeno... JAVORNIKA ni več že kakšno leto... (povedano s ponosom...) kajti tudi v firmi je naredo dost problemov, sploh ko je bila inventura je blo vse narobe... tak da.. stanje se je izboljšalo... za kulk pa nebi znal ocenit
Če prav vem, pa saj hčerko od čepina še servira :lol:
Uporabnik
Jasmy wrote:Če prav vem, pa saj hčerko od čepina še servira :lol:
Servira al servisira... :roll:
:wink:
Avensis Wagon T22 1999 LPG
Accord CU1 2009 LPG
Accord CL7 2004 LPG
Jazz Sport 2008
Civic HB EJ9 1999-EX
Civic HB EK4 1996-EX
Civic Sedan EK4 1998-EX
Civic Sedan EG8 1993-EX
Accord CB3 1993-EX
Accord CB3 1993 LPG-EX
Accord CM2 2003 LPG-EX
Uporabnik
LITTLEHONDA wrote:
Jasmy wrote:Če prav vem, pa saj hčerko od čepina še servira :lol:
Servira al servisira... :roll:
:wink:
:oops: to je to če človk prehitr piše :)

Popravek: servisira
Uporabnik
kokr sm jst slišu je to,

da avto kupiš pri čepinu,servisiraš ga pa pri seliču

lp
I'm a fish!
Kupu sm avto kter se je izkljucno servisiu pr Seliču. Tko je reku bivsi lastnik in tko je pisal v servisni. Za zihr sm se Selica klicu in je potrdu vse + reku ce hocem se spisek vseh servisov, menjav itd za ta avto. Zelo lepo.
.i..
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels